alu2 14.10.03, 12:54 Dizewczyny, czy to możliwe ? Zaczęłam mierzyć wtym nmiesiącu temperaturę. 5 dc miałąm 36,6 ale 6 dc 37,2 i taka temp. ok. 37,00 utzrynmuje się aż do dizsiaj a jest to 11dc. Czy to możliwe że tak wczesnie była owulacja ? Nic z tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka Re: temperatura 14.10.03, 14:36 Taka temparatura jest normalna, nie kieruj się tutaj zasadą "36,6" - np. ja chyba nigdy nie mam tej właśnie wartości. Owulacja wiąże się za skokiem temperatury i jeśli w ogóle - to dopiero będzie, a nie była. A co wynika u Ciebie z obserwacji śluzu? Odpowiedz Link Zgłoś
alu2 Re: temperatura 14.10.03, 15:58 wiesz, dopiero dzisiaj wydaje mi sie że śluz jest płodny, nie wiem tylko czy to oznacza, że właśnie dziś jest owulacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: temperatura 14.10.03, 16:02 Skoro dopiero dzisiaj - to znaczy, że to dopiero początek dni płodnych. Dzień będący szczytem objawu śluzu to, że tak sie wyrażę - naprawdę "śliski" dzień. Ale jeśli starasz się o dziecko - to już dziś jak najbardziej zielone światło. Odpowiedz Link Zgłoś