dolcia24 14.09.03, 23:36 Ile kosztują badania hormonalne i czy na podstawie takich badań będę bez problemu umiała sobie dobrać odpowiednie tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep5 Re: Cena badań hormonalnych?? 15.09.03, 10:02 Koleżanka w Bydgoszczy płaciła 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tusja Re: Cena badań hormonalnych?? 18.09.03, 16:12 Ja rovilam takie badania i zaplacilam: za testosteron - 45 zl Prolaktyne, Estradiol i Progesteron po 25 zl... takze jak widzisz ze tanie te badania nie sa. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: Cena badań hormonalnych?? 18.09.03, 18:51 nie wiem skad jestes ale ja w Wawie w przychodni przy E.Plater robilam estradiol i pregesteron po 19 zl (dwa miesiace temu) Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpanka25 Re: Cena badań hormonalnych?? 18.09.03, 21:06 A moj lekarz na prosbe o takie badania, powiedzial , ze to niepotrzebny koszt 800zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka2 Re: Cena badań hormonalnych?? 18.09.03, 22:27 W moim mieście cena jest zależna od labolatorium i hormonu. Cena badań w spółdzielni lekarskiej wynosi 30 - 35zł. za hormon, a w labolatorium przy Zakładzie Endokrynologii Ginekologicznej cena waha się od 45 do 65 zł. za hormon. Co do drugiego pytania to uważam, że w celu dobrania tabletek nie jest konieczne wykonanie badań hormonalnych. Lekarz fenotyp ustalić może na podstawie wywiadu. Wiem też, że często trzeba wypróbować kilka preparatów żeby trafić na ten najlepiej tolerowany. Odpowiedz Link Zgłoś