dominikaj1988 19.09.08, 09:35 A czy jak biore tabletki a moj chlopak stosuje prezerwatywy jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? Ostatnio mielismy sytuacje ze czesc spermy wydostala sie dolem, u nasady czlonka. CO o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Ciaza a antykoncepcja 19.09.08, 10:11 A czy jak biore tabletki a moj chlopak stosuje prezerwatywy jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? nie zauważasz u siebie objawów powaznej schizy ciązowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 10:16 nie zauwazasz u siebie objawow powaznej glupoty??? Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Ciaza a antykoncepcja 19.09.08, 10:25 a ty nie zauwazasz u siebie objawow glupoty? dzieci nie powinny wspolzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:00 Nie wiem na jakiej podstawie odpisujesz w taki sposob na mojego posta. Byc moze nie wiesz ale 20 letnia kobieta to juz nie dziecko. Nie bede sie przed Toba tlumaczyc. Juz nie pierwszy raz nie dostanie takiej odpowiedzi jakiej oczekuje na tym forum. Mam nadzczynnosc tarczycy i wczesniej tego dotyczylo moje pytanie i tez dostawalam tego typu odpowiedzi to nie moje pytanbie jest dziecinne lecz wasze odpowiedzi. Szkoda ze poprostu wkurzacie ludzi z rana zamiast im pomagac . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:09 No sam wiek nie świadczy jeszcze o dojrzałości...jak masz problemy z tarczycą to w sprawie antykoncepcji tej zwłaszcza hormonalnej idzie się do ginekologa endokrynologa, a nie eksperymentuje ze zwykłym ginem który może mieć o tym blade pojęcie, a potem jeszcze skacze się po pomoc na forum. Litości...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:20 Czy ty emko czy jak kolwiek sie nazywasz umiesz czytac ze zrozumieniem? Zadalam pytanie konkretne. Ty w tym momencie nie jestes w stanie stwierdzic mojej dojrzalsci mysle ze nawet nie musze tego nikomu udawadniac poniewaz wiem sama jaka jestem. Tak czy inaczej nierozumiem waszego zachowanie i porostu zrezygnuje z rozmowy z wami bo nie powiem zebym sie tu jakos chciana czula i poprostu znajde fomrum z ludzmi ktorzy potrafia rozmawiac i maja swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:06 Popieram przedmówczynię, załóż jeszcze spiralkę i kupuj globulki plemnikobójcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:13 Tak dzialaja teraz fora?? Tzw reakcja lancuchowa?? Ktos cos napisze i nagle wszycy go popieraja?? O czym wy tu wlasciwie piszecie?? Ja nie potrzebuje rad odnoscie antykoncepcji, zadalam pytanie, ludzie skad wy sie bierzecie??? Pytam o cos, nagle wszyscy stwierdzaja ze jestem dzieckiem ;/ I co teraz myslecie ze powiem chlopakowi : Kochanie oni powiedzieli ze 20 lat to za malo! dZIWI mnie to naprawde mnie to dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:19 > nie potrzebuje rad odnoscie antykoncepcji, zadalam pytanie, ludzie > skad wy sie bierzecie??? z kapusty a czesc przyniosl bocian > nie potrzebuje rad odnoscie antykoncepcji, zadalam pytanie jednak potrzebujesz, i to wyglada na to, ze lekarz, ktory ci przepisal tabletki, musi ci jeszcze raz wytlumaczyc - co to i po co to sie je myslisz, ze ktos cie spyta ile dokladnie tej spermy wycieklo, ktoredy, jaki byl dzien tygodnia, i na tej podstawie stwierdzi, czys wpadla czy nie I co teraz myslecie ze powiem chlopakowi : > Kochanie oni powiedzieli ze 20 lat to za malo! no moze tak by bylo uczciwie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:25 Dobre zwłaszcza o kapuście i bocianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:24 Skoro nie potrzebujesz rad i taka jesteś mądra i o tym wiesz to-po-co-tu-piszesz? Przeczysz sama sobie-powinnaś o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:32 Tragedia jednak jest, ze tak wiele mlodych dziewczyn bierze bezrefleksyjnie antykoncepcje hormonalna. Nie wiedza za dobrze, po co to i na co, i jak trzeba dbac o swoj organizm - trzeba pilnowac lekarzy, zeby regularnie zlecali badanie krwi, profil watrobowy, usg piersi... biora tez tabletki - i wpsolzyja z nowym partnerami, zapominajac o chorobach przenoszonych droga plciowa, przed ktorymi prezerwatywa jednak jakos tam chroni tak, pigulka to blogoslawienstwo i przeklenstwo naszych czasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 91.104.71.* 19.09.08, 11:37 Najbardziej mnie zdumiewa to,że mając dostęp do netu i świadomość własnej choroby-jednak nie jest się w temacie dobrze zorientowanym- i śmie się twierdzić,że wie się lepiej-a w gruncie rzeczy pyta się laików na forum. Robi się listę problemów i pytań-idzie się do lekarza i się pyta-chyba to nie wstyd jak się kartkę u lekarza wyjmie jako ściągę? Głowy za to nie urywają w gabinecie. Takie rzeczy to się ustala z lekarzem,a nie oczekuje się odpowiedzi na pytanie jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w takim przypadku? A co tu forum wróżbiarstwo? Jak napiszemy,że na bank to trzeba nam wierzyć? Chyba jednak lepiej jest zapobiegać niż stanąć później przed faktem dokonanym i zadawać głupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:46 Tak, zwlaszcza przy tym dostepie do netu, bo skoro pisze na forum, to i google musi miec Głowy za to nie urywają w > gabinecie. nawet jakby urywali - do lekarza mozna miec pozniej pretensje, jesli wyda mylna diagnoze, a do anonimowego tlumu internautow z tendencja "ja mialem tak, to ty bedziesz mial tak i tak". Wydawaloby sie, ze forum to ostatecznosc - ale 90% z tych postow cechuje tak bunczucznosc, ton pelen pretensji - "zakompleksiona jestes, pomoc nie chcesz, po co to forum". To forum jest wg mnie po to, zeby porozmawiac o profilaktyce, tudziez powymieniac sie rzetelnym zrodlami, wiedziec, o co spytac lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:41 Popatrzcie kogo stworzyliscie. Komletnie zagubiona malo dziewczynke ktora kompletnie nie wie dlaczego bierze tabletki antykoncepcyjne i jeszcze na dodatek wspolzyje z nowo poznanym chlopakiem! Co jeszcze mozecie napisac omnie czego ja sama niewiem? Ze nie wiem co to jest sex? Ze nie znam swojego ciala za chwile moze wyjdzie ze nie jestem pewna swojej plci??? Zabawne jak daleko potraficie sie posunac. Zadno z wymienionych przez was okreslen nie pasuje do mojej osoby. A moze wy juz zmieniliscie temat a ja nie wie o tym ze rozmawicie o zupelnei innej osobie. Bawcie sie dobrze naszczesie nie moim kosztem bo o mnie juz dawno przestaliscie pisac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:48 > jeszcze na dodatek wspolzyje z nowo poznanym chlopakiem! to nie bylo o tobie czytanie ze zrozumieniem! a rzekomo nowa matura tego uczy Co jeszcze > mozecie napisac omnie czego ja sama niewiem? ze z ortografia slabo a tak serio, jeszcze pare rzeczy mi do glowy przychodzi, ale juz cie nie bede dobijac idz do ginekologa - prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 89.100.213.* 19.09.08, 11:54 moja ortografia nie ma tu nic do rzeczy I nie dobijesz mnie bo mam z was nie zly ubaw. Naprawde bawi mnie to jak postepujecie z ludzmi. Bo gdyby to naprawde byla 13 latka i dostawala by takie odpowiedzi mysle ze zalamala by sie i ciezko bylo by jej sie kogokolwiek pozniej poradzic. Nie wiecie co robicie to jest najgorsze No wiec milej zabawy musze juz niestety skonczyc ta mila konwersacje bo czas leci a praca czeka. p.s niewiem za kogo sie uwazacie piszac takie rzeczy gratuluje ambicji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ciaza a antykoncepcja IP: 87.105.182.* 19.09.08, 11:59 Nie wiecie co robicie to jest > najgorsze No tu mnie juz zaciekawilas. Myslisz, ze rada pojscia do lekarza jest zabojcza? poza tym pamietaj, ze nie jestesmy etatowymi pracownikami telefonu zaufania/wrozkami ze szklana kula, z opcja wywrozenia plci po wielkosci pekniecia w prezerwatywie pytasz na forum zamiast isc do lekarza - bierzesz za to odpowiedzialnosc - SAMA Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ciaza a antykoncepcja 19.09.08, 13:39 Zerowe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Zakładam, że znasz mechanizmy działania pigułek antykonpcepcyjnych. Reszta to sprawa logiki. CO o tym > myslicie?? Było nie pisać tego zdania. Bo i usłyszałaś co inni o tym myślą. Odpowiedz Link Zgłoś