Gość: Klaudia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:07 mma nerwicę, ręce mi się trzęsą, brzuch mnie boli, mam częste biegunki, pot ze mnie spływa, jestem blada, nie mam na nic siły, kardiolog zapisał validol,ale nie pomaga, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:21 no to lecz tę nerwicę, nie tylko kardiologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:46 ale lekarz twierdzi,że tego nie da się wyleczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:47 a zapomniałam napsiać,że leczyłam sie u kardiologa z powodu bólu serca i on stwierdził nerwicę Odpowiedz Link Zgłoś
aldara.35 Re: nerwica 05.08.07, 14:22 Jeżeli juz masz zdiagnozowaną nerwicę ,to teraz kolej na specjalistę czyli - psychiatre!Tylko on dysponuje możliwościami aby Ci skutecznie pomóc.Na początku na pewno będzie potrzebna farmakoterapia która wyciszy objawy a potem psychoterapia.Nie zastanawiaj się tylko prędko biegnij do lekarza,przedłużając tylko pogarszasz swój stan.Kto Ci naopowiadał ze nerwica jest nieuleczalna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: nerwica nieuleczalna przez kardiologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 17:26 ale psychiatra potrafi, bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś