Gość: agnieszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 20:14 proszę podpowiedzcie mi co to za rozpoznanie, ginekolog wpisał mi jako kod choroby N 86, czy ktoś z was może wie o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: kod choroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 20:19 ale zapewne powiedział ci, na co jestes chora? Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: kod choroby 29.10.08, 20:21 Nadżerka i wywinięcie błony śluzowej kanału szyjki macicy a tak wogóle to gryzie Twój ginekolog? Odpowiedz Link Zgłoś
natka979 Re: kod choroby 30.10.08, 13:40 Lekarz np wypisując zwolnienie wpisuje dany kod żeby po nim można było odczytać co ci jest,dlaczego jesteś na zwolnieniu.Bo przecież całej choroby ci nie wypiszą w zwolnieniu.Tak samo w karcie zajrzy do niej i wie od razu na co sie u niego leczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnicha Re: kod choroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 14:12 Mój lekarz u którego byłam 1 raz w życiu, wypisał mi to na kartce z którą mam iść do rejonowego, i nie wiedziałam co to ma za znaczenie w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: kod choroby 30.10.08, 14:21 kalamazoo.pl/icd10/index/litera/N/4.html DAaj sobie to do ulubionych- przyda sie Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnicha Re: kod choroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 21:02 wielkie dzięki))) Odpowiedz Link Zgłoś