Dodaj do ulubionych

Wrzód czy co ???...u wejsciu do pochwy....:((((

IP: *.ipt.aol.com 26.02.07, 22:59
Czasami przed okresem co dwa,trzy czasem cztery miesiace wyskakuje mi cos
takiego.Boli strasznie,ale
nie swedzi,nie piecze...Robi sie wieksze,(jak zwykly pryszcz)potem,pęka
wydostaje sie ropa i powoli znika...Przy dotyku boli strasznie.Robi sie w
roznych miejcach ale zawsze zewnetrznych,głównie na ,,wargach,,Ostatnio
pierwszy raz, i pierwszy raz taki duzy u wejsciu do pochwy...Szukalam wszedzie
informacji,nic nie znalazlam.

Rozmawialam z lekarzem na ten temat powiedzial:Jak sie zrobi to wtedy przyjsc
pokazac z opisu nie moge stwierdzic nic,cytologia zawsze wychodzi mi
dobrze,regulanie co pół roku powtrzam. Ale zawsze jak ,to, sie zrobi to albo
mam już @ i nie moge isc,albo nie ma mnie w kraju..

Juz nie mam sił.Doradzcie cos..ktoras tak miala?Moze czas zmienic lekarza??
Partner staly, higiena zachowana,nie biore tabletek antkoncepcynych,regularne
wizyty...Nie wiem....

jestem zalamana...
Obserwuj wątek
    • Gość: melmire Re: Wrzód czy co ???...u wejsciu do pochwy....:(( IP: *.fbx.proxad.net 27.02.07, 00:02
      Idz do lekarza podczas okresu, przeciez to nie jest zakazane, a lekarz nie takie
      rzeczy widzial. W kazdym razie koniecznie pokaz to jakiemus lekarzowi, chocby za
      granica jesli wyjezdzasz na dluzej.
      • Gość: Aga Re: Wrzód czy co ???...u wejsciu do pochwy....:(( IP: *.hsd1.ma.comcast.net 27.02.07, 04:37
        dla mnie to masz jakis rodzaj std, moze herpies?Koniecznie do lekarza!!!!!
    • kocio-kocio Re: Wrzód czy co ???...u wejsciu do pochwy....:(( 27.02.07, 08:35
      Ale byłaś w końcu u lekarza tak jak prosił?
      Wtedy kiedy to jest?
    • beatle80 Re: Wrzód czy co ???...u wejsciu do pochwy....:(( 27.02.07, 10:18
      Nie mam czasu sie rozpisywać. Poszukaj na forum i poczytaj o gruczole Bartolina.
      • Gość: gość Re: Opryszczka! IP: *.chello.pl 27.02.07, 13:22
        Takie objawy moga wskazywać na opryszczkę narządow płciowych spowodowaną wirusem
        HSV.Wrzuć w google i poczytaj sobie.A swoją drogą ,do lekarza tez sie udaj.
        • Gość: O.n.a Re: Opryszczka! IP: *.ipt.aol.com 27.02.07, 16:32
          Ostatni raz gdy to mialam nie bylo mnie w Polsce.A tam naprawde nie bylo
          mozliwosci abym poszla do lekarza.Gdy bylam pozniej i powidzalam lekarz nic nie
          mogl zronbic.Wyniki mam dobre...A tego nie widzial.Ale nastepnym razem nie
          zwlekam
          pojde od razu.

Czytajac rozne fora trafilam,ze wiele dziewczn to ma...i raczej sie tym nie
          przejmują....poczkaja az urosnie,wyciskaja mimo bolu,i czekaja az sie zagoi....

trafilam rowniez na ,,czyraka,, ....Jessu nie wiem.
        • Gość: x Opryszczka! IP: *.as.kn.pl 27.02.07, 16:50
          To jest niestety opryszczka.
          • Gość: wesla Re: Opryszczka! IP: *.telprojekt.pl 27.02.07, 17:42
            A jakich podpasek używasz? Mnie sie czasem robi taka boląca gulka gdy używam
            podpasek always z ceratową siateczką. Sądzę ze wtedy mi sie wszystko zaparza i
            to jest taka reakcja. Gdy używam innych podpasek to nigdy mi cos takiego nie
            wyskakuje. To nie żadna opryszczka, to jakby powiększony gruczoł łojowy, coś na
            podobieństwo pryszcza.
            • Gość: aguunia27 Re: Opryszczka! IP: *.chello.pl 28.02.07, 22:37
              Boze !!! Juz ktoś napisał wcześniej, ale ja powtórze bp widze ze wiecej
              dziewczyn nie ma bladego pojecia co to. To ropień gruczołu Bartholina.
              Opryszczka nie wygląda jak wrzód i po wyciśnięciu by się rozsiała.
            • Gość: O.n.a Re: Opryszczka! IP: *.ipt.aol.com 01.03.07, 23:37
              Uzywam roznych podpasek,ale tak jak ,mowisz czasem wyskoczylo to podczas
              okresu.Jest to podobne do pryszcza doslwnie.rosnie,pecznieje,przy dotyku wylewa
              sie krew z ropą.Dlugo sie goi ale znika calkowicie.

Ropien gruczolu Bartholina?Ale on sie robi tylko przy wesciu do pochwy.Jak psałam
              wczesniej czasami mnie sie to robi na wargach...w kazdej czesci intymnej.I zawsze
              pojedynczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka