Gość: monia IP: *.gleeds.com.pl 26.11.01, 16:42 Pani Doktro, co moze oznaczać lekkie plamienie 21 dnia cyklu (cykle 28dniowe) i pobolewanie w dole brzucha podobne do miesiączkowego od 21 dnia cyklu nadal (dzis jest dzień 24)? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agniecha Re: bóle brzucha IP: *.matrix.pl 27.11.01, 12:31 ja bym powiedziala, ze to moze byc wczesna ciaza. Podobno kilka dni po zaplodnieniu moze sie zdarzyc lekkie plamienie zwiazane z zagniezdzaniem jajeczka w macicy (plamienie implantacyjne), a bol brzucha jest wtedy zwiazany z rozrastaniem sie macicy i przygotowaniem do przyjecia ciazy. Na test ciazowy jeszcze za wczesnie, chociaz ClearView podobno daje wynik juz po 6 dniach od prawdopodobnego poczecia. Za kilka dni pewnie sie wszystko rozstrzygnie. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: bóle brzucha IP: *.gleeds.com.pl 27.11.01, 13:43 ...a do tego dochodzi jeszcze wrażenie, że chce mi się siusiu (nawet zaraz po wyjściu z łazienki), ale okazuje się, że wcale się tam dużo nie nazbierało, więc nie wiadomo, czemu się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: bóle brzucha IP: *.matrix.pl 27.11.01, 14:14 no to chyba juz tylko czekac na dwie kreseczki na tescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: bóle brzucha IP: *.gleeds.com.pl 27.11.01, 15:24 To tak jest? Wszyscy zawsze mówią, że siusiają jak smoki. A mi sie tylko chce siusiu. I właściwie na chceniu się kończy, a wylatują dwie kropelki. Autosugestia? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: bóle brzucha 28.11.01, 23:56 Może świadczyć o niedomodze lutealanej, a wiec niedostartecznym wytwarzaniu progesteronu przez ciałko żółte powsatłe po owulacji>MA Odpowiedz Link Zgłoś