vanilla5 21.10.07, 11:49 Wiatjcie! Mam pytanko o dni płodne. Czy kobieta jest płodna na 1-3 dni przed okresem?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiara Re: dni płodne - pytanie ??? IP: *.m.pppool.de 21.10.07, 12:25 przy regularnych cyklach, bez jakichs wyjatkowych zawirowan stresowych, wysilkowych i podrozniczych, jest nieplodna w te dni, to najpewniejsze dni cyklu, aha i pod warunkiem, ze nie odstawilas jakis czas temu pigulek. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: dni płodne - pytanie ??? 21.10.07, 14:56 a skąd wiesz, ze to 1-3 dni przed okresem? A jak okres będzie za 10 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiara Re: dni płodne - pytanie ??? IP: *.m.pppool.de 21.10.07, 18:55 no ale jak okres ma sie tak pojawiac, ze nie wiemy czy jutro czy za 10 dni, to juz patologia i tu system dni nieplodnych przed okresem nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: dni płodne - pytanie ??? 21.10.07, 19:08 > no ale jak okres ma sie tak pojawiac, ze nie wiemy czy jutro czy za > 10 dni, to juz patologia i tu system dni nieplodnych przed okresem > nie dziala. Pewnie, że patologia Ja zazwyczaj wiem o nadchodzym okresie na kilkanaście dni wcześniej (owulacja) A czy jest to 10 dni później niż zwykle nie ma chyba większego znaczenia )) I wpływu na system dni niepłodnych przed okresem Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: dni płodne - pytanie ??? 21.10.07, 20:57 Otóż to. Ale sądze, że jak ktoś wie, kiedy ma owulację, to nie zadaje pytania, cyz 2 dni przed okresem ma dni płodne Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Nie jest 21.10.07, 21:08 Nawet ta najkrótsza i nieprawidłowa faza lutealna trwa ten tydzień przynajmniej. Ale uwaga na krótkie cykle, jak masz cykl 20 dniowy to i w czasie okresu możesz zajaść w ciążę, chociaż są to rzadkie przypadki (niesprzyjające warunki dla plemników). Odpowiedz Link Zgłoś