Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:26 Witam, Ginekolog przepisał mi Provere, gdyż mam polipa endometrialnego. Czy któraś z was brała ten lek? Czy on działa też jak antykontcepcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaq Re: Provera? IP: 217.98.20.* 28.09.08, 21:41 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=provera tylko nie pomyl tabletek provera z zastrzykiem depo-provera, to zupelnie inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Provera? 28.09.08, 23:15 Ja brałam Provere na "uregulowanie cyklu", od 16 dnia, więc nie miało działania anty. Za to dostawałam depresji, takiej że tylko siedziałam i wyłam całymi dniami, i nic mnie nie obchodziło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Provera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:16 Witam! Właśnie wróciłam od lekarza z receptą na Proverę. Jest to lek na wywołanie miesiączki i na pewno nie działa antykoncepcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Provera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 07:57 a czy przyjmując proverę mozna chodzić na solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Provera? 02.10.08, 12:42 A przeczytalas ulotke? Opalanie przy braniu hormonów grozi przebarwieniami, ktorych cholernie trudno sie pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś