Dodaj do ulubionych

Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:18
Mam dosyć nietypowy problem i nie mam kompletnie pojęcia do kogo się
z tym zwrócić, więc może tutaj ktoś mi pomoże. Właściwie to chodzi o
mojego męża. Czasami w trakcie stosunku mąż odczuwa silne pieczenie
członka. Nie jest to zawsze ale jak już się tak dzieje to zawsze w
tym samym miejscu. Nie ma żadnej ranki, żadnego zaczerwienienia ale
ponoć pieczenie trudne do wytrzymania. Poza tym wszystko ok, ja
często się badam. Proszę o jakąkolwiek poradę (tylko bez żartów)
Obserwuj wątek
    • Gość: agiee1988 Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 14:51
      a uzywacie jakis zabezpieczen typu gumki czy globulki? u nas pekla gumka przy
      rownoczesnym uzyciu globulek. czlonek mial stycznosc z globulka i partnera
      strasznie szczypalo.

a moze jakies podloze bakteriologiczne? a czy tylko w czasie stosunku? bo ja nie
      dawno odczuwalam pieczenie ktore nasililo sie gdy partner "dotknal" mnie
      czlonkiem w rejon pochwy. a ja zas cierpie na zapalenie pecherza moczowego, przy
      czym nie zawsze mam bole-szczypanie. czasami po stosunku mnie szczypie ale
      ogolnie na codzien lagodze sobie te objawy na rozne "domowe" sposoby (kapiele,
      duzo napojowo gazowanych tongue_out) i ten stan zapalny nie jest dokuczliwy.

(ja to mam od dziecka. wtedy mialam kapiele w nasiadowkach. pamietam ze jako 15
      latka poszlam do lekarza i zrobili mi badanie moczu, stwierdzono liczne bakterie
      i przepisano leki. skonczylam opakowanie i co? co miesiac, przez cale zycie mam
      chodzic po recepty?)
      • Gość: kinga Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:31
        Nie używamy ani gumek ani żadnych globulek, czyli nic nie powinno
        uczulać. Dzieje się tak tylko przy stosunku i to też nie zawsze. Ale
        jak juz zapiecze to podobno dosyć mocno. Nie wiemy co to.
        • anika305 Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po 15.07.08, 15:39
          Mąż powinien iść do lekarza.
          Może to coś dzieje się pod skórą i nie widać gołym okiem.
          • Gość: kinga Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.08, 20:15
            Głupie pytanie ale do jakiego lekarza należy iść? Pierwszego
            kontaktu czy jakiś specjalista?
            • gory_szalenstwa Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po 18.07.08, 16:13
              Do urologa bądź dermatologa.
      • Gość: ??? Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:16
        zasami po stosunku mnie szczypie ale
        ogolnie na codzien lagodze sobie te objawy na rozne "domowe" sposoby (kapiele,
        duzo napojowo gazowanych tongue_out) i ten stan zapalny nie jest dokuczliwy.

hę?
        • Gość: ś Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:28
          Jakim cudem napoje gazowane pomagaja na szczypanie? Już drugi raz dziś o tym
          czytam i z niczym mi się nie kojarzy...
          • Gość: ??? Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:32
            to jest alternatywny świat wg agieee
            nie próbuj pojąć
            • agiee1988 Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po 15.07.08, 22:21
              przy zapaleniu pecherza leci kilka kropelek moczu, szczypie mnie przy okazji.
              jak ja duzo wypije gazowanego to dlugo siusiam i nic mnie nie szczypie tongue_out

zauwazylam tak po 1, 2 3 razem i tak robie smile. codziennie wypijam cos gazowanego
              smile czy to cola czy to krzys

sama nie wiem jak to dziala z medycznego punktu widzenia , ale tak robie wink
              • lisia312 Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po 15.07.08, 22:50
                Do urologa
                • Gość: kinga Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:59
                  Ok, dzięki
    • gory_szalenstwa Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po 18.07.08, 16:07
      To najprawdopodobniej grzybica.
      • Gość: ... Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.chello.pl 18.07.08, 17:50
        Gość: agiee1988 napisała;

"u nas pekla gumka przy
        rownoczesnym uzyciu globulek. czlonek mial stycznosc z globulka i partnera
        strasznie szczypalo.'

A po co to używacie jak ty masz podobno spiralę...
        • agiee1988 Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po 20.07.08, 10:18
          boze kochany. rozloze rece zaraz

A NIE PRZYSZLO CI DO GLOWY ZE MOGLAM UZYWAC GLOBULEK I GUMEK ZANIM ZALOZYLAM
          SPIRALE.

GRATULUJE INTELIGENCJI!!!!!!!!!!!!!!
          • lisia312 Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po 20.07.08, 18:17
            A poza tym kto powiedział, że spirala daje 100% pewności? o naiwności ludzka....
            • Gość: agiee1988 Re: Trochę dziwny problem (dot. męża) proszę o po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:57
              ja nie mowilam smile zalozylam ja dla wygody. ale tak sie do niej przyzwyczailam i
              ze moge sobie do woli "uzywac" jej, ze zapominam ze istnieje cos takiego jak
              wpadka mimo lepszej antykoncepcj(mam namysli pigulki, plastry, spirale, medoty z
              mniejszym odsetkiem wpadek)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka