Dodaj do ulubionych

Tabletki i globułki

13.07.07, 19:02
Czy jesli biore tabletki to moge zastosowac takze globułki patentex, zeby byc
lepiej zabezpieczona? Czy nie zawierają one składu wywierajacego wpływ na
tabletki anty??
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Tabletki i globułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:21
      dorzuć jeszcze prezerwatywę w ramach schizy
      (a niby jak globulki moga zakłócić tabletki????)
      • joanna207 Re: Tabletki i globułki 13.07.07, 19:23
        dzieki...
    • myszz Re: Tabletki i globułki 14.07.07, 10:21
      globulki ... zmniejszają doznania..

bierzesz tabletki.. uspokój się smile
      • joanna207 Re: Tabletki i globułki 14.07.07, 10:25
        Tylko ze ja biore tabletki dopiero tydzien po 2 miesiecznej przerwie i chciałam
        byc pewniejsza przez pierwszy miesiac, zwłaszcza ze zle sie czuje po tych
        tabletkach, ciagle mnie mdli.
        • Gość: ? Re: Tabletki i globułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:29
          no i po grzyba robisz przerwy?
          • joanna207 Re: Tabletki i globułki 14.07.07, 10:31
            poniewaz nie była mi wtedy potrzebna antykoncepcja, a lekarz stwierdził ze
            warto odstawic na te 2 miesiace. Tylko ze zmienia mi na inne tabletki po
            których nie za dobrze sie czuje i mam lekkie plamienia.
            • Gość: turzyca Re: Tabletki i globułki IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 10:23
              Zajrzyj do ulotki. Jestes zabezpieczona od dnia rozpoczecia opakowania (o ile
              rozpoczelas je prawidlowo i bierzesz regularnie). Niewazne czy wczesniej byla
              przerwa dwumiesieczna, piecioletnia czy to w ogole Twoje pierwsze opakowanie.

Btw. jesli zle samopoczucie Ci nie minie, nie zapomnij powiedziec o tym ginowi -
              nowe tabletki moga byc gorzej dopasowane niz stare i nie ma sie co przy nich
              upierac.
              • Gość: relax Re: Tabletki i globułki IP: *.infinitelink.net 18.07.07, 16:07
                hej, nie msz sie czego obawiac stosujac tabletki. to ze zle na nie reagujesz nie
                znaczy ze nie dzialaja. a jak po pierwszym opakowaniu sie nie polepszy to zmien
                tabletki. a teraz sie zrelaksuj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka