Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• Gość: bangala Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 10:42
      Naprawdę super pomysł! Już tyle razy trafiłam do okropnego ginekologa, że
      chętnie opowiem światu o ich istnieniu, aby przestrzec wszystkie kobiety przed
      nimi! Na razie 2 nazwiska:
      Pan Nalewajko - okropnie niedelikatny i lekceważący wszystko co się do niego
      mówi. Po wizycie u niego nie miałam odwagi pójść do innego lekarza przez rok!!

Pani Iwanek - nie pyta o zdrowie, ale za to bardzo interesuje się tym gdzie
      pacjentka pracuje i jak już usłyszy odpowiedź to zawsze akurat potrzebuje
      czegoś w czym pacjentka mogłaby jej pomóc załatwić, kupić itp. Okropna baba.

Pozdrawiam, Agata
      • Gość: Sylwia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:01
        Zgadzam się co do doktor Iwanek, dołożyłabym jeszcze Rżanek-Głowacką. Po
        jej"delikatnych" badaniach niejedna ciężarna zaczynała krwawić. Nie wspomnę o
        tym, że domaga się prezentów.
        Pozdrawiam
        • Gość: mania Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ IP: *.highlan.info 29.10.04, 21:17
          w ogóle całą ta przychodnia na Rewolucji 1905 r, gdzie przyjmuje dr Nalewajko i
          dr Iwanek to należy omijać, on owwiadczył mi,że mam stan zapalny pochwy z taką
          miną jakby chodziło o złosliwy nowotwór, zapisal kurację b.silnym antybiotykiem
          doustnym ( aż farmaceutkw aptece zdziwiła się,że ginekolog zapisał coś
          takiego), Iwanek natomiast jest całkowice wyluzowana, z całej 15 minutowej
          wizyty to może 30 sekund byłam na fotelu, reszta to była rozmowa na temat tego,
          gdzie pracuję, jakie zarobki itd, na koniec powiedziała,żebym następnym razem
          przyszóła do niej z dobrą kawą to może cytologię mi zrobi...bez komentarza
          • Gość: misia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ IP: *.highlan.info 29.10.04, 21:36
            ja niestety odkąd chodzę do tego rodzaju lekarzy ( będzie z 8 lat) nie
            natrafiłam na takiego z prawdziwego zdarzenia i coraz bardziej mnie to
            przeraża.Moje doświadczenia:
            1)dr Buldecka - Woźniak, na początku myślałam,że będzie ok, ale potem okazało
            się,że trzeba mieć kupę kasy,żeby u niej się leczyć.Zapisuje masę badań ( krew,
            wszelkiego rodzaju hormony - nawet jeżeli ktoś nie ma problemów z tarczyca- ona
            jest również endokrynologiem, USG wszystkich rodzajów i inne, oczywiście
            wszystko za kasę)Dba o to,żeby pacjentka częśto ją odwiedzała, nie wypisze
            recepty na pigułki na 6 m-cy, góra na 2,3.Nadżerkę jakimiś specyfikami, które
            musiałam kupować leczyła mi chyba z pół roku ( po 2 wizyty w miesiącu, koszt
            wizyty 80zł)i nie zaleczyła,co potwierdził inny lekarz, jak zrezygnowałam z
            niej.Kolezanki mówiły mi,że pobiera dodatkową opłatę za wypisanie zwolnienia
            ciężarnej.Przy tym nie zwraca uwagi czy ktoś pracuje ( nawet jak się jej
            zasugeruje,że kiepsko z kasą), czy nie pracuje po każdej wizycie ma się plik
            skierowań i recept do realizacji.
            2.dr Salwa, przyjmuje w przychodni na Piłsudskiego, miły starszy Pan, tylko,że
            nic nierobiący.Właściwie to wizyta u niego polega na przedłużeniu recepty,
            chodziłam do niego jakies pół roku z niezaleczoną nadżerką o której wiedziałam,
            nawet nic na ten temat nie powiedział.Kiedyś jak zapytałam o cytologie, to
            powierdiał,że są limity narzucone przez NFZ i narazie nie zrobimy...
            3.Dr Krajewski z CZMP bardzo chętny do dawania numeru na komórkę i wkładania
            wizytówek w kieszeń, wiadomo po co..
            4.dr Iwanek i dr Nalewajko -potwierdzam opinie poprzedniczek
            narazie to tyle. Mam nadzieję,że iedyś znajdę ginekologa z powołania a nie
            zwykłych łapówkarzy.Pozdrawiam
            2.
            • Gość: agata Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.10.04, 13:28
              Ja dodam do listy jeszcze dr Ochedalska z Przychodni Specjalistów na
              Piotrkowskiej 3 (?). Przesympatyczna kobieta, ale gdy chodzilam do niej na
              wizytę przez ponad 15 roku (przeważnie po pigułki- nie oszukujmy się), to ani
              razu nie przebadała mnie! Wypisywała recepty nie wiedząc NIC o moim stanie
              zdrowia, hormonach itp. Bardzo się interesowała za to tym co robię, studiuję
              czy pracuję, a gdzie, czemu, po co i dlaczego..
              Ale szczerze mówiąc ŻADEN lekarz jeszcze nie zlecił mi badania hormonalnego
              przed przepisaniem tabletek antykoncepcyjnech!
              Spotkałam sie również z bardzo niemiłym traktowaniem jednej z lekarek w
              Delmedzie (?) na Nerutowicza. Nazwiska nie pamiętam.
              Pozdrawiam!
              • Gość: AAa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:58
                Potwierdzam opinie o dr Ochędalskiej - byłam u niej w 5 tyg. ciąży. Zdziwiła
                się że w tak wczesnej ciązy juz przychodze do lekarza. A przyszłam przede
                wszystkim dlatego że niepokoił mnie silny ból brzucha - kazała mi pić wino by
                ból minął - w 5 tyg ciązy!
                Jest b. miła, ale za 65 zł w straym zrujnowanym gabinecie bez USG też nie
                miałam zamiaru się leczyć.
                • domowy5 LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- ŁÓDŹ 23.01.05, 00:02
                  dobrze, że powstała taka lista bo ja też zauważyłam, że większość lekarzy w
                  łodzi wciska wizytówkę gabinetu prywatnego już przy pierwszej wizycie.
                  moim zdaniem powinnyście unikać doktora jana biesiady (szpital msw ul.
                  północnai pewnie milion przychodni prywatnych ) który gdy sądziłam, że jestem w
                  ciąży i miałam okropne bóle najbardziej martwił się o to ile ewentualne mu dam
                  za skrobankę. płód był obumarły i poznał się na tym pierwszy kolejny lekarz, do
                  którego przerażona poszłam. taki człowiek nigdy nie powinien zostać lekarzem!
                  polecam za to panią doktor lidię biesiada - jest świetna! przyjmuje w łodzi
                  przy tatrzańskiej;
                  polecam także gorąco doktora mariusza niewiadomskiego - diason, ul. radwańska 1
                  w łodzi; gość traktuje pacjentki po partnersku, można się z nim normalnie
                  dogadać; trochę tylko drogo 80 zł wizyta sad
                  • Gość: trzydziestka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- ŁÓDŹ IP: *.devs.futuro.pl 24.03.05, 15:01
                    Gdzies padło nazwisko dr Jana Biesiady. Przyłączam się do tej negatywnej
                    opinii. Niefortunnie jestem zarażona wirusem HPV i HSV. Pamietam jak dzis,
                    kiedy przyszłam do niego z bardzo przykrymi dolegliwościami, nie wiedząc wtedy
                    oczywiście co mi dolega, delikatnie zasugerował, ze powinnam sie udac do
                    psychiatry. "Leczył" też moją mamę, ktora miała poważne kłopoty, na które nikt
                    nie potrafił zaradzić, była tak zdesperowana, że widocznie uznał ją za
                    niezrównoważoną psychicznie. Po czym zastosował metodę kalki i kiedy ja
                    przyszłam po pomoc, pięknie nas "podsumował". Mówię o tym Panu, że ma monety
                    złotowe w oczach, jest tak zaganiany, że ledwie łapie dech. Co do HPV to dzięki
                    ignorowaniu przez lekarzy moich skarg, właśnie odebrałam wynik cytologiczny z
                    CIN 2.
                • kechara Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ 28.02.05, 00:43
                  Nie zgadzam się!!! Dr ochędalska to dobry człowiek i fachowiec

na czarnej liście postawiono jej chyba ze 3 zarzuty z którymi się nie zgadzam!
                  Kobietom w ciąży czasami zaleca się od czasu do czasu picie malutkich ilości
                  wina czy piwa, bo nie wpływa to na rozwój płodu a np piwo może zmniejszyć
                  kamienie nerkowe (lepsze to niż antybiotyki na zapalenie nerek, prawda?)
                  Co do tego że nie ma USG w gabinecie - mnie to nie przeszkadza, wiem że dla
                  kobiet w ciąży może być to problem, ale po pierwsze gabinet USG jest tuż obok, w
                  tej samej placówce a po drugie to nie jest wina pani dr że go tam nie ma!
                  Co do zarzutu o wypisanie pigułek bez badań hormonów - ich nie trzeba robic
                  jeśli kobieta jest zdrowa i nie ma problemu np z miesiączkowaniem (co wychodzi w
                  wywiadzie) - opinia potwierdzona przez innego lekarza
                  Wyciągnęła mnie z 3-miesięcznych, ciągnących się prawie w nieskończoność
                  kłopotów zdrowotnych!
                  Nie wiem co wy od niej chcecie...Ja ją uwielbiam
            • Gość: gaska_balbinka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- miasto ŁÓ IP: *.chello.pl 03.02.05, 16:47
              Chcę napisać, że osobiście jestem bardzo zadowolona z dr Teresy Buldeckiej -
              Woźniak. Jest wspaniałą i empatyczną osobą. Przejmuje się wszystkimi
              dolegliwościami i niczego nie bagatelizuje. Leczę u niej od 4 lat trądzik i
              niedoczynność tarczycy. Skutek bardzo dobry. Co prawda pojawiają mi się jescze
              wypryski, ale problem miałam naprawdę bardzo duży zanim do niej trafiłam. Całe
              ciało obsypane miałam trądzikiem - twarz i plecy to jeden wielki strup, oprócz
              tego dekolt, ramiona, a nawet uda. Poprawa jest rewelacyjna i bardzo widoczna.
              Wyleczona nadal jednak nie jestem, ale gdy konsultowałam to z "państwowym"
              ginekologiem z poradni studenckiej, to powiedział, że przy takich wynikach
              badań hormonalnych nie można się cudów spodziewać. Potwierdził, że jestem
              świetnie leczona.

Odwiedziłam mnóstwo lekarzy w Warszawie, (obecnie studiuję i mieszskam tutaj)
              gdyż ostatnio bardzo dokuczają mi różnego rodzaju zapalenia pochwy. Jednak
              właściwie z płaczem po kilku miesiącach niedudanego leczenia wróciłam do NIEJ.
              Teraz czuję się naprawdę dużo lepiej. Właściwie mogę powiedzieć, że SPECJALNIE
              DOJEŻDŻAM DO łODZI, BY LECZYĆ SIĘ U P. BULDECKIEJ - WOŹNIAK. Uważam, że jest
              znakomita.

Jeśli chodzi o koszt wizyty - owszem, dla mnie też jest to ogromne obciązenie.
              Ale porównując ceny do prywatnych gabinetów warszawskich (70 - 80 zł) - lekarz
              z jedną specjalizacją + dodatkowe opłaty za np. cytologię albo stopień
              czystości pochwy - co za jednym zamachem sprowadza się do kosztu 2 wizyt,
              uważam, że ta opłata naprawdę nie jest aż tak bardzo wygórowana. Ponadto -
              naprawdę wiem za co płacę. W gabinecie spędzam minimum pół godziny, czasem
              nawet dłużej, jeśli trzeba. Odpowiada na wszystkie moje pytania - nieważne czy
              naiwne czy nie. Wszystko tłumaczy. Jednak przede wszystkim jest wyjątkowo
              delikatna.

Ponadto - wiedząc, że mam problemy z zapaleniami i że mieszkam w Warszawie
              zawsze wypisuje recepty na tzw. ZAPAS. Jeśli chodzi o zwolnienie lekarskie
              dostałam je bez żadnego problemu, gdy źle się czułam i NIE MUSIAŁAM ZA NIE
              DOPŁACAĆ. Raz przyszłam tylko po receptę i NIE PŁACIŁAM ZA WIZYTĘ. Zawsze, gdy
              cokolwiek się dzieje z moim zdrowiem mogę do niej ZADZWONIĆ, ZAWSZE służy swoją
              pomocą i nigdy nie odmówiła porady, chociaż zdaję sobie sprawę, że czasem
              nadużywałam tych konsultacji telefonicznych.

Uważam, że przepisuje dużo badań, bo jest po prostu DOBRYM LEKARZEM. To Tyle.
    • Gość: kinia1979 LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: 62.87.177.* 29.10.04, 10:53
      ŻARY-doktor Sługocki wykonuje w gabinecie USG także piersi-coz z tego skoro
      robiac kolejne badanie, wktorym ma orzec czy zmiana sie powieksza nie umie jej
      odnalezc-wcale nie byla mala-wreszcie pyta sie pacjentki.jest bardzo drogi i w
      zasazdie kolejne wizyty polegaja na maksymalnym przeciaganiu leczenia dla
      pieniedzy.nie robi badań piersi jak rownież odradza wrecz ro robienie badań
      poziomu hormonów przed przepiasaniem tabletek hormonalnych-moje leczenie
      tabletkami polegało na chybił trafił-"przeszłam" u niego 5 rodzajow tabletek-
      ODRADZAM jak rownież Blitka,który mimo opini takze nie robi badań piersi-
      tragedia
      • agasolt [...] 29.10.04, 11:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kasani Re: Czeladź dr Jezierski 18.12.04, 16:29
          współczuję podobnych przeżyć sad a znasz może panią Buczek? jeśli tak to chętnie
          poznam opinię smile jeśli nie, to może masz jakieś inne doświadczenia z regionu
          będzina i czeladzi. pozdrawiam
          • Gość: Kaja Re: Czeladź dr Mniszek IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.06, 18:49
            Lekarz od "książkowych ciąż", u koleżanki nie poznał się na potężnej dystrofii
            płodu - miała za mały brzuch jak na wiek ciąży (co powinno budzić podejrzenia).
            W szpitalu myśleli że wogóle nie chodziła do lekarza !
    • Gość: kinia1979 ŻARY-Odradzam d. Sługockiego IP: 62.87.177.* 29.10.04, 11:05
      komentarz ponizej
      • Gość: 10 Re: ŻARY-Odradzam d. Sługockiego IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 21:24
        Zgadzam się z tą opinią. Dr Sługocki jest b.drogi a przy tym potrafi przed
        pacjentką rozwijać czarne wizje jeżeli nie skorzysta się z jego usług i to w
        trakcie pierwszego badania, byłam u niego tylko raz i tylko dlatego, że nigdzie
        nie było wolnego terminu na USG.
    • Gość: ef Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:09
      Mam mieszane uczucia wobec dra Gniadka z Invicty. Ciągle tylko robi usg
      dopochwowe i wypisuje recepty. Nie chciał zbadać mi piersi - poszłam na usg
      żeby wykluczyć jakieś nieprawidłowości. Nie sugerował zrobienia badań
      hormonalnych, choć mam nieregularne miesięczki, kiedyś lekarze sugerowali mi
      PCO, bezskutecznie próbuję zajść w ciążę - więc ja to zaproponowałam. Poza tym
      mało tłumaczy, gdyby nie to forum i internet to nie dowiedziałabym się np., że
      moje wyniki wyszły nie najlepiej. Z drugiej strony Invicta ma ponoć takie
      sukcesy w leczeniu bezpłodności, tylu specjalistów itd. Sama nie wiem ...
      • Gość: gocha Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta IP: 80.51.240.* 30.10.04, 13:04
        Dr Gniadek? NIe polecam. Zarozumiały a nic nie wiedzący BUC!!!! Invicta ma
        sukcesy? Moze Ale niestety zatrudnia lekarzy z Klinicznej- koledzy własciciela.
        Może właściciel to przemyśli i zacznie zatrudniać kompetentnych lekarzy.
        • cytrusowa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta 31.10.04, 10:41
          oj podpisuje się: dr Gniadek - porażka. Parę razy u niego byłam - niedelikatny
          przy badaniu, próbował m iwmówić nadżerkę, przy czym za chwilę mówi do
          mnie: "niech pani zapomni co powiedziałem, wydawało mi się".
          Do tego zawinęty jak papierek - nie kojarzy, myli sie, wciaż to samo zaleca a
          żadnych konkretów. To chodząc do niego zaczęłam przygodę z plasterkami evra, no
          i niestet szybko skonczyłam - pan doktor nie umiał w mojej sytuacji awaryjnej
          (odkleił mi sie palsterek) doradzić, kiedy go nakleić. Parę razy zmieniał
          zdanie. Obiecałam, że moja noga tam wiecej nie postanie, tym bardziej, że
          zapisywanie na godziny w Invikcie to pomyłka, bo i tak sie czeka.

Gocha, a gdzie teraz chodzisz w gdańsku do gina?
          • Gość: ef Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:29
            Dr Gniadek wykrył mi nadżerkę, nic więcej na ten temat mi nie powiedział,
            trochę się przeraziłam, ale chcę to skonsultowac z innym lekarzem.
            Poza tym on w ogóle nie przeprowadza badania ginekologicznego, ciągle tylko usg
            i usg. I być może, że mam tę nadżerkę od jakiegoś czasu i nic nie wiem.
            • cytrusowa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta 31.10.04, 17:14
              EF, a może wcale nie masz nadżerki???
              Lepiej skonsultuj to z innym lekarzem. Jak pisałam wcześniej, podczas badania,
              a właściwie podczas usg dr Gniadek też stwierdził, że mam nadżerkę, po czym za
              chwilę zminił zdanie. Wogóle taki jakiś chaotyczny i roztrzepany jest.
              Ja zrezygnowałam z leczenia się u niego
              • blaneczka007 Gdańsk dr Nitkowski 05.11.04, 17:31
                Ja mam przykre doświadczenia związane z dr Robertem Nitkowskim, który przyjmuje
                (NFZ) w przychodni na ul.Gdyńskiej w Gdańsku - Żabiance.

w pierwszym trymestrze ciąży miałam kontakt z dzieckiem chorym na ospę
                wietrzną. Wybrałam się do niego z wynikami które robiłam po wcześniejszych
                poronieniach, pokazałam mu wynik na obecność przeciwciał ospy wietrznej. Wynik
                był po łacinie Varicella Zoster - o ile dobrze pamiętam. Pan doktor jednak nie
                wiedział co to za wynik. Sama do tego doszłam. Poprosiłam o immunologlobulinę
                aby się zabezpieczyć przed chorobą. Powiedziałam, że konsultowałam ten wynik z
                Sanepidem i że wynik oznacza, ze nie przechodziłam ospy. Lekarz powiedział, ze
                są małe szanse, zebym zachorowała i ze nie ma potrzeby podawania
                immunologlobuliny.

Niestety nie miał racji.

Po przejściu ospy poszłam do niego tylko po skierowanie do Przychodni Patologii
                Ciąży, oczywiście mi je dał. Tłumaczył się jeszcze dlaczego mi nie podał
                immunologlobuliny...bo trzeba byłoby ją sprowadzić z Warszawy, bo musiałabym za
                nią zapłacić ok. 2000zł itp...

Przeszłam wiele stresów związanych z tą chorobą w ciąży.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11916&w=16955092
                Był miły, ale naraził moje maleństwo, na wielkie niebezpieczeństwo.
                Dzięki Bogu wszystko dobrze się skończyło.
                • miki120 Gdańsk dr Nitkowski -POLECAM! 06.12.04, 17:21
                  Ja mam zupełnie inne doswiadczenie z tym lekarzem, pomógł mi przetrwać moją
                  zagrożoną ciążę, był dostępny stale na telefon, opiekował się mną po porodzie,
                  i wszystko za darmochę. Ja go bardzo dobrze będę oceniać.
              • cesaria2 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta 08.02.05, 13:16
                Ja też nie mam zbyt ciekawych doświadczeń z tym lekarzem.Jest ciągle zabiegany,
                zmęczony i chaotyczny aż do bólu. Być może wynika to z przepracowania.. I lubi
                zlecać badania, które nie do końca są potrzebne / oczywiście wiadomo ile się w
                Invikcie za nie płaci/.Już na marginesie pozostawiam sprawę wyjątkowej
                niepunktualności tego lekarza, który problemu w ogóle nie zauważał i
                kilkudziesięciominutowe spóźnienia/ czasem kilkugodzinne/ traktował jak coś
                normalnego.
                • Gość: cytrusowa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta IP: *.h.pppool.de 08.02.05, 13:28
                  cesaria, piszesz o Gniadku?
                  • cesaria2 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta 03.07.05, 17:22
                    Tak dziwnie wyszlo,oczywiscie pisalam o Gniadku.Mimo, ze pisalam to dosyc
                    dawno, dalej mam ogromny zal do tego lekarza. Przez niego zmarnowałam tyle
                    czasu ( nie liczac oczywiscie pieniedzy). A jak sie jest po trzydziestce, to
                    każdy miesiąc sie liczy przy leczeniu nieplodnosci.
      • maus1 GDAŃSK dr Kowalewska-Włas - beznadziejna!!!!!!! 08.12.04, 09:44
        Odradzam tą doktor - wstrętna niesympatyczna, odwala swoją robotę z widoczną
        odrazą, nie chce przeprowadzać podstawowych, należnych każdej pacjentce badań
        typu cytologia. Na wyrost przepisuje bezsesowne mocne leki - po konsultacji z
        innym lekarzem okazało się że 2 tyg. trułam się niepotrzebnym antybiotykiem...
        Przyjmuje w przychodni we Wrzeszczu na Kilińskiego, ale też ma gabinet
        prywatny - tam na pewno jest miła i kompetentnawink
      • ltrzeciak Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta 26.01.05, 08:31
        Dokładnie takie samo miałam wrażenie.
        Odradzam.
      • dorotadw Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gdańsk Invicta 19.04.05, 11:33
        Czy mozesz napisać coś wiecej na temat PTO. Jestem w podobnej sytuacji do
        Twojej - mam nieregurarne miesiaczki i bezskutecznie usiłuję zajśc w ciażę.
        Lekarz do którego chodzę łąskawie wspominał "między wierszami" że podejrzewa u
        mnie PTO, bez słowa dodatkowych wyjaśnień.
    • Gość: evie Re: fatalnie poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:43
      na os Piastowskim w poradi przyjmuje takie babsko ze szkoda słów..pracuje na
      NFZ czyli tak jakby robila to w czynie społecznym i te jej konserwatywne
      przekonania religijne co do antykoncepcji..badanie wykomuje majac pod
      rekawiczka wielki pierscien..udajac sie po porade dostalam wylkad o
      moralnosci..majac 21 lat czylam sie jak niepokorne szczenie..wyszlam z gabinetu
      z płaczem..polecam kobietom o mocnych nerwach takie doswiadczenia..
      • Gość: Hanna Re: fatalnie poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:30
        Potwierdzam. Jest ta kobieta, dla której człowiek pojawiajacy się w przychodni
        to problem. Często ma swoje chumory. Nie potrawfi nic wytłumaczyć. Straciłam u
        niej cały rok. Dla niej upławy z krwia w środku cyklu to nic strasznego.
        Polipy, cysty to chyba to samo, bo nie potrafi rozróżnić - obserwować i przyjść
        za pół roku, bez leczenia. Mogłabym wiele pisać.....
        Szkoda czasu i zdrowia na te kobietę
        • Gość: iwka Re: fatalnie poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:41
          zgadzam się tez u nie byłam.Jedno wielkie NIEPOROZUMIENIE.Niech się
          przekierunkuje na weterynarza, tylko szkoda zwierząt.
    • Gość: Agnieszka Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:14
      Ja osobiście radzę unikać dr Brzózki. Jak go widzę to się boję po tym jak
      wykonał mi zabieg łyżeczkowania macicy (po poronieniu) zanim zaczęło działać
      znieczulenie. Krzywda na całe życie, powoduje brak zaufania do lekarzy.
      • Gość: monika Hawryluk i Ciepliński Gravida IP: *.wszplock.pl 25.11.04, 09:59
        Uważajcie na nich!!Ostatnio reklamują się,że leczą niepłodność włącznie z "in
        vitro"To oszustwo biorą tylko kasę za pośrednictwo/przesłanie pacjentki do
        innego ośrodka/Udają,że wykonują jakieś badania,za które wyciągają duże
        pieniądze.Tytułują się jako doktorzy.Zaden z nich nie ma doktoratu,a Ciepliński
        jest zwykłym stażystą bez specjalizacji.
        Również Ciepliński reklamuje się,że wykonuje tzw.Badanie Usg
        genetyczne-zwykłe wyciąganie pieniędzy-Oszustwo!Ani nie ma żadnej praktyki ani
        uprawnień.Takie badanie wykonuje prof.Respondek w CZMP w Lodzi.
        Cfaniacy dużego kalibru,uważajcie na nich!!Jak trafią na pacjentkę z dużymi
        pieniędzmi,nie odpuszczą.
        Zapytajcie ich o efekty tych ich "in Vitro".
        • neliczek Re: Hawryluk i Ciepliński Gravida 06.12.04, 13:58
          U doktora Hawryluka ledzyłam się jakieś 6 lat temu. Byłam wtedy młodzidką
          dziewczyną, on wykonywał mi zabieg KRIO(mrożenie nadżerki szyjki macicy).
          Powiedział że to prawie nie boli i dał mi 1 tabletke Nospy( jak mam okres biore
          2). Z jego gabinetu wyszłam w pół przytomna a ostry przeszywający ból nie mijał
          przez pare godzin. Taksówkarz z którym wracałam do domu dał mi do zrozumienia
          że jestem morderczynią ponieważ wyglądałam co najmiej jak po skrobance. Gabinet
          pana Hawryluka omijam szerokim łukiem.
          • Gość: Ania Re: Hawryluk i Ciepliński Gravida IP: *.idea.pl 26.01.05, 22:03
            Miałam krio o doktora Hawryluka 3 miesiące temu , nic nie bolało .Wszystkim
            gorąco polecam.
            • Gość: pacjentka Re: Hawryluk i Ciepliński Gravida IP: *.c151.petrotel.pl 29.01.05, 16:25
              Ja mialam tez robione wymrazanie u Hawryluka i z ty bólem to duuza przesada, a
              jak narazie to jedyny lekarz ktory w Plocku wykonuje ten zabieg. Nadal jeste,m
              pacjenka i sobie chwale!!
              • Gość: MONIA Re: Hawryluk i Ciepliński Gravida IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 22:39
                HAWRYLUK nie jest jedynym w Płocku, który robi KRIO!!!!!! moja siostra miała
                taki zabieg m.w. 2 lata temu w gabineice jednego z lekarzy przyjmujących w
                Tygerze!
        • Gość: Życzliwy Re: Hawryluk i Ciepliński Gravida IP: *.idea.pl 26.01.05, 21:53
          W Gravidzie istnieje pełna możliwość leczenia niepłodnośći łącznie z in vitro,
          jest to do sprawdzenia.Hawryluk i Ciepliński nie tytułują się jako doktorzy a
          Ciepliński nie jest starzystą tylko jest w trakcie specjalizacji z Ginekologii
          i Położnictwa.Jeśli chodzi o USG genetyczne to zarówno Hawryluk i Ciepliński
          mają certyfikaty do wykonywania tych badań ( do wglądu w gabinecie ).
          Przykre jest to,że ktoś z "kolegów" ginekologów jest tak zawistny i zazdrosny
          wypisując nieprawdziwe i niesprawdzone frazesy .Sam napewno jest najlepszy w
          tym co robi.
          • ziabuchna Re: Hawryluk i Ciepliński Gravida 24.02.05, 21:18
            znam dra Hawryluka i, przykro mi to stwierdzić, ale on sam zapracował na taką
            opinię... Jego koledzy nie mogliby jej bardziej popsuć!!!
    • Gość: :) Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.10.04, 22:54
      ja ostrzegam przed doktor Trojanowska ( pradnik bialy ) w krakowie. moja
      kolezanka polecila mi ja mowiac, ze jest swietna, ale jej wizyty ograniczaja
      sie do wypisania recepty na pigulki . zal mi mi=ojej kolezanki bo jesli choruje
      na cos bezobjawowo??? ja w koncu udalam sie do innego lekarza i mimo zapewnien
      pani Trojanowskiej, ze wszystko jest w porzadku wykonalam cytologie i co... nie
      jest w porzadku sad
    • Gość: zabrzanka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:34
      ginekolog Jacek Rychlik ZABRZE
      • Gość: olcia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Zabrze IP: *.c.net.pl 03.01.05, 21:41
        Zgadzam się w 100%. gość ma więcej spraw w sdzie niż zadowolonych pacjentek. W
        tym uszkodzil przy porodzie córeczkę mojej przyjaciółki - Ania będzie chora do
        końca życia - niedowład ruchowy powstały wskutek niedotlenienia mózgu... Moge
        dodać jeszcze tyle, że moja przyjaciółka ma problemy z ponownym zajściem w
        ciążę...
        • Gość: Jaris Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:04
          Potwierdzam, dr Rychlik to po prostu konował. W Zabrzu pacjentki omijają go
          łukiem.A po za tym on ma dolarki tylko w oczach.Obrzydliwość!
    • Gość: Mixta KRAKÓW !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:03
      Dziewczyny, nie chodźcie przypadkiem do Zofii Glanowskiej, która przyjmuje na
      ul. Stolarskiej. Pomijając fakt, że podczas badania "szarpie" tak, że oczy
      wychodzą na wierzch z bólu, to jeszcze jest cyniczna, wyniosła i pazerna.
      Zdanie pacjentki, zwłaszcza młodej, mało ją obchodzi. Moja przyjaciółka miała
      wątpliwą przyjemność siedzieć z nią przypadkiem przy jednym stole na przyjęciu
      u znajomych i kiedy pani doktor sie napiła, zaczęła wyśmiewać się z pacjentek i
      zdardzać swoje metody, jak najlepiej wyłudzić pieniądze od nich za wizytę.
      DRAMAT.
      • Gość: Ga Re: KRAKÓW !!! IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 18.01.05, 14:20
        A mnie leczył jej syn- Daniel. Jeśli chodzi o profesjonalizm i skuteczność -
        niestety nie wyszło... to można wybaczyć bo choroba ogólnie mowiąc trudna do
        wyleczenia, Wybaczyc nie można:
        1. braku kultury
        2. zaniedbania - moje słowa i opisy pozostaly bez reakcji (może dlatego
        leczenie nie było skuteczne...)
        3. tłumaczenia przy uzyciu żargonu lekarskiego - ja nie wiem o co chodzi czy na
        pewno muszę tak cierpieć czy nie ma innego wyjścia, a lekarz mówi: tak napisali
        w książce to tak ma być...a skąd wiadomo czy ja jestem przypadek ksiązkowy-
        wzorcowy czy raczej odbiegam od norm...
        jednym słowem niepotrzebna trauma, ale może sie za 20 lat chłopiec nauczy
        czegoś... albo i nie i będzie jak mamusia sad
      • joagab Re: KRAKÓW !!! 25.01.05, 23:26
        potwiedzam - dr Glanowska pobierając mi cytologię później pomyliła wyniki i ja
        potrzymałąm do ręki coś strasznego. prędko pobiegłam do innego ginekologa ,
        musiałąm iść do szpitala na wycinek żeby to sprawdzić - i okazało się że
        wszystko jest ok. do dziś nie wiem czyje to były wyniki? NIE CHODŻCIE DO NIEJ1
      • Gość: kaska Re: KRAKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:31
        potwierdzam.
        glanowska jest straszna. mnie wyslala na USG do swojego synalka, ktory nie
        rozpoznal PCO. jej tez to nie przyszlo do glowy, choc objawy byly oczywiste.
        • Gość: u. Re: KRAKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:34
          Klan glanowskich to tragedia. Haslo pani , wypisujacej skierowanie do szpitala
          narutowicza do synka i stwierdznie ze jakchce byc traktowana jak czlowiek to
          musze pomyslec o wdziecznosci. A za co byc im wdziecznym za to co spotyka
          czlowieka na stolarskiej. Nieprofesjonaaliz, cynizm, i nieodparte wrazenie ze
          jest sie trybikiem w maszynie do pozyskiwania pieniedzy. 50zl mamusi, 50 zl
          synkowi za USG + 30 za cytologie .... i to w tlumie klucacych sie pan i
          starszych panow z prostata.
          • Gość: kate Re: KRAKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:02
            omijajcie glanowska z daleka. Milato jest, ale to chyba nie najwazniejsze. Byle
            szybciej, byle wiecej i niw wazne jak. I ta nonszalancja. Taka nie powinna byc
            pani doktor, tak ostro badac i tak sie zachowywac
            przestrzegam!!!!!!
            • Gość: reni Re: KRAKÓW !!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:43
              Najgorszy z Glanowskich jest tatuś Glanowski.W szpitalu Narutowicza gdzie
              pracował wykazywł się brakiem kompetencji-tylko kasa.Jego żona nagania mu
              pacjentki do gabinetu.A każdą młodą dziewczynę pyta:a chce pani utrzymać ciążę
              i sru do mężą do gabinetu wiadomo po co.
            • Gość: jus Re: KRAKÓW !!! IP: *.autocom.pl 21.03.06, 16:19
              Podpisuje sie obiema rekoma. Nigdy wiecej. I jeszcze ten bezsensowny system
              rejestrowania sie: niewazne czy masz numerek czy nie, i tak czekasz..
              Porazka.
      • pola333 Re: KRAKÓW !!! 06.03.06, 11:24
        tez o tym wysmiewaniu sie z pacjentek slyszalam. i opowiadala o reakcjach
        dziewczyn na ciaze, o pytaniach - zenada
      • Gość: mama Re: KRAKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:34
        Popieram te ktore odradzaja Glanowska. Cyniczna, chciwa i niedelikatana baba. A
        przy tym komentuje - przy mnie skomentowala poprzednia pacjentke ( na temat
        powiedzmy zarostu i tuszy ) i tym samym przewalila sobie u mnie. moja noga
        wiecej tam nie byla. a przy tym jest slabym fachowcem - spotlalam juz kilka
        dziewczynn, ktore u niej stracily dziecko. nie wiem czy to przypadek.
    • Gość: Anula Łódź IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.10.04, 14:26
      Jakieś 10 lat temu trafiłam do dr Matusiaka. Zbadał mnie i zalecił USG
      oczywiście w swoim prywatnym gabinecie. Rozpoznanie napisał po łacinie ale
      sobie przetłumaczyłam i okazało się, że wg niego nie mam macicy!!!! Jako
      rozhisteryzowana studentka trafiłam na USG do PALMY. Badanie robiło mi trzech
      lekarzy. Poprosili żebym więcej do tego pana nie chodziła. A dziś mam 4-ro
      miesięczną córeczkę. Pan Matusiak pracował w państwowej przychodni na
      Radogoszczu Wschodzie. Gdzie teraz pracuje niestety nie wiem
    • Gość: Linka JASTRZĘBIE Z. - W.SMOCZYŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:38
      Jest bardzo nieprzyjemna, ironiczna - na pytanie, czy nie ma tańszego leku,
      odpowiada: "A gdzie pani pracuje? ....To panią stać!", stara się przedstawić
      stan pacjentki w czarnych barwach i wyraźnie jej uzmysłowić, że to jej wina.
      Weterynarz lepiej traktuje mojego psa niz ta kobieta swoje pacjentki. Może nie
      lubi kobiet albo swojego zawodu? Ja na pewno już do niej nie pójdę!
      • Gość: Ula Re: JASTRZĘBIE Z. - W.SMOCZYŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:03
        Trzeba zaznaczyć że u pani "doktur" co druga pacjentka ma raka a wszystkie
        nadżęrkę.Gorąco nie polecam.
    • Gość: m LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW, Warszawa, dr Siekierski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:30
      Szpital na Żelaznej, zero badań hormonalnych, ale bardzo chętny do operowania.
      Miałam u niego dwie operacje na torbiele jajników, pierwszą w wieku 13 lat.
      Pomijam sprawę powikłań pooperacyjnych i operacje zrobione w celu zlikwidowania
      tych powikłań. Ale chyba każdy lekarz powinien wiedzieć, że likwidować należy
      przyczyny, a nie objawy!
    • Gość: Gliwice Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.grakom.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:55
      Szpital w Gliwicach omijajcie z daleka!Przede wszystkim nie wiem jakim cudem
      pani dr Maruszewska ma tytuł dr ,bo nawet na weterynarza się nie nadaje.Jak
      któraś chce poronić to polecam badania przez panią ordynator!!!!Gwarantowany
      krwotok!!!Sama uciekłam ze szpitala po takim badaniu bojąc się,że stracę długo
      wyczekiwane dziecko!
      Konowałów w tym szpitalu na prawdę nie brakuje.
      Praktycznie musiłabym wymienić tu wszystkich pracujących tam "geniuszów Karpat"
      • Gość: lekwet Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:41
        Hej! Dlaczego obrażasz weterynarzy? Jestem lekarzem weterynarii i zapewniam Cię
        że ani studia ani praca w lecznicy dla zwierząt nie są dla niedouczonych leni,
        którym brakuje nie tylko empatii ale nierzadko kultury osobistej. A o takich tu
        często piszecie.
        Pozdrawiam i zapewniam, że niejeden człowiek chciałby aby jego lekarz tak znał
        się na rzeczy jak weterynarz, do którego chodzi ze swoim psem(co nie znaczy,że
        nie ma czarnej listy weterynarzy).
    • Gość: Zabrze Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.grakom.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:00
      odradzam dr Kumaszkę , która ma chyba coś z oczami-cięzko odróżnia cykle
      owulacyjne od nieowulacyjnych- z tych ostatnich moje koleżanki mają dzieci hihih
      W 12 tyg ma problem ,w stwierdzeniu akcji serca płodu!!!
    • kasiunia83 ALWERNIA 30.10.04, 21:08
      W przychodni przyjmuje pan dotor Okulski, który każdej pacjentce, niezaleznie
      od wieku stawia diagnozę nadżerka,a na dodatek jedynym sposobem na wyleczenie
      jest zabieg w jego prywatnym gabinecie, oczywiście za odpowiednią opłatą...
      Poza tym dr Sołtyk też jest do kitu, ale tą opinię znam tylko z opowiadań.
      Pozdrawiaski smile
    • Gość: ktoś Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 31.10.04, 09:51
      ŚWIĘTOCHŁOWICE-Dr.STAŻYŃSKI-NIE CHODZIĆ i OMIJAĆ Z DALEKA.PAPROK i BRUTAL!!!!!!!
    • Gość: pola Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.krotoszyn.sdi.tpnet.pl 31.10.04, 09:59
      dr Kępa z Krotoszyna , na dyżury chodzi na gazie, odsypia balangi (zabawy
      karnawałowe) i obrzuca mięsem pielęgniarki , które próbują go dobudzić do akcji
      porodowej. Po pijaku opowiada pikantne szczegóły o swoich pacjentkach.Miał
      wypadek po pijanemu i tak mu wszystko uszło na sucho...Obleśny cham.
    • Gość: Janina74 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: 212.33.78.* 31.10.04, 12:58
      Moje wspaniałe wyobrażenia o porodzie rodzinnym rozwiał Pan dr Dariusz
      Bielecki.Jest to człowiek grubiański, niegrzeczny o niskiej kulturze
      osobistej.W bardzo niegrzeczny sposób potraktował mego męża, wypraszając go z
      sali porodowej.Ogarnął mnie ogromny żal,że podczas tak ważnej chwili nie
      mogliśmy być razem.Sposób wypowiedzi Pana doktora uwłaczał naszej godności.
    • Gość: LESZNO Re:LESZNO - LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- IP: *.proxy.astra-net.com 31.10.04, 13:48
      SMYREK TADEUSZ i waszyński
    • Gość: lilka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.04, 15:23
      Wrocław, "Vita" na Oławskiej (skądinąd dobra przychodnia...) - dr. Rzeszótko.
      niech jęk bólu i niesmak wystarczą za uzasadnienie. koszmar przeżyłam. sad
      • Gość: natka !!lilka!! wazne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:52
        a dr Warmińska z Vity? czy u niej byłas? jesli tak to prosze napisz jakie wrazenia
    • Gość: PHOEBE WARSZAWA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.xs4all.nl 31.10.04, 18:31
      Najgorszym ginekologiem w Warszawie jest doktor JERZY KASINSKI z przychodzni na
      Jadzwingow. Zawsze wydawal sie milym czlowiekiem, takim doktorem, ktory
      pzryjemnie zagaduje pacjentki. Jednak to okazalo sie iluzoryczne. Pewnego dnia,
      gdy pzryszlam do jego gabinetu chcialam poradzic sie w sprawie mojego zapalenia
      pecherza. Bakteria, ktora znajduje sie w cewce moczowej znajdowala sie takze w
      pochwie. Kasinski od samego poczatku darl sie ze nie nalezy zadawac pytan (to
      on jest od pytania), zeby natychmiast sie zamknac, ze to nie ejst kwestia
      ginekologiczna. Ja zadziwiona powiedzialam, ze skoro jest to bakteria rowniez w
      pochwie wiec jest to takze kwestia ginekologiczna, ze mnie potwornie wsyztsko
      boli i ze blagam o rade. Nastapila seria uwlaczajacych krzykow, awantur wraz z
      silowym wyrzuceniem z gabinetu. Dla mnie byl to szok, wiec zaczelam ze zlosci
      plakac na korytarzu. Zaczepil mnie inny lekarz pytajac co mi sie stalo. Gdy
      opowiedzialam historie, powiedzial iz bezwzglednie powinnam zlozyc skarge, ze
      sie to w glowie nie miesci, jednakze skarge sklada sie u dyrektora pzrychodni,
      ktorym niestety jest Kasinski. Rzekl rowniez, ze to nie pierwsza tego typu
      bezwzgledna zagrywka wobec pacjentek, i ze uwaza, ze jest bezkarny jako
      dyrektor. To byl szczyt ignorancji, bezczelnosci i pzry okazji korupcji. Zycze
      doktorowi Kasinskiemu nie tylko by go zwolnili, ale aby nigdy nigdy nie mial
      pacjentek. Przestrzegam, ze wielmozny Pan dyrektor potrafi byc mily i ludzic
      pacjentki, gdy w rzeczywistosci jest po prostu neurotykiem, zlym,
      niesprawiedliwym, niesluchajacym pacjenta lekarzem
      • zoella Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 01.11.04, 16:59
        warszawa.Tez jestem pacjentka dra Kasinskiego i Twoja o nim opinia jest dla
        mnie calkowitym zaskoczeniem.Jestem jego pacjentka od kilku lat i uwazam,ze to
        dobry fachowiec,a takze mily czlowiek.Badania przeprowadza delikatnie,udziela
        wyczerpujacych odpowiedzi i robi pelen wywiad.To on jako pierwszy lekarz zbadal
        mi piersi.Jest dla mnie nie tylko ginekologiem,ale takze "moim
        lekarzem"/stwierdzil u mnie nadcisnieni,na ktore lecze sie dzieki niemu/.Jesli
        jednak zachowal sie w stosunku do ciebie,delikatnie mowiac nieetycznie,to
        powinnas zlozyc skarge.
    • Gość: xxl Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Krotoszyn , R.Kępa IP: *.krotoszyn.sdi.tpnet.pl 31.10.04, 19:51
      ginekolog-alkoholik -R.Kępa
      • Gość: eve24 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW --Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:30
        Od godziny czytam forum i włos jeży mi się na głowie, ponieważ myślałam, że
        tylko ja miałam upokarzające mnie przeżycia w gabinecie...Warszawa Bemowo, pani
        dr z przychodni rejonowej, po zlustrowaniu mojej opalenizny (2 tygodnie w
        Tunezji) podniesionym tonem: co pani zwariowala?!tak się opalac?!solarium
        niszczy skóre!? W tunezji byłam...-odparłam nieśmiało. To nie
        wszystko. "Ulokowałam się" gdzie trzeba, zamknałam oczy, a pani dr: Nie...tego
        juz za wiele! Po co ta depilacja?!Kobieta ma być naturalnie owłosiona! Itp.
        Myślę sobie, ok, może i powinnam zaniechać depilacji, ale dlaczego powiedziano
        mi to w tak bezczelny sposób? Wyszłam stamtąd nie z płaczem i upokorzeniem,
        choć czułam to w pierwszej chwili, ale z oburzeniem i wiem, że do niej nigdy
        nie pojdę.
        Czy ktoś coś słyszał o panu dr Sołowiej?
        pozdro.
        po
        • Gość: lea Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW --Warszawa IP: *.aster.pl 31.10.04, 22:35
          chyba niestety wiem co to za pani doktor.. bo kiedys slyszalam to samo z jej
          ust! mi powiedziala jeszcze ze jak bede sie dalej depilowac to ona leczyc mnie
          nie bedzie bo sama sobie szkodze i to moj wlasny wybor!!!o jej braku
          kompetencji i kultury moznaby tu jeszcze duzo pisac..uncertain
        • anula_w Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW --Warszawa 04.11.04, 12:48
          a jak sie nazywa ta p. dr?
          Bo ja tez jestem z Bemowa, i teraz rok po urodzeniu powinnam isc do ginekologa.
          Ciążę prowadziła mi dr Nowkunska, ale wolalabym do niej nie wracac...
          • marta00731 LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW -Warszawa dr DUKACZEWSKA 19.11.04, 23:21
            Ochydna baba...

