Gość: Iga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 19:13 Pewnie jak wiele osób ja również spędzam w pracy dużo czasu przy komputerze... w związku z tym bolą mnie oczy i są strasznie przekrwione.. macie na to jakieś sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariolka Re: Oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 19:46 w aptece kupisz wiele preparatów bez recepty na podrażnione oczka kropelki nawilżające, tabletki... Ja osobiście niczego nie stosuję, wkładam tylko okulary jak siedzę na komputerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 20:46 dzięki za odpowiedź za kropelkami raczej nie przepadam a okularów nie noszę ale obawiam się ze jak tak dalej bedzie to moj wzrok sie zbuntuje i nie obedzie sie bez wizyty u okulisty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Oczy IP: *.chello.pl 23.11.07, 20:49 Pierwsza pomoc dla chorych oczu z przemęczenia to okład z esencji czarnej herbaty. Połóż na zamknięte powieki nasączone gaziki. Może być też napar z rumianku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 22:13 dzieki wielkie na pewno skorzystam z porady Odpowiedz Link Zgłoś