kondorka 07.09.08, 16:08 czy to cos powaznego?zrobil sie nagle troche boli i jest zaczerwieniony ,ale nie mam opuchlizny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: guzek pod pacha IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 19:09 wezel? depilacja? wrozka - za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: guzek pod pacha 08.09.08, 00:07 Podpisz się nick'iem, jak masz odwagę, a nie rób sobie jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: guzek pod pacha IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 07:43 jakich jaj? a t wiesz, czy to powiekszony wezel chlonny czy podraznienie po depilacji albo dezodorancie? jakos nie udzielilas odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenland Re: guzek pod pacha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 21:09 Tekst z wróżką jest rodem z podstawówki. I chyba nie muszę tłumaczyć, jakie jest sens takich "rad". A odpowiedzi udzieliłam na innym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha666 Re: guzek pod pacha IP: *.chelm.mm.pl 08.09.08, 16:20 miałam bolesnego guzka pod pachą i u mnie okazało się że to od dezodorantu w upały używałam męskiego i chyba był za mocny. po odstawieniu wszystko wróciło do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: guzek pod pacha IP: *.uznam.net.pl 08.09.08, 21:38 wlasnie te zle wezly nie bola,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś