Dodaj do ulubionych

duphaston, wp ływ na samopoczucie

IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 16:50
Odstawiłam jaki czas temu pigułki w trakcie opakowania z powodów zdrowotnych. Ginekolog znalazł torbiel i zalecił antybiotyki. Oprócz tego przepisał duphaston na wywowałnie miesiączki. I mam do was pytanie, czy duphaston wpływa na libido? Bo ja sie czuje jak istota totalnie aseksualna od czasu jak zaczęłam go brać. I nie wiem czy to kwestia leku czy ogólnie samopoczucia po kuracji antybiotykami. Pytam o wasze samopoczucie po tym leku bo dodatkowo czuję się lekko przygłuszona i nieprzytomna. W tej chwili biorę siódmy dzień, dwa razy dziennie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bez-okresu Re: duphaston, wp ływ na samopoczucie IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 18:57
      I jeszcze dwa pytania smile Czy duphaston może powodować zwiększony apetyt na czekoladę? I czy wpłynie na wynik testu ciązowego z krwi, takiego robionego w laboratorium? to znaczy czy może zafałszować wynik?
      • Gość: duphaston Re: duphaston, wp ływ na samopoczucie IP: *.euro-net.pl 27.07.08, 08:32
        Czesc!
        Bralam duphaston przez miesiac bedac w zagrozonej ciazy(na podtrzymanie), wiec
        wyników nie falszuje. Po poronieniu rowniez pzrze 3 miesiace bralam ten lek.
        Samopoczucie po nimbylo okropne, libido zerowe, a do tegoz aczelam tyc -
        przestalam barc i tyje nadal, niech to szlag!
        • Gość: bez-okresu Re: duphaston, wp ływ na samopoczucie IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 10:09
          smile dziękuje za odpowiedź. Ja mam dziki apetyt, który się zaczął jak zaczęłam
          brać duphaston no i to libido w okolicach zera absolutnego...
          Tycia jeszcze nie zauważyłam ale jak będe tyle żarła to długo to nie potrwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka