Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• Gość: joamru Dr Chrzanowski-Ujastek IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.05, 21:31
      Pan dr Mariusz Korab-Chrzanowski sprawia wrażenie czlowieka wielce
      sfrustrowanego, jego podejscie do pacjenta jak i personelu medycznego są
      poprostu niedopuszczalne. Miałam nieprzyjemnosc zamienic z nim dwa zdania po
      tym jak zrobił awanture pielęgniarce, chcacej pomóc mi odebrac wyniki (z reszta
      histopatologii). Nie byłam na szczescie badana przez Pana doktora, ale wydaje
      mi sie ze lekarz który nie szanuje człowieka nie moze byc dobrym specjalistą.
      Ja w kazdym razie nie oddałabym sie w jego rece - dlatego szczerze nie polecam
      jego usług.
    • kobieta1234 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 29.07.05, 22:43
      Olsztyn.Dr Mariak ordynator w szpitalu Miejskim w olsztynie.Nigdy nikt tak mnie
      nie badał.Zero wyczucia delikatnosci ,taktu.Traktuje pacjentki jak
      przedmioty.Atmosfera na jego oddziale pozostawia wiele do zyczenia.NIe polecam
      • Gość: kobieta Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 01:05
        Co sądzicie o lekarzach z CHORZOWA?
    • kobieta1234 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 29.07.05, 22:46
      Olsztyn.Dr Kasia Skłodowska.Mała zarozukiała, bez jakiego kolwiek
      współczucia.Sptrawia wrazenie ze cierpi gdy pracuje.Bada
      niedelikatnie,boleśnie.Nie odpowiada na pytania nie tłumaczy co robi.nNie
      interesuje się przebiegiem porodu.Apodyktyczna ,konserwatywna.Odradzam.Pracuje
      w szpitalu Miejskim.
    • Gość: Asia WARSZAWA - RADOWICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:27
      Wyjatkowy bufon do obrzydzenia pazerny na kase. Pozwala sobie na bardzo
      bezczelne dowcipy i uwagi, tylko dla prawdziwych twardzielek!!! (tzn. bogatych
      twardzielek).
      • Gość: aneta Re: WARSZAWA - RADOWICKI IP: *.aster.pl 01.08.05, 10:58
        Zgadzam się. Radowicki jest tak zadufany w sobie i bezczelny, że to ludzkie
        pojęcie przechodzi. Traktuje pacjenta jak śmiecia. Jest nie tylko bardzo
        średnim lekarzem, ale przede wszystkim niewyobrażalnym hamem.
        Kobiety- strzeżcie się go!smile
        pozdrawiam
      • Gość: Nutka Re: WARSZAWA - RADOWICKI IP: 217.153.150.* 05.08.05, 14:59
        Ja również nie polecam tego pana. Wiadomo, że nagania sobie klientki tym, że
        jest ordynatorem na Karowej i każdy myśli, że jak się będzie u niego leczył, to
        się tam dostanie szybciej i będzie może miał lepsze traktowanie. Ja jestem
        zaprzeczeniem tej teorii, nie dość,że jako lekarz Radowicki jest zupełnie
        przeciętny to jeszcze wyciągnął ze mnie tyle kasy, że chyba taniej by mi to
        wyszło całkiem prywanie, włacznie z badaniami.
      • Gość: galama Re: WARSZAWA - RADOWICKI. NiEEEEE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:02
        dziewczyny, to fakt Radowicki niby jest profesorem w swojej specjalizacji ale
        za grosz nie stosuje etyki lek.swego czasu leczylam sie u niego na nawracajace
        infekcje, az sam juz stracil cierpliwosc ze jego kuracje nie przynosza
        rezultatu i skwitowal to krotkim: "nalezy zmienic partnera" i tyle. a oprocz
        tego potrafil stosowac uwagi odnosnie perfum, ze tym razem pachne inaczej a
        nizeli ostatnim razem. na wisyte trzeba czekac ok mies. a przed przyjeciem ok
        2.5h. juz nie wspomne ile ta krotka (ok 10 min) przyjemnosc
        kosztowala.oczywiscie okazalo sie ze mam nadzerke i po jej usunieciu (juz inny
        lekarz)stany zapalne ustapily
      • alicja_123 Re: WARSZAWA - RADOWICKI 03.09.05, 08:41
        Ja próbowałam u tej "sławy" leczyć problemy endokrynologiczne. Nie był biedak w
        stanie dojść co mi jest. Po ok. 8 wizytach (1400 zł w bloto)zaczął mnie jakoś
        tak prowokować jakby sam nie zachęcał do zmiany lekarza. Myślę, że w ogóle nie
        miał pojęcia, co począć z moim przypadkiem a na moje konkretne pytania, co
        osiągniemy podjąc mi kolejny specyfik robił się coraz bardziej nerwowy, że ja w
        ogóle o coś pytam a nie wierzę ślepo, że mnie ten "geniusz" uleczy. Facet o
        kulturze prymitywa i wiedzy konowała, tyle moge o nim powiedzieć.
    • Gość: Phantomka Re: Gdansk IP: *.infinity.net.pl / *.z.infinity.net.pl 01.08.05, 14:40
      Witam, ja chcialabym ostrzec przed ginem o nazwisku Birholz Slawomir. To
      konowal jakich malo, jezeli kogos interesuja szczegoly chetnie podziele sie
      doswiadczeniem z wizyty u tego goscia.
    • Gość: fantazja SOSNOWIEC - LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: 81.210.122.* 02.08.05, 14:47
      Bazując na doświadczeniach własnych i innych bliskich mi kobiet chciałam
      scharakteryzować kilku sosnowieckich ginekologow:
      * dr Dzedzyk - przyjmuje w na Wawelu; 45 letnim kobietom skarżącym się na
      obfite i bolesne miesiączki przepisuje CILEST (o zgrozo) bez zrobienia
      jakichkolwiek badań! Nie słucha co się do niego mówi, jest jakby nieobecny
      duchem. Po rozmowie potrafi stwierdzić co dolega pacjentce nie badając jej
      nawet! A dodatkowe badania nie są konieczne ponieważ wszystko jest w porządku.
      ODRADZAM!
      * dr Jacek Szczepara - przyjmuje w przychodni na Naftowej. Sposób w jaki
      odnosi się do pacjentek, szczególnie tych ładniejszych, jest wielce
      zastanawiający...Z jego ust można usłyszeć: " jak pani dziś pięknie wygląda" (
      usłyszałam leżąc na fotelu ginek. z rozłożonymi nogami czekając na badanie!).
      Albo: " jakie ma pani piękne oczy"," proszę się rozluźnić, zaraz pomasujemy,
      żeby badanie było bezbolesne" (!!!!!!!!!!!!), " jak ja zazdroszczę pani
      partnerowi" ( robiąć przy tym maślane oczy). Możecie mi nie wierzyć, ale
      doświadczyłam tego nie tylko ja, ale i kilka moich znajomych sad
      Sposób leczenia też pozostawia wiele do życzenia. Wybrałam kilka serii
      antybiotyków ( w okresie 1,5 miesięcznym) na przydatki ( dokuczał mi silny ból
      brzucha ) po czym pan dr stwierdził,że widocznie tak już musi boleć (!) Jak sie
      póżniej okazało ( po zmianie lekarza i licznych badaniach ) miałam problen z
      jelitami, a nie z przydatkami.
      Jedynym plusem jest przytulny gabinet, nowocześnie wyposażony.
      * dr Justyna Krzyżak - przyjmuje w Przychodni Kolejowej. Sympatyczna pani
      doktor. Nie chce tylko dawać skierowania na badania specjalistycze, lub wysyła
      po nie do internisty ( ? ). Tak było jak poprosiłam skierowania na o badanie
      czystości pochwy i hormonalne........

• martuszkaw Re: SOSNOWIEC - LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 19.10.05, 22:00
        Dużo moich koleżanek narzeka na dr Krzyżak, zgadzam się z Twoją opinią. W
        przychodni kolejowej lepiej chodzić do dr Warmuzińskiej
    • smarkula POZNAń - dr KATULSKI - poradnia GAJA 02.08.05, 23:21
      Sympatyczny czterdziestolatek, potrafi rozmawiac z pacjentką, bardzo chwalą go
      starsze panie, że portafi rozładowac atmosferę, przełamują wstyd itd. (z tym
      się zgodzę)ale...

Pewnego dnia ledwo wdrapałam się na fotel usłyszałam, że mam nadżerkę
      oczywiście do wyczelania prywatnie w jego gabinecie - koszt 200 zł. Cóż - ok
      pomyślałam do gabinetu przyszłam, nasmarował mi ją jakąś maścią i za miesiąć
      kazał się zgłosić do kontroli. Przyszłam wdrapałam się na fotel, okazało się,
      że nadżerka ma jeszcze 3mm więc umówiłam się raz jeszcze na zabieg (oczywiście
      za 200 zł).

Po kilku miesiącach znowu przyszłam do niego (miałam ciągłe infekcje pochwy)
      wdrapałam sie na fotel i co usłyszałam... myślałam , że skulne się z łóżka TAK
      TAK, że mam nadżerkę. (HA i tu pan doktor miał pecha bo przed badaniem nie
      zajrzał w moją kartę, gdyż po otrzymaniu jej w poczekalni nieopatrznie
      wsadziłam ją do torebki i zapomniałam wyjąć).

"Jak to, zapytałam, znowu nadżerka przecież usuwał mi ją pan 4 miesiące temu.
      Troszkę przybladł, powiedział, że w takim razie trzeba będzie zrobić wymaz, bo
      on na oko sprawdzić nie może itd...

Poza tym lecząc 2 lata nawracające infekcje zapisywał najdroższe antybiotyki
      (nowości) polecane zapewne przez farmaceutycznych szarlatanów czyli
      przedstawicieli handlowych.

Z ta nadżerką nie jestem jedyna (rozmawiałam z babkami w poczekalni).
      Do dziś zastanawiam się czy rzeczywiście ją miałam...

• Gość: monika Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:55
      Warszawa, dr Juchnicka i dr Walczak ze szpitala na Madalińskiego
      o mały włos nie wysłali mnie na tamten świat.

Odradzam
      • nusia_re Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 06.08.05, 15:12
        Szkoda,ze tak nie zrobili. Byloby o jednego przyglupa w tym kraju mniej.
      • nusia_re Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 06.08.05, 15:15
    • Gość: Kobitka KRYNICA: zły ginekolog? IP: *.skylogicnet.it 06.08.05, 20:09
      kogo sie obawiać?
      • Gość: ginekolog Re: KRYNICA: zły ginekolog? IP: *.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 00:09
        głupich bab takich jak Ty
        • Gość: pacjentka Re: KRYNICA: zły ginekolog? IP: 80.50.251.* 25.12.05, 17:16
          czyzby doktor M?
          czyzby doktor M?
          czyzby doktor M?
          czyzby doktor M?
          czyzby doktor M?
          czyzby doktor M?
          czyzby doktor M?
    • Gość: przy_nadziei NOWY SĄCZ: kogo unikać? IP: *.skylogicnet.it 06.08.05, 20:10
      kogo unikać?
    • magda_plo Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW w Kętrzynie 09.08.05, 13:25
      Dr Mikołajczyk-rzeźnik i partacz
    • magda_plo KĘTRZYN 09.08.05, 13:52
      DR MIKOŁAJCZYK- NIE MA GORSZEGO
      • ahaberla Re: Mikołów 09.08.05, 22:27
        przeczytala wszystkie opinie, szczególnie o Mikołowie. z czystym sercem
        wpisalam mojego lekarza na polecającą stronę ale bałabym, się wpisać tutaj
        kogokolwiek. jest jeden lekarz którego nie cenię, z jego gabinetu wybiegłam
        jako przerażona 13-latka ale nie wpisałabym jego nazwiska. moja przyjaciółka
        bardzo go ceni, prowadził jej 3 ciąże z sukcesem. tu naprawde można wyrządzić
        wiele krzywd, od błędów lekarskich są sądy a nie forum i subiektywne opinie.
        prosze wstrzymajcie się, z tego nie ma nic dobrego
        przeczytałam tu nazwiska wielu mikołowskich learzy których znam, niewielu
        zostalo niewymienionych więc widać jak niesprawiedliwe sa te opinie. zawsze
        znajdzie się ktoś niezadowolony, oczekujący innych relacji itp.nie neguje
        błędów w diagnozie jeśli są udowodnione, zdarzają się ale wszystko inne uważam
        ze powinno być usunięte z tego forum
        mam nadzieje, ze nie gniewacie się za mój post, nie chciałam nikogo urazić ani
        lekceważyć waszych uczuć, po prostu tak uważam...
        pozdrawiam
        Ola
      • ahaberla Re: Mikołów 09.08.05, 22:28
        przeczytala wszystkie opinie, szczególnie o Mikołowie. z czystym sercem
        pozdrawiam
        Ola
        smile
    • magda_plo =====================KĘTRZYN====================== 09.08.05, 13:53
      DR MIKOŁAJCZYK
      • ahaberla Re:Mikołów 09.08.05, 22:29
        witam
        przeczytalam wszystkie opinie, szczególnie o Mikołowie. z czystym sercem
        pozdrawiam
        Ola
        • Gość: agata Re:Mikołów IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.05, 12:37
          tu chyba nie tylko chodzi o bledy lekarskie,ale tez o podejscie do pacjentek.
          tak jak ktos slusznie napisal, lekarz powinien szanowac pacjenta czyli
          czlowieka. jesli tego nie robi nie jest dobrym lekarzem, chocby nie wiem ile
          tytulow mial.a jak ktos nie lubi ludzi i nie umie z nimi rozmwaiac to niech nie
          wybiera takiej pracy. cialo czlowieka to nie przedmiot. bardzo dobrze,ze jest
          taka "czarna lista".i co z tego,ze opiera sie na subiektywnych odczuciach? a
          jak moze byc inaczej? obiektywnie sie nie da.
        • Gość: kika gdańsk dr milczek IP: *.pbw.gda.pl 09.09.05, 12:07
          Straszny konował! Może i miły ale nic poza tym. Nie zleca żadnych pdstawowych
          badań! Nie zobaczył podczas badania 18 cm guza, a za USG kazał zapłacić, zaś
          cytologię zgubił!
          • Gość: Monika GDAŃSK dr milczek IP: *.futuro.pl 22.10.05, 15:59
            Odnioslam podobne wrazenie. Moze i mily, ale niekompetentny skoro bez zadnych
            badan wciskal mi Diane. Nawet mnie wysmial jak wspomnialam o badaniach
            hormonalnych, powiedzial ze to strata pieniedzy.
    • Gość: katarzyna Bialystok IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.08.05, 13:44
      ostrzgam przed ginekologiem na ul. sienkiewicza(przychodnia) p.Piotrem
      Sitnikiem .Powod:
      -nie robi badan szczegolowych tylko minimum
      -uwaza,ze na wszystko jest dobra pigulka antykoncepcyjna
      -poza tym to nieduczony czlowiek!-nie rozpoznal u mnie zapalenia przydatkow(a
      mnie badal)
      -mam tez inne problemy z powodu jego niewiedzy-moje propblemy odkryl inny
      lekarz,a teraz mam problemy z plodnoscia
      OSTRZEGAM!!!!!!!!
    • Gość: siostra Re: Łódź- dr Dawidowicz- jestem w szoku! IP: *.lnet.pl 11.08.05, 12:15
      Dziewczyny, jestem w szoku!
      Krótko piszę w czym rzecz. Otóż moja siostra jest w 8 tygodniu ciąży. Od zawsze
      jest pacjentką niejakiego dr Dawidowicza. Do tej pory nie skarżyła się na niego,
      ale dziś odbieram telefon, siostra płacze, że nigdy by się nie spodziewała, że
      strasznie ją potraktowal, itp, itd.
      Kilkanascie dni temu, siostra podejrzewając, że może być w ciąży zauważyła
      krwawienie, miała bóle brzucha. był piątek po południu i okazało sie, że boi
      się czekać do poniedziałku na wizytę, dr Dawidowicz na urlopie, więc (dla mnie
      naturalne!) pobiegła do prywatnej przychodni. Została przyjęta, uspokojona,
      dostała witamiy i ...skierowanie na badania krwi, moczu. Z zaleceniem aby udała
      sie do swojego ginekologa, że na pewno te badania można zrobić w ramach
      ubezpieczenia, że jej lekarz na pewno jej je zleci...
      No i ta bidula wylądowała u Dawidowicza dzis rano, pełna ufności, przecież tyle
      lat do niego chodzi...eeeh!Facet jak tylko dowiedział się, że była z jedną
      (!!!), panikarską wizytą u prywatnego, spienił się, potraktował ją baaardzo
      niemile! Powiedział, że on nie uważa, aby takie badania jej były potrzebne
      (początek ciąży, Jeeezu!), że skoro tamten dał, to niech se robi je prywatnie,
      że właściwie, to on ( Dawidowicz) też prywatnie przyjmuje (ale przecież był na
      urlopie, chyba że w przypadku prywatnej wizyty to nie miałoby znaczenia?)i że w
      takim razie niech idzie teraz do tamtego lekarza, bo on już prowadzi jej ciążę!
      Szczerze mówiąc, zaniemówiłam jak mi to opowiedziała. Wyszło na to, że skoro
      siostra poszła raz do prywatnego, dała zarobić za wizytę innemu, to Dawidowicz
      poczuł się oskubany z tych pieniędzy, które lepiej by było zostawić swojemu,
      nie? Że w takim razie zrobi jej kuku, badań ciężarnej nie zleci, bo jej
      niepotrzebne...No i właściwie to ona jest naciągaczką, chodzi na wizyty
      prywatnie, a badania chce zrobić w przychodni!
      Nawet jej nie zbadał, nie założył karty ciąży,nie dowiedział się, że ona nadal
      chciała być jego pacjentką, przegnał precz, bo ośmieliła się pójść do kogoś
      innego podczas gdy jej wieloletni ginekolog urlopował!
      Ma szczęście facet, że to nie byłam ja, tylko lekko przejęta swoją pierwszą
      ciążą, moja siostra! Nie wiem jeszcze co dalej z tym zrobimy.
      Wiem na pewno, że ona tam więcej nie pójdzie, zresztą może i dobrze, że pokazał
      swoją prawdziwą, pazerną osobowość teraz, gdy mamy czas na zmianę lekarza i
      profesjonalne podejście do pacjentki i jej pierwszej ciąży.
      Osobiście już kilkakrotnie słyszałam o jego działalności, o wysyłaniu pacjentek
      z rejonu do kolegów prywatnie, o reklamowaniu i zachęcaniu do korzystania z usłu
      żony-stomatologa, ale nie sądziłam, że kasa temu panu już kompletnie przesłoniła
      powód, dla którego składał przysięgę Sokratesa.
      Wstyd panie Dawidowicz! Gdyby pan choć postarał się nieco, wytłumaczył
      dziewczynie dlaczego niby nie należy wykonać jej podstawowych badań krwi i moczu
      w początkach ciąży...ale niestety, spienił się gość jedynie, że uciekło mu 8
      dych....FUJ!
      • Gość: gość-katia warszawa- ul. Łucka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:47
        A jakie macie opinie o lekarzach przyjmujących w gabinecie na ul. Łuckiej w
        warszawie? Dodam, że są to lekarze ze szpitali na Żelaznej i Karowej.
    • Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW -szczecin IP: 62.69.198.* 11.08.05, 14:49
      Jerzy Macura - przyjmuje w przychodni na Łuczniczej (os.Książąt Pomorkich), o
      ile wiem nie ma prywatnego gabinetu
      Nie polecam!!!!
      Jestem obecnie w 32 tygodniu ciąży. O tym ze jest to ciąża blizniacza
      dowiedzialam się w 27 tygodniu i to nie dzieki temu lekarzowi. Dr Macura nie
      chcial mi dac skierowania na usg, a i na podstawowe badania (morfologia, mocz)
      tez nie zawsze dawal, nie wspominajac juz o obowiazkowej krzywej cukrowej!!!
      Gdyby chociaz odsluchal tetno maluszka (a raczej 2 maluszkow), uniknelambym
      niepotrzebnego wydatku na wozek i kupilabym odrazu dla blizniakow.
      Przypuszczam ze gdzybym prywatnie nie zrobila badania usg, to o drugiej dzidzi
      dowiedzialabym sie dopiero przy porodzie!!!
      • bubu39 Katowice podlesie kowalski 12.08.05, 21:31
        doktor Kowalski z Katowic czy ktoś zna nie pamiętam imienia przyjmuje w
        przychodni Podlesie
        • Gość: małpa Re: Katowice podlesie kowalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 00:38
          Jest mądrzejszy, niż Pani. O ile go znam, ciebie nigdy by ponownie nie
          wypie..ł. Wiem, że żalujesz. Zemsta jest domeną bogów.
          • Gość: gość Re: Katowice podlesie kowalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:07
            uuuu brzydko brzydko to mówi samo za siebie nic dodać nic ująć
      • Gość: Arizonka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW -szczecin IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 07.09.05, 08:37
        Zgłaszam lekarza ze Świnoujścia - pana Bruga. Po wykryciu u mnie nadżerki w
        styczniu przepisywał mi masę leków, na coś co mi wogóle nie dolegało.
        Dowiedzialam się o tym idąc na prywatną konsultację z innym lekarzem. Okazało
        się również, że pan Brug tak mnie urządził, że miałam III stopień nadźerki i
        rozwijała się w takim tempie, że w zasadzie w ostatniej chwili trafiłam na
        wypalankę. Jak można tak traktować pacjentki, które z ufnością do pana
        podchodzą, panie doktorze? Jak można przepisywać tyle leków przez ponad pół
        roku i bez emocji patrzeć jak nadżerka robi sie coraz groźniejsza?? Brak mi
        słów i mogę tylko szczerze współczuć pacjentkom, których nie stać na wizyty
        prywatne sad
      • kaja27412 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW -szczecin 24.09.05, 22:03
        Pani doktor Grażyna Berezowska-Łobacz,nie polecam.Jakiś czas temu miała
        prywatny gabinet na Jarogniewa 19.Totalnie nic nie jest ważne tylko
        skasować,przepisać recepty na tonę leków i chwilę pościemniać.Chodziłam kilka
        razy na wizytę,bo było blisko.Gdy wreszcie zmieniłam lekarza,chciałąm obebrać
        wynik cytologii za którą zapłaciłam-łącznie z wizytą ok.80zł pani doktor
        powiedziała,że oddała mi wynik badania.podczas gdy wiem że był on w mojej
        karcie.
    • magdanad Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 14.08.05, 21:41
      fenka napisała:

> Lista dobrych ginekologów obrodziła w mnóstwo nazwisk, namiarów i cennych
      > informacji. Może więc warto stworzyć również listę tych, których lepiej
      > unikać? Co Wy na to? Czy powinnyśmy się wzajemnie przestrzegać przed
      > niekompetencją, obcesowością albo przedmiotowym podejściem? Chodzi o nasze
      > zdrowie - dbajmy o nie, również unikając tych, którzy mogą zrobić nam krzywdę
      > (poprzez np. nie zlecenie badań, ignorancję czy brak czasu). Ja niestety nie
      > pamiętam już nazwiska takiego "lekarza".
      >
      > Jeśli jesteście ZA i chcecie dodać coś od siebie, WPISUJCIE W TYTULE NAZWE
      > MIASTA.
      >Bydgoszcz, dr Hanna Karpów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=27625412
      • Gość: karo Re-lista KRAKÓW IP: *.compower.pl 18.08.05, 11:05
        Postanowiłam wypisać sobie wszystkich lekarzy z Krakowa, co do których
        ktokolwiek na tym forum miał jakieś większe lub mniejsze "ALE". Będę omijać ich
        z daleka, nawet jeślli mam zaledwie cień podejrzeń co do kompetencji któregoś z
        nich.Lepiej dmuchać na zimne niż się sparzyć. Zajęło mi sporo czasu wyłonienie
        wszystkich potencjalnych "partaczy" krakowskich, więc żeby innym było łatwiej i
        szybciej, udostępniam.

STRESZCZENIE LISTY krakowskiej:

dr Szlachcic
        dr Górecka Ewa
        dr Klimczyk
        dr Jankowski (Femina)
        dr Szaraniec
        dr Mleczko (Przych. Rejon ul. Estery)
        dr Kaim Aleksandra
        dr Dobranowska
        dr Fornagel-Bętkowska
        dr Kolka Wojciech
        dr Garlicki
        dr Słodki
        dr-y Bereza (bracia)
        dr Glanowska
        dr Glanowski (syn) - klan Glanowskich
        dr Jesień
        dr Spaczyńska-Wierzbicka
        dr Kowalczyk
        dr Mamak-Bałaga
        dr Romanek
        dr Karasińska
        dr Kuś
        dr Klimek
        dr Mirowski (szpital Narutowicza)
        dr Hejnar (szpital Żeromskiego)
        dr Jankiewicz (szpital Narutowicza)
        dr Czarniecki
        dr Dobrzańska

Jak patrzę na tą listę to wydaje się, że wszystkie giny w Krakowie na niej
        widnieją. Na szczęście to tylko złudzenie. Mam nadzieję, że nie pominęłam
        nikogo. Pozdrawiam
        • Gość: Iwonka Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.ghnet.pl 19.08.05, 15:06
          Dobra robota !
        • Gość: kopia Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:00
          Podaj swoje dane. Beda cie omijac ginekolodzy.
          P.S. Moge podac tobie liste dobrych psychiatrow.
          Dobrych snow.
        • Gość: małpa Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:29
          Na Lea jest kościół Misjonarzy. Pójdż tam. Może potrafisz z siebie wykrzesać
          odrobinę dobra. Jeśli nie, stwórz listę internetową ludzi do ciebie podobnych.
          Bedzie Ci lżej.
          Pozdrawiam
          pies Fado
          • yola13 STRASZNY BAŁAGAN W TYM WĄTKU!!!!! 20.08.05, 11:56
            Jejku nikt nad tym juz nie panuje co sie w tym watku dzieje, kompletny chaos ,
            nic znaleźc nie mozna, miało byc posegregowane miastami, a póki co to jest
            jeden wielki mętlik. Szkoda ze nikt tego nie moderujesad
            • bebe73 Re: STRASZNY BAŁAGAN W TYM WĄTKU!!!!! 29.08.05, 18:26
              To prawda, nic nie można tu znaleźć. Kompletny chaos. A to taki potrzebny
              wątek.
              • asiulka1976 Re: STRASZNY BAŁAGAN W TYM WĄTKU!!!!! 12.10.05, 18:07
                no nieststy ale to wina tych co pisza, czy trudno w temacie napisac miasto ??
                chyba nie , ladna lista jest owszem ale DOBRYCH ginow surprised)
                moze ktos wpadnei na pomysl i zalozy forum zlych ginow ?????
          • Gość: karo Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.compower.pl 23.08.05, 09:18
            Uważam, że taka lista jest całkiem przydatna. Nie chcesz - nie korzystaj.
            Uprzedziłam, że to tylko streszczenie, a nie moja własna opinia. Intencje były
            dobre, więc nie osądzaj mnie z góry.Pozdrawiam
          • noemip Re: KRAKÓW 04.09.05, 12:56
            Kinga Sułkowska (Szpital Wojskowy na Wrocławskiej)
            nic mi nie powiedziała po badaniu, tylko wezwała teściową z korytarza, i w jej
            obecności powiedziała, co mi jest i że nie mogę współżyć przez następny
            miesiąc!!!
            I jeszcze była "załatwiona" przez znajomości (bo nie miałam wtedy
            ubezpieczenia) i dostała prezent!!
        • Gość: m Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:34
          Dołączam się do większości odpowiedzi. Może stworzysz listę gwiazd z tego forum
          z nazwiskami (jeśli lekarzy można obrzucać do woli błotem to czemu WAS NIE?)
          aby można mając zaledwie cień podejrzeń wywalić WAS za drzwi...
          A poza tym ciekawe czym się zajmujesz skoro masz tyle czasu na kopanie w tych
          miernych inwektywach tak często spotykanych na tym forum.
          A na koniec: niech wszystkie france leczą się same. Pozdrawiam i życzę dużo
          zdrowia.
          • Gość: Twojcien Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:39
            spieprzaj dziadu i sam sie lecz!
        • Gość: majka Re-lista KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:41
          Chodziłam bardzo długo do jankowskiego i uwazam że jest kompetentnym lekarzem,
          a ty moja droga jak tak dalej pójdzie będziesz się leczyć sama.
          • barcellona Re: Re-lista KRAKÓW 05.09.05, 14:26
            Radze przeczytać skąd ta lista się wzięła!!! A nie wydawać osądu na autorce. Jest to lista zebrana z całego tego wątku, sama straciłam pół dnia żeby się w tym bałaganie odnaleźć i szkoda, że trafiłam na skrót 9jakim jest ta lista) dopiero teraz.
            Pozdrawiam autorke.
        • katy73 Re: Re-lista KRAKÓW 10.09.05, 17:30
          Popieram!!! nie chodzi tylko o spójne ujecie nazwisk, które dosc czesto
          pojawiaja sie na forum. Sa one tylko pisemnym wyrazem opinii powszechnie
          spotykanych "na miescie". Z paroma ososbami mialam "przyjemnosc" sie spotkac,
          stad wiem z walsnego doswiadczenia, ze nie sa to opinie bezpodstawne. W ogoel
          uwazam, ze pomysl takiego forum jest doskonalym. Podobne opinie kraza na
          stronie nasz -bocian. Walczcie dziewczyny o dobra jakosc uslug!!!!! placisz-
          zadaj profesjonalizmu!
        • Gość: zdrowa Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.chello.pl 11.09.05, 22:39
          mam nadzieje,ze Tobie tez sie ktos kiedys do tylka dobierze za wypisywanie takich bzdur.jezeli
          pacjentki beda dalej prowadzic taka polityke to polecam im leczenie we wlasnym zakresie.nie jestem
          lekarzem i nie zazdroszcze im,ze za tak mala pensje w porownaniu do ciazacej na nich
          odpowiedzialnosci, lecza takie gnidy...mysle,ze wszystkim Wam,przekonanym o swojej nieomylnosci
          pacjentkom,kiedys sie noga powinie za to oczernianie...
          • Gość: anka Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.warlock.pl 21.09.05, 11:21
            a skad wiesz zze oczernianie??moze to prawda??skad wiesz?po za tym jak lekarz
            przysiegal to powinien leczyc, wyleczyc a w przypadku badan ginekologicznych
            ktore sa badaniami dosc intymnymi powinien zachowac te intymnosc i nie sprawiac
            pacjnetce przykrosci i TRAKTOWAC JA Z SZACUNKIEM czego bardzo czesto brak
            lekarzom..po za tym placimy ubezpieczenie i z nas zdzieraja duze pieniadze i to
            nie my nimi dysponujemy wiec to nie nasza wina ze maja niskie place.. i tak
            musimy isc najczesciej do prywatnego lekarza placic wiecej wiec tym bardziej w
            takim razie ze daja zarobic wiecej szacunek sie nalezy..po za tym kazdy kto mial
            juz stycznosc z jakims niekompetentnym lekarzem cieszylby sie na widok takiej
            listy ty nawyrazniej nie miales(jak sadze jestes mezcvzyzna -poniewaz wiekszosc
            takich opini na tym forum pisza mezczyzni ktorzy akurat o badaniu
            ginekologicznym to nikle maja pojecie lub lekarzem ktorego nazwisko sie tu
            znalazlo wiec postanowiles oczernic innych..)takich sytuacji wiec sie nie
            wypowiadaj..niestety ajk w kadzym zawodzie sa niedouki i ludzie ktorzy licza
            tylko na kase i nie mysla o tym by wykonywac swoja prace dopbzre byle ja tylko
            odwalic jak najszybciej i zebrac kase...
          • Gość: aga Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:58
            odnosze wrażenie, że ty to równocześnie KOpi, Małpa, Zdrowa i M, a swoje
            nazwisko odnalazłaś na tej liście.
            Bogu dzięki pacjenci też mają prawo się bronić i dzięki każdemu, kto włoży choć
            minimalny wysiłek w ratowanie każdego człowieka, który przez przypadek trafiłby
            w łapska lekarzy-partaczy. Tłumaczenie niskimi zarobkami jest śmieszne, od
            zawsze wiadomo jak sie zarabia w państwowej służbie zdrowia, więc należało przed
            studiami zastanowić się nad tym co chce się robic w przyszłości. Nikt nikogo nie
            zmusza do bycia lekarzem! Lista zawiera, rónież nazwiska osób z prywatnych
            gabinetów, nie wmówisz mi chyba, ze dziennie przyjmując tylko 5 pacjentek i od
            każdej dojąc tylko 60 zł, lekarz partacz ma źle? A pzrzecież wiemy, ze tych
            pacjentek jest więcej i wizyta to nie tylko 60 zł. Więc nie pieprz głupot o
            zarobkach. "lecza takie gnidy...mysle,ze wszystkim Wam,przekonanym o swo
            > jej nieomylnosci
            > pacjentkom,kiedys sie noga powinie za to oczernianie..." a to zdanie wybitnie
            świadczy o tym, że jednak jesteś na tej liści. Mam tylko nadzję że ja nigdy nie
            trafie do takiej GNIDY LEKARKI. Miłego dnia
          • kora3 Ten wątek jest potrzebny !!! Do "zdrowej" m.in... 13.12.05, 11:56
            >>> Zdrowa napisała :
            >>>>mam nadzieje,ze Tobie tez sie ktos kiedys do tylka dobierze za wypisywanie
            takich bzdur.jezeli
            pacjentki beda dalej prowadzic taka polityke to polecam im leczenie we wlasnym
            zakresie.nie jestem
            lekarzem i nie zazdroszcze im,ze za tak mala pensje w porownaniu do ciazacej na nich
            odpowiedzialnosci, lecza takie gnidy...mysle,ze wszystkim Wam,przekonanym o
            swojej nieomylnosci
            pacjentkom,kiedys sie noga powinie za to oczernianie...>>>>

Może Ty jesteś i "zdrowa" , ale raczej na ciele, jedynie sad
            Nzaywać ludzi "gnidami" za to tylko, ze maja złe doświadczenia z lekarzami to
            znaczy byc bez kultury i rozumu.
            Oczernianie???
            Nie! Po prostu opinia i takie opinie wyraża sie o rozmaitych zawodach i ich
            przedstawicielach, instytucjacjach, sklepach, fryzjerach itepe. Dlaczegóż to
            jaśnie państwo lekarze - władcy życia i śmierci częstokroć mają być nadal
            bezkarni, a pacjenci mają sie godzić na ich praktyki niezgodne z wiedza
            medyczna, etyka itepe ? Dlaczego?
            Tak, "czarna lista" to antyreklama, zaś "biała" to reklama, ale nie ta w mediach
            , czy ulotkach, tylko ta najwiarygodniejsza, bo oparta na doświadczeniach
            piszących. Tak, jak nie mozna w zaden sposób wykluczyć, ze na biała listę
            wpisuje sie sam lekarz pod różnymi nickami, tak i tu nie można wykluczyć , ze
            ktoś robi koledze po fachu "kuku". Fakt, ale jak sie zcyta o onkretnych
            przypadkach zaniedbań dotyczących konketnego lekarza to człowiek jednak wyrabia
            sobie jakiś poglad.
            Wiele pań podnosi tu, że jednej moze pasować, a innej nie dany gin i dlatego
            lista nie jest sprawiedliwa. Pod pewnymi względami to trochę racji. Sa kobiety,
            który lubią jak gin jest wyluzowany, zawsze z bananem na twarzy, mówi "dziecinko
            itepe" ale tu się z reguły pisze nie o tym smile
            Są pewne zasadnicze sprawy, które kwalifikuja lekarza ginekologa z punktu na
            "czarną liste" i sa to niestety kryteria obiektywne, acz takie, ze niewielu CHCE
            (nie - moze) im sprostać.
            Wg mnie sa to zachowania:
            - wypiswywanie jakichkolwiek hormonów bez urzedniego badania ich poziomu, zcyli
            "na oko";
            - zaniechanie badania piersi (zwłaszcza juą na pierwszej wizycie) i nieuczulanie
            pacjentek na to, by wykonywały samobadanie;
            - twierdzenie, ze bolesne miesiaczki, nadmierne owłosienie itepe to "taka uroda";
            - twierdzenie, że pacjentce WYDAJE sie, ze źle sie czuje psychicznie, bądź
            fizycznie po danym specyfiku;
            - niechętne kierowanie na konieczne badania, w ciąży i nie tylko;
            - wmawianie pacjentkom, że jakiś zabieg (np. wypalamie nadzerki), czy badanie
            (np. usg cięzarnej) jest płatne, podczas gdy tak nie jest;
            - nieinformowanie pacjentki o jej stanie zdrowia, traktowanie jak nieuka i ciemnotę;
            - łapówkarstwo;
            - wymuszanie wizyt w prywatnym gab., jeśli pacjentka przyszła na wizytę z NFZ;
            - niedelikatnosc przy badaniu (nie ma tu mowy oróżnej wrażliwości na ból - każda
            kobieta, która regularnie odwiedza gina WIE , który nie umie delikatmnie to
            znaczy normalnie zbadać);
            - używanie tych samych wzierników i innych narezdi (niedopuszczalne);
            odmowa wypisania postinoru, czy innej antykoncepcji podczas pracy w ramach NFZ.
            - komentarze nie zwiazane z celem wizyty (l;ae pani ładna, wydepilowana, nie
            wydepilowana, itepe);
            - traktowanie szpitala, czy przychodni, jak prywatnego gabinetu
            itede.
            To SĄ zachowanie dyskredytujące lekarzy i mówienie o nich jest OSTRZEGANIEM, a
            nie OCZERNIANIEM ....
        • Gość: maggie Re: Re-lista KRAKÓW IP: *.org 15.02.06, 10:52
          Szkoda że publicznie rzucasz nazwiskami. O Tobie pewnie też nie wszyscy mówią
          dobrze, co nie znaczy że jesteś całkiem do niczego. Wymieniłaś tu lekarza,
          któremu wiele zawdzięczam, który jest wspaniałym fachowcem i dobrym
          człowiekiem. I powiem Ci, że jest mi przykro że z powodu kilku niepochlebnych
          komantarzy trafił na Twoją "czarną listę". Swoją drogą jak coś już piszesz o
          kimś negatywnie, to najpierw sprawdź swoją wiedzę, bo inaczej możesz wyrządzić
          komuś wielką krzywdę.
    • fantazja77 SOSNOWIE-: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 20.08.05, 22:46
      Wpisuję na czarną listę dr Grażynę Karaś.Gubi wyniki badań, na wymrażanie
      nadżerki każe przyjść do swojego prywatnego gabinetu i przyszykować 250 zł,
      mimo iż leczę się w przychodni mającej kontrakt z NFZ. Poza tym lekceważy
      pacjentki i notorycznie spóźnia sią na wizyty!
      • Gość: Konfrontacja TV Naruszanie praw kobiet w gabinetach ginekologiczny IP: *.chello.pl 21.08.05, 20:35
        Szanowne Panie,

W związku z realizacją programu Konfrontację, w którym chciałbym się z gronem
        dziennikarzy, zająć tematem naruszenia praw w gabinetach ginekologicznych,
        proszę o pomoc. Bez Pań nie da się opowiedzieć o tym drażliwym problemie.
        Przeczytałem lekturę postów zamieszczonych w sieci – szokująca chwilami.
        Każdy kto ma żonę, córki nie może przejść obojętnie.

Gwarantujemy anonimowość.

Z poważaniem,
        Sylwester Latkowski
        Program Konfrontacja (Program II TVP)
        Sylwester@latkowski.com
        www.latkowski.com
        • katy73 Re: Naruszanie praw kobiet w gabinetach ginekolog 13.09.05, 09:42
          Panie redaktorze, wydaje mi się, ze pomysł z takim programem jest świetny. Nie
          wiem tylko, czy zdaje sobie Pan sprawe ze skali zjawiska.czytajac to forum,
          doprawdy, jezy się włos na glowie. Prosze zwrócic uwage na fakt, że kobiety
          piszące posty leczą się w gabinetach prywatnych, a wiec za usługę medyczną placa
          z własnej kieszeni. zatem nie mozna tu mówic o popularnym w srodowisku lekarskim
          "braku" pieniędzy i usprawiedliwianiem błędów w sztuce leakrskiej "ubogością i
          sfrustrowaniem" tej grupy zawodowej... Prosze zajrzeć na stronę
          www.nasz-bocian.pl i poczytać, jak traktuje się w Polsce pary, majace problemy z
          płodnością! Pasjonująca lektura!Wypowiadające sie ta m osoby nie są juz
          anonimowe, stworzyły one szczególny ruch, służacy obronie osób pokrzywdzonych w
          najdotkliwszy sposób. Przyzna Pan zapewne, że nadzieja na posiadanie dziecka-
          jest warta każdej kwoty.
          Ile jest profesjonalnych osrodków w Polsce, które zajmują sie tym tematem i
          dlaczego par z innych osrodków(np Krakowa) nie kieruje sie tam własnie? Myślę,
          że realizacja takiego programu będzie włozeniem kija nie tylko w morwisko, ale
          "piramidę" mrowisk!
          Powodzenia!
    • Gość: yetii cegielska z z.g IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 14:28
      doktor cegielska -zawsze mam takiego pecha ze na nia trafiam.jak nie w NFZ to
      w szpitalu a potem znow ale juz prywatnie w aldemedzie!babka bierze kase a
      traktuje cie jak glupia pacjentke.chcialam zeby wytłumaczyla mi powoli moja
      chorobe a ona wypisala mi pelno lekow na 200zł!!!! i kazala za 2 tyg.przyjsc do
      kontroli!!
      tak wiec nie polecam jej jako lekarza bo jest straszna,zawsze naburmuszona i
      nie jest skora do udzielania informacji
    • Gość: Ania Wrocław-Corfamed-Bielicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:06
      Dzisiaj czekałam na umówioną wizytę w Corfamedzie ponad godzinę. Okazało się,
      ze przede mną są jeszcze dwie pacjentki. Biorąc pod uwagę, ze poprzednia wizyta
      trwała 40 minut stwierdziłam, że nie dysponuję takim czasem, ani też
      cierpliwocią, aby czekać kolejną godzinę. Zrezygnowałam z wizyty. Takie
      poślizgi zdarzają się tam coraz częściej. Niestety takze pan doktor Bielicki
      mimo tych poślizgów i uroczej powierzchowności nie wykazał się. Po dwuletnim
      leczeniu (wizyta kosztuje 40 zł) i licznych badaniach oraz kuracjach okazuje
      się, że mam stan zapalny, ale kolejne kosztowne badania niczego nie
      wykazały... Kto na tym lepiej wychodzi, nie trzeba zgadywać. Dlatego szczerze
      nie polecam.
      • Gość: qs Re: Wrocław-Corfamed-Bielicki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 00:54
        Bez przesady, akurat często jest tak, że pacjentka ma szereg pytań i
        wątpliwości, co przedłuża wizytę. Sama w pewnej sprawie miałam mnóstwo
        wątpliwości i pytań, i podejrzewam że po mnie było spore opóźnienie, ale
        przynajmniej wszyscy wszystko fachowo i dokładnie tłumaczą, i nigdy nie
        wychodzę niedoinformowana. 40zł za wizytę to chyba najtaniej we Wrocławiu, więc
        nie narzekaj.
    • marudka1980 Elblag 23.08.05, 22:34
      Ja nie polecalabym Gajdy duuuuzo by tutaj pisac;0)
      • Gość: ppp Re: Elblag IP: *.bj.uj.edu.pl 24.08.05, 12:01
      • Gość: ola Re: Elblag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:13
        a może jednak coś byś napisała?? Ja wciąż szukamn dobrego gina w Elblągu....uncertain
      • naatalli Re: Elblag 13.01.06, 21:30
        ja nie polecam hryniewicza tez bardzo duzo mozna pisac
        • niunka24 Re: Elblag 30.01.06, 22:54
          a może na priva napiszesz?? kumpela u niego ma rodzić, prowadzi jej ciążę i ona
          jest zadowolona...może powinnam ją przed czyms ostrzec?
          pozdrawiam,
    • magda2610 Jaworzno - Kopacz Barbara 27.08.05, 22:48
      Zdecydowanie odradzam wizytę u tej kobiety. Jest z-za ordynatora w szpitalu, a
      jej wiedza jest zerowa. Na każdej wizycie mówi coś innego - zapomina co mówiła
      poprzednio. Lekceważy moje pytania i różne objawy, które to objawy spostrzega
      następnym razem i jest zaskoczona.
    • Gość: całusek Warszawa-dr. Beata Borucka z GAD MED IP: 193.30.160.* 30.08.05, 14:30
      To ciężki konował nie lekarz! Nie mogłam z nią nawiązać żadnego kontaktu na
      wizycie. Prosiłam ją o skierowania na konkretne badania hormonalne mimo, że to
      prywatna klinika i za nie płacę mimo, że miałam problemy z tarczycą a staram
      się bezskutecznie o bebe. "Wydusiłam" wprost z niej skierowanie na USG
      (zaznaczam ,że muszę i tak za nie zpałacić) bo miewam pobolewanie jajników. Na
      moje pytanie kiedy wykonać usg bo akurat jestem w połowie cyklu odrzekła że nie
      ma to znaczenia. Chwilę potem zmieniła zdanie że najlepiej w II-giej połowie
      cyklu. A na do widzenia mi rzuciła że mam PCO! Zdiagnozowała to bez wyniku usg,
      bez wyniku badań hormonalnych, nie przeprowadzając wywiadu ze mną!!!! i jeszcze
      że przy PCO ciężko zajść w ciąże!!!
      Jako lekarz medycyny nie wie, że przy podejrzeniu PCO usg ma sens w 6-8 dc.i
      podstawą są badania hormonalne na stosunek LH z FSH +wywiad.Zamierzam zgłosić
      ten fakt jej konowalstwa Prezesowi kliniki.
      • Gość: Lu Re: Warszawa-dr. Beata Borucka z GAD MED IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 31.08.05, 13:59
        koniecznie zadzwoń do Prezesa bo on właśnie zbiera informacje na temat nowej
        pani.
    • Gość: Lu Warszawa Beata Borucka IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 31.08.05, 11:22
      Kobietki jeśli nie chcecie tracić czasu i zdrowia to omijajcie tą Panią.
      Traktuje pacjentki jak przedmiot jest niemiła, nie rozmawia o problemie i ma
      generalnie pretensje, że sie jej zawraca głowę. Wiedzę swą skrzętnie ukrywa
      jeśli ją posiada.
    • Gość: iwona Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW ŁÓDŻ IP: 194.63.132.* 03.09.05, 11:42
      Ja również podpisuje się pod złą opinią dr.Winiarskiej(Przychodnia rejonowa ul.
      olimpijska)...kumpela prawdopodobnie straciłaby przez nią dziecko , natomiast
      drugiej kolezance wpajała że ma upławy spowodowane lekkim zapaleniem podczas gdy
      okazało się ze ma nadrzerkę
      Mnie natomiast przypisując tabletki antykoncepcyjne nie raczyła zapytać o
      historiię przebytych chorób w rodzinie(zawały,rak itp),wadze,nie mówiąc już o
      cytologii,badaniu krwi...-na jakiej więc postawie stwierdziła ,że przepisywane
      tabletki będą mi służyły i czy wogóle mogę je brać?!??A wiadomo że tabletki to
      nie cukierki...Pozatym nadal odczówam bóle w okolicy jajników,mam upławy a leki
      które mi przepisała nie pomagają.Nie wiem po cholerkę wogóle do niej
      poszłam,chciałam zaoszczędzić na kieszeni(nie płacąc za wizytę)-zapłaciłam zdrowiem.
      • Gość: mika191 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW ŁÓDŻ IP: *.lodz.msk.pl 29.10.05, 13:50
        DR.RZANEK-GŁOWACKA!!!!!!powinna pracować w masarni,tam by pasowała!PANI DOKTOR!
        PROSZĘ ZREZYGNOWAĆ Z TEGO ZAWODU I SIĘ NIE MĘCZYĆ!!!!!!!! Więcej samokrytyki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka