Dodaj do ulubionych

Ciaza a antykoncepcja

19.09.08, 09:35
A czy jak biore tabletki a moj chlopak stosuje prezerwatywy jest
prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? Ostatnio mielismy sytuacje ze
czesc spermy wydostala sie dolem, u nasady czlonka. CO o tym
myslicie??
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: Ciaza a antykoncepcja 19.09.08, 10:11
      A czy jak biore tabletki a moj chlopak stosuje prezerwatywy jest
      prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

nie zauważasz u siebie objawów powaznej schizy ciązowej?
      • Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 10:16
        nie zauwazasz u siebie objawow powaznej glupoty???
        • abigail83 Re: Ciaza a antykoncepcja 19.09.08, 10:25
          a ty nie zauwazasz u siebie objawow glupoty? dzieci nie powinny
          wspolzyc
          • Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:00
            Nie wiem na jakiej podstawie odpisujesz w taki sposob na mojego
            posta. Byc moze nie wiesz ale 20 letnia kobieta to juz nie dziecko.
            Nie bede sie przed Toba tlumaczyc. Juz nie pierwszy raz nie dostanie
            takiej odpowiedzi jakiej oczekuje na tym forum. Mam nadzczynnosc
            tarczycy i wczesniej tego dotyczylo moje pytanie i tez dostawalam
            tego typu odpowiedzi to nie moje pytanbie jest dziecinne lecz wasze
            odpowiedzi. Szkoda ze poprostu wkurzacie ludzi z rana zamiast im
            pomagac .
            Pozdrawiam
            • Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:09
              No sam wiek nie świadczy jeszcze o dojrzałości...jak masz problemy z tarczycą to
              w sprawie antykoncepcji tej zwłaszcza hormonalnej idzie się do ginekologa
              endokrynologa, a nie eksperymentuje ze zwykłym ginem który może mieć o tym blade
              pojęcie, a potem jeszcze skacze się po pomoc na forum.
              Litości......
              • Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:20

Czy ty emko czy jak kolwiek sie nazywasz umiesz czytac ze
                zrozumieniem? Zadalam pytanie konkretne. Ty w tym momencie nie
                jestes w stanie stwierdzic mojej dojrzalsci mysle ze nawet nie musze
                tego nikomu udawadniac poniewaz wiem sama jaka jestem. Tak czy
                inaczej nierozumiem waszego zachowanie i porostu zrezygnuje z
                rozmowy z wami bo nie powiem zebym sie tu jakos chciana czula i
                poprostu znajde fomrum z ludzmi ktorzy potrafia rozmawiac i maja
                swoje zdanie.
        • Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:06
          Popieram przedmówczynię, załóż jeszcze spiralkę i kupuj globulki plemnikobójcze....
          • Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:13
            Tak dzialaja teraz fora?? Tzw reakcja lancuchowa?? Ktos cos napisze
            i nagle wszycy go popieraja?? O czym wy tu wlasciwie piszecie?? Ja
            nie potrzebuje rad odnoscie antykoncepcji, zadalam pytanie, ludzie
            skad wy sie bierzecie??? Pytam o cos, nagle wszyscy stwierdzaja ze
            jestem dzieckiem ;/ I co teraz myslecie ze powiem chlopakowi :
            Kochanie oni powiedzieli ze 20 lat to za malo! dZIWI mnie to
            naprawde mnie to dziwi.
            • Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:19
              > nie potrzebuje rad odnoscie antykoncepcji, zadalam pytanie, ludzie
              > skad wy sie bierzecie???

z kapusty
              a czesc przyniosl bocian

> nie potrzebuje rad odnoscie antykoncepcji, zadalam pytanie

jednak potrzebujesz, i to wyglada na to, ze lekarz, ktory ci
              przepisal tabletki, musi ci jeszcze raz wytlumaczyc - co to i po co
              to sie je
              myslisz, ze ktos cie spyta ile dokladnie tej spermy wycieklo,
              ktoredy, jaki byl dzien tygodnia, i na tej podstawie stwierdzi, czys
              wpadla czy nie

I co teraz myslecie ze powiem chlopakowi :
              > Kochanie oni powiedzieli ze 20 lat to za malo!

no moze tak by bylo uczciwie, co? wink
              • Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:25
                Dobresmile zwłaszcza o kapuście i bocianach.
            • Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:24
              Skoro nie potrzebujesz rad i taka jesteś mądra i o tym wiesz to-po-co-tu-piszesz?
              Przeczysz sama sobie-powinnaś o tym wiedzieć.
              • Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:32
                Tragedia jednak jest, ze tak wiele mlodych dziewczyn bierze
                bezrefleksyjnie antykoncepcje hormonalna. Nie wiedza za dobrze, po
                co to i na co, i jak trzeba dbac o swoj organizm - trzeba pilnowac
                lekarzy, zeby regularnie zlecali badanie krwi, profil watrobowy, usg
                piersi...
                biora tez tabletki - i wpsolzyja z nowym partnerami, zapominajac o
                chorobach przenoszonych droga plciowa, przed ktorymi prezerwatywa
                jednak jakos tam chroni
                tak, pigulka to blogoslawienstwo i przeklenstwo naszych czasow
                • Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:37
                  Najbardziej mnie zdumiewa to,że mając dostęp do netu i świadomość własnej
                  choroby-jednak nie jest się w temacie dobrze zorientowanym- i śmie się
                  twierdzić,że wie się lepiej-a w gruncie rzeczy pyta się laików na forum.
                  Robi się listę problemów i pytań-idzie się do lekarza i się pyta-chyba to nie
                  wstyd jak się kartkę u lekarza wyjmie jako ściągę? Głowy za to nie urywają w
                  gabinecie. Takie rzeczy to się ustala z lekarzem,a nie oczekuje się odpowiedzi
                  na pytanie jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w takim przypadku?
                  A co tu forum wróżbiarstwo?
                  Jak napiszemy,że na bank to trzeba nam wierzyć?
                  Chyba jednak lepiej jest zapobiegać niż stanąć później przed faktem dokonanym i
                  zadawać głupie pytania.
                  • Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:46
                    Tak, zwlaszcza przy tym dostepie do netu, bo skoro pisze na forum,
                    to i google musi miecsmile

Głowy za to nie urywają w
                    > gabinecie.
                    nawet jakby urywali - do lekarza mozna miec pozniej pretensje, jesli
                    wyda mylna diagnoze, a do anonimowego tlumu internautow z
                    tendencja "ja mialem tak, to ty bedziesz mial tak i tak".

Wydawaloby sie, ze forum to ostatecznosc - ale 90% z tych postow
                    cechuje tak bunczucznosc, ton pelen pretensji - "zakompleksiona
                    jestes, pomoc nie chcesz, po co to forum".
                    To forum jest wg mnie po to, zeby porozmawiac o profilaktyce,
                    tudziez powymieniac sie rzetelnym zrodlami, wiedziec, o co spytac
                    lekarza.
                • Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:41
                  Popatrzcie kogo stworzyliscie. Komletnie zagubiona malo dziewczynke
                  ktora kompletnie nie wie dlaczego bierze tabletki antykoncepcyjne i
                  jeszcze na dodatek wspolzyje z nowo poznanym chlopakiem! Co jeszcze
                  mozecie napisac omnie czego ja sama niewiem? Ze nie wiem co to jest
                  sex? Ze nie znam swojego ciala za chwile moze wyjdzie ze nie jestem
                  pewna swojej plci??? Zabawne jak daleko potraficie sie posunac.
                  Zadno z wymienionych przez was okreslen nie pasuje do mojej osoby. A
                  moze wy juz zmieniliscie temat a ja nie wie o tym ze rozmawicie o
                  zupelnei innej osobie. Bawcie sie dobrze naszczesie nie moim kosztem
                  bo o mnie juz dawno przestaliscie pisac .
                  • Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:48
                    > jeszcze na dodatek wspolzyje z nowo poznanym chlopakiem!

to nie bylo o tobie
                    czytanie ze zrozumieniem!
                    a rzekomo nowa matura tego uczy smile

Co jeszcze
                    > mozecie napisac omnie czego ja sama niewiem?

ze z ortografia slabo
                    a tak serio, jeszcze pare rzeczy mi do glowy przychodzi, ale juz cie
                    nie bede dobijac
                    idz do ginekologa - prosze.
                    • Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:54
                      moja ortografia nie ma tu nic do rzeczy smile I nie dobijesz mnie bo
                      mam z was nie zly ubaw. Naprawde bawi mnie to jak postepujecie z
                      ludzmi. Bo gdyby to naprawde byla 13 latka i dostawala by takie
                      odpowiedzi mysle ze zalamala by sie i ciezko bylo by jej sie
                      kogokolwiek pozniej poradzic. Nie wiecie co robicie to jest
                      najgorsze smile No wiec milej zabawy musze juz niestety skonczyc ta
                      mila konwersacje bo czas leci a praca czeka.

p.s
                      niewiem za kogo sie uwazacie piszac takie rzeczy smile gratuluje
                      ambicji smile
                      • Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:59
                        Nie wiecie co robicie to jest
                        > najgorsze smile

No tu mnie juz zaciekawilas.
                        Myslisz, ze rada pojscia do lekarza jest zabojcza?

poza tym pamietaj, ze nie jestesmy etatowymi pracownikami telefonu
                        zaufania/wrozkami ze szklana kula, z opcja wywrozenia plci po
                        wielkosci pekniecia w prezerwatywie

pytasz na forum zamiast isc do lekarza - bierzesz za to
                        odpowiedzialnosc - SAMA
    • lilith76 Re: Ciaza a antykoncepcja 19.09.08, 13:39
      Zerowe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.
      Zakładam, że znasz mechanizmy działania pigułek antykonpcepcyjnych. Reszta to sprawa logiki.

CO o tym
      > myslicie??

Było nie pisać tego zdania. Bo i usłyszałaś co inni o tym myślą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka