mamusia_karina 22.02.09, 13:24 moze mi polecicie zespół witamin które nie będą pobudzać za bardzo apetytu? chciałabym się wzmocnić,nie wiem które kupić witaminy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrrr Re: zespół witamin,który.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:33 chcesz się wzmocnic? uprawiaj sport, dotleniaj sie, pływaj, chodź na spacery, jedz warzywa i owoce Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: zespół witamin,który.. 22.02.09, 13:39 dzieki dobrze sie odzywiam-zdrowo,zyje w ruchu,a jednak nie bardzo sie czuje,chciałam kupic jakies suplementy,moze by mnie wmzocniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: zespół witamin,który.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:42 e tam, placebo a nie bardzo się czujesz, bo idzie wiosna i przesilenie - nikt nie czuje się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
wiedziemek Re: zespół witamin,który.. 25.02.09, 20:08 tego jest mnóstwo, zależy na czym jeszcze Ci zależy, bo są z dodatkami też (musujące są najlepsze, najszybciej się wchłaniają) - ja teraz popijam plusssz activ, ale to dlatego, że potrzebuję też doenergetyzowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: zespół witamin,który.. IP: *.171.219.20.static.crowley.pl 25.02.09, 20:10 kazde wit wzmagaja apetyt gdyz organizm musi miec sile aby sie nimi zająć ... po co pijecie te witaminy...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: zespół witamin,który.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:38 nie zgodzę się z tym że każde witaminy wzmacniają apetyt, ja co jakiś czas zażywam suplementy i jakoś nie mam po nich większego apetytu, ja polecam "Maxivit dla niej" Odpowiedz Link Zgłoś
wiedziemek Re: zespół witamin,który.. 26.02.09, 19:39 ja też nie poczułam wzrostu apetytu, a piję, bo miałam kocioł w życiu ze spadkiem energetycznym w tle, świeże powietrze i dieta nie działały dostatecznie mocno, a projekty w pracy nie zwracają raczej uwagi na niedomagania wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś