okina 20.05.03, 09:46 mam jeszcze jedno pytanie.Lekarz kazak mi brac rownocześnie Bromergon i Diane, a ostatnio znalazlam informacje, ze bromergonu nie wolna brac razem z tabletkami antykoncepcyjnymi. Co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
so-nia Re: Bromergon a Diane 35 20.05.03, 12:43 Diane35 nie jest stosowana jako tabletka anty - to jest tylko takie jej działanie "uboczne", a ma leczyć androgenizację u kobiet. Może dlatego możesz brać równocześnie Bromergon?... Odpowiedz Link Zgłoś
annuczek Re: Bromergon a Diane 35 20.05.03, 12:59 Moja lekarka takze przepisala mi Bromergon do tabletek antykoncepcyjnych. Ma wplynac na obnizenie bolesnosci piersi - i tak sie na szczescie dzieje. Mam go zazywac w niewielkich dawkach przez okreslony czas. Owszem - na ulotce Bromergonu znajdziesz informacje, iz takie laczenie nie jest wskazane. Aczkolwiek na nowszej, uaktulnionej ulotce, ktora mozna znalezc w sieci - chyba na stronie producenta albo encyklopedii z lekami, niestety adres wyrzucilam - cos takiego nie jest juz napisane. Oczywiscie pytalam tez o to moja lekarke i ona powiedziala, ze najnowsze badania nie maja nic przeciwko takiemu laczeniu, przeciwnie moga pomoc w okreslonych sytuacjach. Wiec wszystko w porzadku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś