ewela-87 24.07.07, 12:11 Od porodu minęło 7 tygodni.Karmiąc piersią strasznie się pocę.Co tu dużo gadać, normalnie śmierdzę!Wieczorem się wykąpię, a po nocnym karmieniu wstaję rano i cuchnę.Wy też tak miałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chimba Re: pocę się! 24.07.07, 12:31 Mi w ogóle przez pewien czas było gorąco... myslę, że to srawa hormonów. Nie martw sie przejdzie, mi przeszło tylko to trwało kilka miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mk Re: pocę się! 24.07.07, 14:01 Po drugim porodzie pociłam się strasznie,rano jak wstawałam to miałam mokrą głowę,doprowadzało mnie to do szału.Trwało to jakieś 2-3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: pocę się! 24.07.07, 14:05 to przez burze hormonow. ja przez pierwsze pol roku po porodzie budzilam sie nawet w nocy zlana potem (zima). teraz mala ma rok a ja juz tak bardzo sie nie poce, ale mocniej noz przed ciaza... Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: pocę się! 24.07.07, 16:13 Też się pocę. A fuj! Prysznic biorę nawet 3-4 razy dziennie.Kroplami ze mnie spływa. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: pocę się! 24.07.07, 18:39 Ja miałam jeszcze gorzej bo moje dziecko miało tak wyczulony nos że zanim ją nakarmiłam to musiałam iść pod prysznic bo inaczej nie jadła ! Odpowiedz Link Zgłoś