pytalska24 15.10.07, 00:48 na wargach sromowych. Czy któras z Was mogłaby mi polecić jakąś maść? Jakoś nie mam odwagi iść do dermatologa - krepuje mnie miejsce choroby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: mam łuszczycę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:11 to idź do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: mam łuszczycę 15.10.07, 12:05 A skąd wiesz,że to łuszczyca skoro nie masz odwagi iść do lekarza? Idź do gina, lekarz to lekarz od tego jest i wierz mi pewnie nie takie rzeczy widział. To nie zdrapanie żeby sobie tak lekceważyć-czekasz na gorszy rozwój wydarzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek_md Re: mam łuszczycę 15.10.07, 12:20 hmmm... jestes pewna, ze to łuszczyca a nie cos innego? Czy mialas juz wczesniej ja zdiagnozowana i teraz zmiana umiescila sie na wargach sromowych? Jesli nie to marsz do lekarza, bo jakies specyfiki "nie na recepte" i "domowe sposoby" moga Ci powarznie zaszkodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytalska24 Re: mam łuszczycę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:43 tak, miałam łuszczycę jako 10-15letnia dziewczyna ale wtedy była ona na głowie i mam smarowała jakąś czarną, tłustą maścią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: mam łuszczycę IP: *.bulldogdsl.com 16.10.07, 08:45 Jezu....to idź kobieto do lekarza i nie rób problemu-lekarze są od leczenia- to,że miałaś łuszczycę na głowie kilka lat temu to nie znaczy,że teraz ją też masz w innym miejscu. Chyba nie oczekujesz,że ktoś ci tu recepturę na jakąś "czarną, tłustą" maść wyklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabaJaga Re: mam łuszczycę IP: 213.241.35.* 16.10.07, 09:36 a tam, do lekarza, to gupki, chodź do mnie, odczynię ci uroki, bo to napewno jakieś niedopre babsko rzuciło na ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: mam łuszczycę 16.10.07, 10:09 nigdy nie pytaj się innych do lekarza który to wiek że radzisz się znachorów Odpowiedz Link Zgłoś