marcel251 14.06.07, 11:48 dziewczyny jestem 4 tyg. po porodzie i od jakiegoś czasu mam problem z oddawaniem stolca. Miałam szycie krocza...za każdym razem czuje ból w okolicy odbytu.czy to normalne a może coś wiecej mi zaszyli!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona10001 Re: problem z oddawaniem stolca 14.06.07, 22:50 A MOżE MASZ HEMOROIDY!!U MNIE TAK BYłO.NAWET SIEDZIEC ZA BARDZO NIE MOGłAM.POMOGłY CZOPKI PROPOLISOWE.REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: problem z oddawaniem stolca 14.06.07, 23:24 ale tez nie wykluczone,ze "cos wiecej zszyli",slyszalam o takim przypadku,dziewczyna poszla z ta sprawa do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
karina263 Re: problem z oddawaniem stolca 15.06.07, 09:28 nz pewno masz hemoroidy ro jest bardzo nie przyjemne najlepiej wyczuc je palcem sa to takie guzki jezeli wyczujesz to na pewno to wtedy musisz isc do apteki aby ci cos poradzila bo nie dlugo bedziesz wyprozniala sie krwia ja tak mialam i mam do dzisiaj a juz jestem pol roku po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ona10001 Re: problem z oddawaniem stolca 15.06.07, 09:39 to kup sobie 2 opakowania czopków proplisowych i przejdzie.ja cudowałam z jakimis maściami i nic,a po czopkach przeszło.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś