hellious 23.04.08, 09:11 Jest jakis specyfik na zatoki dla karmiacych mam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniadt Re: Na zatoki dla karmiacej?? 24.04.08, 08:47 W zapaleniu zatok pomocny jest nowoczesny lek homeopatyczny Euphorbium compositum SN (krople doustne). Preparat upłynnia wydzielinę, ułatwiając jej przepływ między nosem a gardłem. Wszystkie leki ktore sa homeopatyczne są dobre. Z serii Dagomed sa tez takie male perelki homeopatyczne na katar, zatoki. I mozna tez wysuszac zatoki lampa solarna, w aptekach jest do kupienia za okolo 90 zl. Jak masz problemy z zatokami czesciej to sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna9986 Re: Na zatoki dla karmiacej?? 24.04.08, 10:22 Ja stosowałam Bioparox,ale to na recepte.Idz najlepiej do lekarza,coś przepisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Na zatoki dla karmiacej?? IP: *.lodz.mm.pl 24.04.08, 11:12 W ferwexie jest taki składnik melanian czegoś tam , mozna go bezpiecznie stosować w czasie karmienia Odpowiedz Link Zgłoś
reniadt Re: Na zatoki dla karmiacej?? 24.04.08, 11:28 Aha jeszcze na zatoki aerozol do nosa Buderhin - na recepte koszt okolo 4 zl. Dobrze wysusza. lekarz powinien Ci go przepisac, mi tez doradzil jako matce karmiacej wlasnie ten aerozol. Odpowiedz Link Zgłoś
malpolid Re: Na zatoki dla karmiacej?? 24.04.08, 14:36 Można uszyć z płótna mały woreczek i nasypać do niego soli, zaszyć.Ogrzać i kłaść taki na czoło lub okolicę zatok nosowych. Stary sposób ale dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna ach to Ty Re: Na zatoki dla karmiacej?? IP: *.resetnet.pl 24.04.08, 14:56 sinupret - lek ziołowy rozrzedzający wydzielinę, na poczatku może się trochę lać z nosa sprawdziałam w google i wygląda na to że w ciąży można stosować dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: Na zatoki dla karmiacej?? 24.04.08, 22:26 A na noc skropić poduszkę olejkiem olbas oil - na mnie działa rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś