mausi12 26.09.03, 00:40 Mam pytanie.Czy wiecie kiedy macie owulacje?Czy w czasie owulacji powiekszaja sie wam piersi czy po ?Macie jakies objawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka Re: owulacja 26.09.03, 09:10 W moim przypadku - pobolewa podbrzusze. I miej tu wtedy kobieto ochotę na seks... ale jak już dojdzie co do czego - zawsze okazuje się, że seks ma cudownie kojące, odprężające i łagodzące działanie - skuteczniejsze od najlepszych leków p/bólowych Na dodatek bez skutków ubocznych, a w zamian może nawet dzieciaczek... Co do piersi - pobolewają raczej po owulacji, a szczególnie sutki - robią się nabrzmiałe, mają bardziej intensywny kolor i tak bolą, że lepiej nawet nie dotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: owulacja 26.09.03, 10:05 lekki ucisk, ból w dole brzucha. dwa dni przed odrobina śluzu. i ogromna ochota na seks!!!!!! chciałabym tak codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: owulacja 26.09.03, 14:39 No wlasnie-ochota na seks!-normalnie zachowuje sie jak krolik!To u mnie trwa od 9-10 dnia cyklu do ok.13 dnia cyklu.Tylko jesli zaszlabym w ciaze to po paru dniach tez powiekszaja sie piersi czy moze oznacza to iz z ciazy nici i znowu pojawi sie okres?!Nie wiem czy macie dzieci,ale mam jeszcze jedno pytanie.Jak dlugo czekalyscie na zajscie w ciaze po odstawieniu pigulek?Czy to prawda,ze potem trzeba dlugo czekac na ciaze?Ja rzucilam pigulki 26 lutego i...nic!!!Napiszcie jak to z wami bylo? Odpowiedz Link Zgłoś