habibi-feno 26.06.07, 18:16 Dziewczyny , Macie może sprawdzone leki przeciwbolowe na bolesne miesiączki?Mam straszne bole ,nie pomagają zadne leki przciwskurczowe.Biore silne pzeciwbolowe i nic.Może jakas homeopatia lub zioła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: To ja Re: bolesne miesiączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:31 apo-naproxen tylko na recepte, poproś lekarza żeby Ci wypisał Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: bolesne miesiączki 26.06.07, 18:33 zbadaj sie dokladnie, zrób poziom hormonów, sprawdz endometrium, czy nie masz cysty, mięsniaków gdy to nie wypali, sprobuj ziół ,w kazdej aptece ci doradzą, choc mi nie pomogły> bądz homeopatii-mastodynon Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: bolesne miesiączki 26.06.07, 18:34 aha, i unikaj łykania zbyt czesto i duzo srodków przeciwbołowych-zniszczysz sobie wątrobe i żółądek i tyle trzeba szukac przyczyn takich bóli Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: bolesne miesiączki 26.06.07, 18:38 Dzieki dziewczyny.Mam to od lat i nikt nie moze mi pomoc w tej sprawie.Wyniki badań ok.Fakt żaładek juz mnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: bolesne miesiączki 26.06.07, 18:45 Myslisz,ze jak silne przeciwbolowe nie pomagaja to zioła pomogą>? Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: bolesne miesiączki 26.06.07, 19:01 mysle ze tak moze byc, bo ziola nie pijesz gdy juz boli, ale wczesniej-spróbuj Feminifix-niedroga mieszanka ziol pita przed okresem spodziewanym, mnie nie pomogło-ale tobie moze tak Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: bolesne miesiączki 26.06.07, 23:08 mi pomagał mefacit, silne paskudztwo, obciąża wątrobę, ale jako jedyne pozwalało mi nie zemdleć z bólu. Wybierz się na usg jajników, czy nie masz przypadkiem torbieli, moga być przyczyną bólu, tak jak u mnie Odpowiedz Link Zgłoś