Dodaj do ulubionych

Ważna sprawa !

11.09.03, 19:46
Chciałam zapytać o jedną rzecz. Czy na członku w czasie wzwodu pojawia sie
śluz czy cos w tym rodzaju, który zawiera plemniki?? Prosze o odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • sharon_s Re: Ważna sprawa ! 11.09.03, 20:02
      > Chciałam zapytać o jedną rzecz. Czy na członku w czasie wzwodu pojawia sie
      > śluz czy cos w tym rodzaju, który zawiera plemniki?? Prosze o odpowiedzi.

tak, jest to sperma::::::::smile)))))))))))
      • diana28 Re: Ważna sprawa ! 11.09.03, 20:08
        sharon_s ---> nie o to mi chodziło !!
        Chodzi mi o to czy facetowi może wyciekać bądz kropelkować przed wytryskiem
        jakiś płyn z członka ? bo conieco o tym słyszałam, Prosze o odpowiedz.
        • piegoosek Re: Ważna sprawa ! 11.09.03, 20:16
          moze, moze i to calkiem normalne! to nie sperma! ale w tym sluzie moga rowniez
          byc plemniczki... wink
          pozdr
          • la_lunia Re: Ważna sprawa ! 11.09.03, 20:23
            > moze, moze i to calkiem normalne! to nie sperma! ale w tym sluzie moga
            rowniez byc plemniczki... wink

to samo chcialam napisac czytajac pytanie, ale uprzedzilas mnie smile

tak wiec diana uwazaj smile
            • diana28 Re: Ważna sprawa ! 11.09.03, 20:30
              Dzięki Wam, czyli mam rozumieć, że w tym śluzie mogą być plemniki ale nie
              muszą? Ale czy one są tak bardzo aktywne jak sperma, czy to może nie ma
              znaczenia? I jeszcze jedno pytanie : owy śluz występuje długo przed wytryskiem
              czy tuż przed nim ??
              Bardzo prosze o odpowiedz.
              • szymanka Re: Ważna sprawa ! 11.09.03, 21:58
                Różnie kwadratowo i podłużnie smile Mogą być plemniki ale nie muszą, mogą być tak
                aktywne jak w spermie, ale mogą być też mniej, śluz może wystąpić tuż przed
                wytryskiem a może też o wiele wczesniej. Jak widzisz reguły nie ma i stąd tyle
                wpadek z przerywanego stosunku.
                Chociaż znam parę która od kilku lat stosuje jako koncepcję stosunek przerywany
                i nadal z powodzeniem. Swoją drogą jak ten facet to wytrzymuje!? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka