lain19 02.12.03, 21:54 Lekarz powiedział, że tym razem zamiast Diane 35 dostanę Regulon. Które z was go używały, i jakie macie doświadczenia <samopoczucie, CERA, libido etc> Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskax Re: REGULON - pomóżcie proszę 05.12.03, 00:10 hej! mam ten sam problem, więc podciągam watek Odpowiedz Link Zgłoś
mewalo Re: REGULON - pomóżcie proszę 05.12.03, 15:09 czesc! tez Dinae 35( brałam ja 4 cykle antykoncepcyjnie i na cere- owszem poprawa widoczna ale przytyłam 5kg, psychicznie nie mogłam siebie i wszystkich zniesć ciagłe jzady i libido słabiutkie...)lekarz zmienił mi na Regulon -biore go 2 cykl i ...sama nie wiem chyba jest ok - cera no może byc,troszke gorsza- świeci sie niz przy Diane ale może to kwestia oswojenia sie organizmu,tyć jak na razie nie tyje,psychika -róznie ale to moze pora roku nie taka, jednak mam nadzieje że bedzie lepiej, libido jak na razie bez zmian....JEDNAK ogólnie czuje sie OK i tak specjalnie nie widze objawów na gorsze a na lepsze efekty chyba musze jeszcze poczekać bo to dopiero 2 cykl...a żeby ocenic czy Regulon jest ok dla organizmu-mnie trzeba conajmniej 4-5 cykli, to sa moje "ubogie" spostrzezenia a chetnie poczytała bym uwagi i spostrzezenia dziewczyn które dłużej biora regulon i moga cos wiecej powiedziec, ja bym chciała aby pozytywnie wływał na cerę,libido, psychike i nie tyć już...(zaznaczam że dbam o to co jem-dieta i uprawiam sport) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: REGULON - pomóżcie proszę 05.12.03, 17:18 cześć, moje pierwsze tableti anty to własnie Diane. W zasadzie organizm zareagował całkiem dobrze z jednym wyjątkiem -spadek libido i to katastrofalny. po dwu listkach poprosilam lekarza o zmiane i dostałam Regulon. Zmiany w zasadzie nie odczułam ani na plus ani na minus. wiec po krótkim czasie znowu poprosilam o zmiane, dostałam Logest , potem Milvane. Niestety moje dawne libido nie powrocilo Odpowiedz Link Zgłoś