W prywatnym gabinecie jest w dupe uprzejma -do rany przyloz, dopuki pompujesz
            jej kase do kieszeni, ale w szpitalu...

Dwulicowa, NIEFACHOWA, opryskliwa, leniwa i mistrzyni SPYCHOLOGII -na dyzurze
            jak juz posadzi tylek w pokoju lekarskim, to nie ruszy go chocby nie wiem co.

Moj porod w koncu skonczyl sie cieciem cesarskim, ale wydobycie trwalo 6 minut
            i maly dostal tylko 6 pkt mimo ze przez cala ciaze WSZYSTKO bylo OK.
            Ja rowniez dlugo dochodzilam po nim do siebie, a rana... ach... az mi sie
            odechciewa o tym pisac.
            • Gość: mirka71 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW -Warszawa dr DUKACZEW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:40
              Dokładnie tak. Jeśli jej nie płacisz poziom jej wiedzy medycznej i
              zainteresowanie Toba spada do zera. Miałam okazję to stwierdzić podczas mojego
              porodu w 1990 roku w szpitalu w Pruszkowie. Omal nie rozstałam się z życiem, bo
              pani doktor miała inne zajęcia, niz sprawdzić czy łożysko wyszło. Efekt -
              krwotok po tygodniu chodzenia z tym wszystkim w upale. Mało tego, do dziś
              pamiętam, jak zjadliwie pytała "naaaaprawdę tak boli?", kiedy chodziłam zgięta
              po korytarzu (bo oczywiście zdechnij, a chodzić musisz). Pani Dukaczewska, wiem
              że wyszła pani za mąż, bo używa pani także drugiego nazwiska. Mam nadzieję, że
              nia może pani mieć dzieci, albo chociaż ktoś panią tak rozorał fizycznie i
              psychicznie, jak pani mnie. Do tego bez słowa przepraszam. Wszystkiego
              najgorszego pani życzę. Dziewczyny zwiewajcie od tej konowałki i nie nabijajcie
              jej kieszeni, bo łeb i tak pusty ma.
          • Gość: NAN Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW --Warszawa IP: *.chello.pl 21.02.05, 23:20
            Nowkuńska-Fachinetti z Lekmedu? Powiem szczerze, ze ja też do tej baby n9ie
            wróce!!!! leczyla mnie z infekcji nie robiąc zadnych badan. przepisywala mi
            kolejno leki, ktore na mnie mniej lub bardziej dzialaly- ot tak sobie, chybil
            trafil. i co? zepsula mi zdrowie!!!!dr. Polańską z Lekmedu równiez odradzam, za
            to dr. piwowarska jest moim zdaniem bardzo dobra- b. mila, wszystko, spokojnie
            wyczerpująco tlumaczy, kieruje na badania.
      • Gość: anka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Krotoszyn , R.Kępa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:37
        w pełni się zgadzam
      • nikola313 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Krotoszyn , R.Kępa 08.02.05, 15:28
        Niecale trzy mc temu bylam pacjetka dr. Kępy... bylam w ciazy, lekarz ten
        twierdzil ze ciaza przebiega prawidlowo, wyniki super, USG tez pokazywalo ze
        wszystko z dzieckiem dobrze az do 38tyg. ciazy...,gdzie przestalam czuc ruchy
        dziecka. Jak okazalo sie dziecko juz nie zylo.. Powod-wezel na pepowinie, ktory
        zdaniem lekarza Kępy nie nie jest do rozpoznania... wiec po co te UCG? lekarze
        je robia, bo musza wpisac w karte ciazy, a nie potrafia ich odczytywac, wiec
        nasze zdrowe dzieci musza przez nich umierac-zanim sie urodza, bo moja coreczka
        byla zdrowa, nie miala zadnej wady-zabila ja pepowina, gdzie lekarz nie
        stwierdzil zadnego zagrozenia podczas USG-bo jak twierdzil "nie widac"!! W XXI
        wieku dzieci musza umierac, bo nasi lekarze i sprzet sa do niczego!!! Ale bolu
        i zalu nic i nikt nie zrekompensuje!!!
    • magdalena.krupa-nozka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - JAWORZNO!!! 31.10.04, 21:57
      mysle ze dr. Kaniowa moglaby juz sobie darowac dalsze kontynuowanie
      zawodu......nawet kiedys ze szpitala ja wyrzucili i juz do dzisiaj nie ma co
      marzyc o powrocie. Dla mnie jest "troszke " do tyłu ze swoja
      wiedza......medycyna idzie do przodu Pani Doktor!!!! Warto troche poczytac
      literature

Pozdrawiam
      • Gość: AbE Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - JAWORZNO!!! IP: *.238.82.31.adsl.inetia.pl 25.11.04, 08:05
        Witam, kogo w Jaworznie jeszcze byście odradzały.Coś więcej w tym temacie
        prosze.
      • Gość: paula Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - JAWORZNO!!! IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 24.01.05, 15:31
        moze nie mam porownania, ale nie nazekam na dr Kanie.jest konkretna i raczej
        latwo jest sie z nia dogadac.warta polecenia
        • Gość: Anulka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - JAWORZNO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:12
          Ja również nigdy nie mogłam narzekać na Dr.Kanie.Prowadziła moja ciąże i byłam
          bardzo zadowolona.Polecam z całego serca!!!
    • ilarysa Z A P R A S Z A M ! ! ! 31.10.04, 22:07
      ZDROWIE KOBIETY WROCŁAW
    • Gość: aga Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW BYDGOSZCZ IP: 212.122.214.* 31.10.04, 22:40
      odradzam dr Skonieczna-Makarewicz! nie jest solidna, bardzo chaotyczna a do
      tego probuje naciagac

• weblogin Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW BYDGOSZCZ 25.02.05, 21:52
        Skąd masz tą pewnosć?
        Ja mam info od koleżanki, ze jest super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka