emilka371 05.07.07, 20:49 Dziewczyny jestem pół roku po cc, Małą karmię jeszcze piersią ale daje jej już obiadki, i mam takie pytanie - kiedy powinna pojawić się u mnie miesiączka??? Czy jest na to jakaś reguła?? Trochę się już niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Miesiączka 05.07.07, 20:51 reguly nie ma, mozesz dostac jutro, a mozesz dostac za pol roku, normalka ja dostalam miesiac po zakonczeniu karmienia, bez znaczenia zupelnie ze mala jadla jzu zupki Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: Miesiączka 05.07.07, 20:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=65418180 Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: Miesiączka 06.07.07, 09:23 > Dziewczyny jestem pół roku po cc, Małą karmię jeszcze piersią ale daje jej już > obiadki, i mam takie pytanie - kiedy powinna pojawić się u mnie miesiączka??? Czytałam kiedyś, że wśród kobiet karmiących długo piersią, średni czas powrotu miesiączki wynosił ... 14 miesięcy. Ale były kobiety, które miesiączkowały już w 4-tym miesiącu po porodzie (przy wyłącznym karmieniu piersią) i takie, które czekały prawie dwa lata. Dużo zależy też od częstotliwości i długości karmienia. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś