joanna207 26.06.07, 21:25 Mam pytanie do Kobiet które miały grzybice pochwy lub mają. Jak sobie z tym poradziłyscie, co wam pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewqa Re: grzybica IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 21:31 Dieta bezcukrowa, leczenie na podstawie posiewu i czystosci pochwy, odstawienie seksu na kilka miesiecy, Lacidofil doustnie, jednoczesne leczenie partnera, emulsja Lubex do mycia, prysznic zamiast wanny, zero stringow, bawelniana bielizna----to tyle............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: grzybica IP: *.tpnet.pl 26.06.07, 21:31 poszukaj na tym forum - o grzybicy bylo mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo watkow. Co chwila pada ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: grzybica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:21 U mnie tez grzybica nawraca nie zdążę odstawić leki i znów to samo..pieczenie, biała wydzielina, nie mam pojęcia skąd się to bierze i jak sobie radzić.. ten stan trwa już ponad 2 miesiące, ciągle jestem na lekach.. Noszę bawełnianą bieliznę, używam szarego mydła(polecił mi je ginekolog),a ciągle to samo... Moja siostra tez ma taki sam problem, czy moze zarażamy się nawzajem korzystajac z tej samej toalety? Jak zapobiegac grzybicy? Bardzo proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: grzybica 27.06.07, 10:15 wystarczy ze raz nie doleczysz grzybice i problem powraca, mi lekarz zalecil ostatnio leki doustne, plus jakies globulki a po tym kuracje polroczna nystatyna 2 razy w tyg. zobaczymy czy pomoze. Grzybica po prostu w organizmie sie przechowuje jak niedoleczona i czasem powraca. Odpowiedz Link Zgłoś