Dodaj do ulubionych

USG transvaginalne

IP: *.aster.pl 25.05.07, 21:44
Proszę o polecenie dobrego specjalisty USG transvaginalnego w Warszawie
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: USG transvaginalne IP: *.tpnet.pl 25.05.07, 21:46
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • elle1977 Re: USG transvaginalne 25.05.07, 22:12
      Morsik, polecam dra Roberta Makowskiego - jest naprawdę super specjalistą od
      USG. Gorąco polecam!

Pozdrawiam!
      Elle
      • Gość: Morsik Re: USG transvaginalne IP: *.aster.pl 25.05.07, 22:17
        Gdzie przyjmuje dr Makowski. Czy możesz podać jakieś namiary. Nie chodzi mi o
        ciążę ale o choroby kobiece: mięśniaki torbiele itp
        • elle1977 Re: USG transvaginalne 25.05.07, 22:22
          To nic, że to nie ciąża - to super specjalista od usg w ogóle. Nawet dzisiaj u
          niego byłam, bo strasznie boli mnie brzuch - właśnie na usg transvaginalnym. U
          mnie nic nie wykrył, a wierzę mu jak nikomu innemu, ponieważ to on, dzięki
          swojej wiedzy i doświadczeniu pośrednio uratował życie mojemu dziecko.
          Dr Makowski pracuje w szpitalu na Żelaznej. Przyjmuje prywatnie na Żytniej 16,
          lok. 50. Przyjmuje też na Łuckiej, ale nie znam dokładnego adresu - znajdziesz
          na pewno w wyszukiwarce. Za dzisiejszą wizytę zapłaciłam 100 zł.

Żeby się umówić z doktorem na Żytnią musisz zadzwonić pod jego nr komórki: 502-
          551-404.

Naprawdę polecam Ci go z czystym sumieniem - to bardzo dobry lekarz i życzliwy
          człowiek. Jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania, to pisz - chętnie
          odpowiem.
      • Gość: Morsik Re: USG transvaginalne IP: *.aster.pl 25.05.07, 22:29
        Słyszałam już dobre opinie o dr Makowskim ale myślałam, że on głównie zajmuje
        się USG płodu. W takim razie wybiorę się do niego. Dzięki za informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka