joanna207 13.07.07, 19:02 Czy jesli biore tabletki to moge zastosowac takze globułki patentex, zeby byc lepiej zabezpieczona? Czy nie zawierają one składu wywierajacego wpływ na tabletki anty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Tabletki i globułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:21 dorzuć jeszcze prezerwatywę w ramach schizy (a niby jak globulki moga zakłócić tabletki????) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Tabletki i globułki 14.07.07, 10:21 globulki ... zmniejszają doznania.. bierzesz tabletki.. uspokój się Odpowiedz Link Zgłoś
joanna207 Re: Tabletki i globułki 14.07.07, 10:25 Tylko ze ja biore tabletki dopiero tydzien po 2 miesiecznej przerwie i chciałam byc pewniejsza przez pierwszy miesiac, zwłaszcza ze zle sie czuje po tych tabletkach, ciagle mnie mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Tabletki i globułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:29 no i po grzyba robisz przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna207 Re: Tabletki i globułki 14.07.07, 10:31 poniewaz nie była mi wtedy potrzebna antykoncepcja, a lekarz stwierdził ze warto odstawic na te 2 miesiace. Tylko ze zmienia mi na inne tabletki po których nie za dobrze sie czuje i mam lekkie plamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turzyca Re: Tabletki i globułki IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 10:23 Zajrzyj do ulotki. Jestes zabezpieczona od dnia rozpoczecia opakowania (o ile rozpoczelas je prawidlowo i bierzesz regularnie). Niewazne czy wczesniej byla przerwa dwumiesieczna, piecioletnia czy to w ogole Twoje pierwsze opakowanie. Btw. jesli zle samopoczucie Ci nie minie, nie zapomnij powiedziec o tym ginowi - nowe tabletki moga byc gorzej dopasowane niz stare i nie ma sie co przy nich upierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relax Re: Tabletki i globułki IP: *.infinitelink.net 18.07.07, 16:07 hej, nie msz sie czego obawiac stosujac tabletki. to ze zle na nie reagujesz nie znaczy ze nie dzialaja. a jak po pierwszym opakowaniu sie nie polepszy to zmien tabletki. a teraz sie zrelaksuj! Odpowiedz Link Zgłoś