racers 04.03.07, 17:16 Witam . Wybieramy sie tam z małymi dziećmi w amju. Może ktoś podzieli sie wrażeniami ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 28.03.07, 13:58 My wybieramy się 18 czerwca na tydzień,mam nadzieje że po powrocie podzielicie się wrażeniami,chcemy skorzystać z wycieczek fakultatywnych Meteory i Zatoka Toroneos,jest to nasz pierwszy wyjazd i lot samolotem trochę sie denerwuje jak to wszystko sie wyjdzie.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 28.03.07, 14:02 też czekam na podzielenie się wrażeniami osób które były w tym hotelu w zeszłym roku, i czy ktoś może wybiera się w czerwcu w te rejony????? Odpowiedz Link Zgłoś
kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 29.03.07, 12:27 kremiarka napisała: > My wybieramy się 18 czerwca na tydzień,mam nadzieje że po powrocie podzielicie > się wrażeniami,chcemy skorzystać z wycieczek fakultatywnych Meteory i Zatoka > Toroneos,jest to nasz pierwszy wyjazd i lot samolotem trochę sie denerwuje jak > to wszystko sie wyjdzie.pozdrowienia HEJ !!!!!!!! JEST TAM KTOś !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 29.03.07, 19:47 Dzieki za pozdrowienia-szkoda,że nie znalazł się nikt kto tam był. Trudno będziemy sprawdzać sami Odpowiedz Link Zgłoś
kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 30.03.07, 09:43 Pisałam w wielu miejscach ale nikt się nie odzywa,jeśli cokolwiek się dowiem to napisze do ciebie,z góry dzięki jeśli tobie uda się dowiedzieć cokolwiek "świeżego" i mam nadzieje że podzielisz się tym ze mną.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 30.03.07, 13:24 jest info na temat tego hotelu przeczytaj tam gdzie już też pisałaś GRECJA I CYPR,OPINIA JEST EXTRA zresztą przeczytaj sama pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 31.03.07, 09:25 no super-właśnie przeczytałam wypowiedź na tamtym forum-jestem spokojna o nasz wyjazd-to juz w maju. Teeż lecimy pierwszy raz -trochę się obawiałam ale myslę, że będzie super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kremiarka Re: CHROUSSO VILLAGE-CHALKIDIKI 03.04.07, 09:53 ja też jestem już spokojna ale nie zapomnij się odezwać po powrocie, będę czekać z niecierpliwością na twoje wrażenia,też nie mogę sie już doczekać tego urlopu UDANEGO URLOPU!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś