Dodaj do ulubionych

zespół witamin,który..

22.02.09, 13:24
moze mi polecicie zespół witamin które nie będą pobudzać za bardzo
apetytu? chciałabym się wzmocnić,nie wiem które kupić witaminy.
Obserwuj wątek
    • Gość: wrrr Re: zespół witamin,który.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:33
      chcesz się wzmocnic? uprawiaj sport, dotleniaj sie, pływaj, chodź na spacery,
      jedz warzywa i owoce
      • mamusia_karina Re: zespół witamin,który.. 22.02.09, 13:39
        dziekismile dobrze sie odzywiam-zdrowo,zyje w ruchu,a jednak nie bardzo
        sie czuje,chciałam kupic jakies suplementy,moze by mnie wmzocniły.
        • Gość: wrr Re: zespół witamin,który.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:42
          e tam, placebo
          a nie bardzo się czujesz, bo idzie wiosna i przesilenie - nikt nie czuje się dobrze
    • wiedziemek Re: zespół witamin,który.. 25.02.09, 20:08
      tego jest mnóstwo, zależy na czym jeszcze Ci zależy, bo są z dodatkami też
      (musujące są najlepsze, najszybciej się wchłaniają) - ja teraz popijam plusssz
      activ, ale to dlatego, że potrzebuję też doenergetyzowania
    • Gość: e Re: zespół witamin,który.. IP: *.171.219.20.static.crowley.pl 25.02.09, 20:10
      kazde wit wzmagaja apetyt gdyz organizm musi miec sile aby sie nimi zająć ...
      po co pijecie te witaminy...ehhh
      • Gość: renia Re: zespół witamin,który.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:38
        nie zgodzę się z tym że każde witaminy wzmacniają apetyt, ja co
        jakiś czas zażywam suplementy i jakoś nie mam po nich większego
        apetytu, ja polecam "Maxivit dla niej"
        • wiedziemek Re: zespół witamin,który.. 26.02.09, 19:39
          ja też nie poczułam wzrostu apetytu, a piję, bo miałam kocioł w życiu ze
          spadkiem energetycznym w tle, świeże powietrze i dieta nie działały dostatecznie
          mocno, a projekty w pracy nie zwracają raczej uwagi na niedomagania wykonawcy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka