Dodaj do ulubionych

CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI

04.03.07, 17:16
Witam . Wybieramy sie tam z małymi dziećmi w amju. Może ktoś podzieli sie
wrażeniami ...
Obserwuj wątek
    • kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 28.03.07, 13:58
      My wybieramy się 18 czerwca na tydzień,mam nadzieje że po powrocie podzielicie
      się wrażeniami,chcemy skorzystać z wycieczek fakultatywnych Meteory i Zatoka
      Toroneos,jest to nasz pierwszy wyjazd i lot samolotem trochę sie denerwuje jak
      to wszystko sie wyjdzie.pozdrowienia
      • kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 28.03.07, 14:02
        też czekam na podzielenie się wrażeniami osób które były w tym hotelu w zeszłym
        roku, i czy ktoś może wybiera się w czerwcu w te rejony?????
      • kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 29.03.07, 12:27
        kremiarka napisała:

> My wybieramy się 18 czerwca na tydzień,mam nadzieje że po powrocie podzielicie
        > się wrażeniami,chcemy skorzystać z wycieczek fakultatywnych Meteory i Zatoka
        > Toroneos,jest to nasz pierwszy wyjazd i lot samolotem trochę sie denerwuje jak
        > to wszystko sie wyjdzie.pozdrowienia

HEJ !!!!!!!! JEST TAM KTOś !!!!!!!!!!!!!
      • racers Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 29.03.07, 19:47
        Dzieki za pozdrowienia-szkoda,że nie znalazł się nikt kto tam był. Trudno
        będziemy sprawdzać sami
        • kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 30.03.07, 09:43
          Pisałam w wielu miejscach ale nikt się nie odzywa,jeśli cokolwiek się dowiem to
          napisze do ciebie,z góry dzięki jeśli tobie uda się dowiedzieć cokolwiek
          "świeżego" i mam nadzieje że podzielisz się tym ze mną.pozdrowienia
    • kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 30.03.07, 13:24
      jest info na temat tego hotelu przeczytaj tam gdzie już też pisałaś GRECJA I
      CYPR,OPINIA JEST EXTRA zresztą przeczytaj sama pozdrowienia
      • racers Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 31.03.07, 09:25
        no super-właśnie przeczytałam wypowiedź na tamtym forum-jestem spokojna o nasz
        wyjazd-to juz w maju. Teeż lecimy pierwszy raz -trochę się obawiałam ale myslę,
        że będzie super !!!
        • kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 03.04.07, 09:53
          ja też jestem już spokojna ale nie zapomnij się odezwać po powrocie, będę czekać
          z niecierpliwością na twoje wrażenia,też nie mogę sie już doczekać tego urlopu
          UDANEGO URLOPU!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka