zozola 22.07.03, 21:32 od kilku dni mam mdłości. czy to skutek upału czy sexu bez zabezpieczenia w 5 dniu cyklu ( od tej sex imprezy minelo dopiero 10 dni) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: mdłości 23.07.03, 23:16 spokojnie, mdlosci pojawiaja sie dopiero w 6-8 tygodniu ciazy, czyli jeszcze sporo przed Toba , moze paralizuje Cie strach przed ciaza? moze stad te mdlosci? pozdrawiam piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
maria_r Re: mdłości 25.07.03, 00:13 Nie żartuj!. Ja miałam mdłości na drugi dzień po poczęciu mojego syna. Ponieważ nie ustawały przez kilka dni, zaczęłam się zastanawiać, co może być tego przyczyną. Po jakimś czasie okazało się, że to ciąża. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko-niebieskie Re: mdłości- do P. Doktor 25.07.03, 14:25 Pani Doktor, może Pani rozwieje nasze wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: mdłości 25.07.03, 17:02 oki, oki sama nigdy jeszcze nie praktykowalam, wiem tylko tyle co wyczytam z forum itp... a na taka informacje natknelam sie na jakiejs stronie o ciazy! stad ja przytoczylam jako prawdziwa!! pozdrawiam piegoosek ---------- szykujaca sie do trzeciej iui Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: mdłości 25.07.03, 14:45 A nie masz przypadkiem urojonej ciązy??? hihi kiedyś mi sie tez to zdarzyło (na 3 dzień PO.. już wyczuwałam rózne dziwne zapachy, smaki... i miałam ślinotok) radze nie panikowac.... zobaczysz.... w odpowiednim czasie dostaniesz okres i.... po strachu. Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś