starlette 22.07.03, 20:07 Dziewczyny, polećcie mi ginekologa z Damiana ul. Foksal który profesjonalnie zajmie się moim HPV albo chociaż dajcie znać do kogo nie powinnam iść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul1 Re: Lekarz z Damiana 23.07.03, 11:21 starlette napisała: > Dziewczyny, polećcie mi ginekologa z Damiana ul. Foksal który profesjonalnie > zajmie się moim HPV albo chociaż dajcie znać do kogo nie powinnam iść. Co to jest HPV? Stanowczo odradzam dr Zolnierczyka i dr Raczynskiego - niekompetetni, chociaz bardzo mili i moga wydawac sie super. Ale naprawde - oszczedz sobie niepotrzebnego bolu. Podobno jest tam fajny lekarz - Hajdas czy jakos tak? slyszalam o nim duzo dobrego. Dziewczyny jeszcze na pewno napisza Ci cos o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kammma Re: Lekarz z Damiana 24.07.03, 08:11 Ja leczę się chyba od 5 lat w szpitalu Damiana. (Najpierw na Wałbrzyskiej teraz na Foksal). Lekarz nazywa się dr Piotr Hadas. Polecam, jestem bardzo zadowolona. Jest to bardzo miły, kulturalny , a przy tym delikatny i co najważniejsze kompetentny lekarz. Zna się na rzeczy. Ja miałam dużo róznych problemów, sprawa była poważna, wytłumaczył dokładnie na czym to polega,nie straszył zalecił leczenie. Jest tylko jeden ból. W "Damianie" trzeba płacić za każde badanie, a niektóre te ginekologiczne są naprawdę drogie. I jest jeszcze coś, Damian ma dosc dobrą aparturę. Dla mnie ważne są też warunki, w których kobieta jest badana. Nie wiem jak inne panie, ale lubię być przyjmowana w czystym pomieszczeniu, mam gdzie się przebrać i odpowiednio przygotować ( nie cierpiałam przebierania się w gabinecie u ginekologa za parawanem). Jesli masz jakies pytania napisz emaila, postaram się odpowiedzieć. kammma Odpowiedz Link Zgłoś
starlette Re: Lekarz z Damiana 24.07.03, 10:00 Juz słyszałam o tym lekarzu,że dobry ale trzeba bardzo długo czekać. Wpadłam na pomysł z Damianem bo mam dośc blisko, a chcę mieć na miejscu możliwosc zrobienia wszelkich badań i dostęp do dobrej aparatury. Wizyta kosztuje jakieś 80 zl. tak? Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Lekarz z Damiana 24.07.03, 10:47 starlette napisała: > Juz słyszałam o tym lekarzu,że dobry ale trzeba bardzo długo czekać. Wpadłam > na pomysł z Damianem bo mam dośc blisko, a chcę mieć na miejscu możliwosc > zrobienia wszelkich badań i dostęp do dobrej aparatury. Wizyta kosztuje jakieś > 80 zl. tak? Zalezy u ktorego lekarza, ale cos ok.80, tak. Mozesz sobie wykupic karte stalego klienta i wtedy masz znizki na badania, operacje itp (ja w ten sposob zaoszczedzilam na laparoskopii prawie tysiac zlotych). Poza tym jesli chodzisz przez rok czesto, tzn. jesli przyjdziesz bodajze 10 razy w ciagu roku, to dostajesz od nich inna karte znizkowa. Jak chodzisz czesto to nawet sie to kalkuluje, bo faktycznie za badania tam placi sie sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
kammma Re: Lekarz z Damiana 24.07.03, 12:44 Tak to prawda,ze z normalną wizytą trzeba trochę czekać. Ale kilka razy gdy bardzo poprosiłam zostałam dopisana do pacjentek , musiałam tylko czekać aż zostaną przyjęte zapisane pancjentki. Dwa miesiące temu miałam bardzo silne bóle przed miesiączką, dużo silniejsze niż zwykle, leki nie pomagały, bałam się,że cos się stało. Zadzwoniłam i zostałam przyjęta prawie od razu. Polecam, a jesli masz blisko, to jest to dodatkowy atut. kammma Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Lekarz z Damiana 24.07.03, 10:45 kammma napisała: > Ja leczę się chyba od 5 lat w szpitalu Damiana. (Najpierw na Wałbrzyskiej teraz > na Foksal). > Lekarz nazywa się dr Piotr Hadas. O, wlasnie troche przekrecilam nazwisko, ale to o niego mi chodzilo - duzo dobrego slyszalam o tym lekarzu. Odpowiedz Link Zgłoś