Dodaj do ulubionych

czy to pomoze nam wszystkim??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:47
neovita.pl/bemer/index.htm - napiszcie, co o tym sadzicie!
Obserwuj wątek
    • uve Re: czy to pomoze nam wszystkim?? 07.01.04, 19:50
      Gość portalu: apple napisał(a):

> neovita.pl/bemer/index.htm - napiszcie, co o tym sadzicie!

To urzadzenie chyba podobne jest w dzialaniu do dzialania materaca
      magentycznego. Nie slyszalem zeby efekty byly az tak rewelacyjne, poczatkowo
      pacjent czuje sie lepiej, ale pozniej problem wraca.
      No ale nie wiem, moze udalo sie opracowac jakies cudowne urzadzenie, jezeli tak
      to juz inna sprawa.
    • Gość: gall Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:31
      a mnie jako fizyka to przekonuje
      • Gość: feline Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.dial.proxad.net 08.01.04, 18:34
        A ja, jako lekarz odkladam na polke w "thesaurusie"
        • venus22 Re: czy to pomoze nam wszystkim?? 08.01.04, 18:36
          A mnie jako pacjenta doprowadza do rozpaczy - co mam robic?
          Czy nie przeszkodzi w wahadelku, no a co ze srebrem w takim ukladzie??
          buuhuu.
          Chyba sobie zafunduje 30 l lewatywy z ziolkami na uspokojenie..
          Venus
          • Gość: melon Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:51
            z wahadelkiem nie ma to nic wspolnego :)
            a co do srebra - mowisz o srebrze koloidalnym?
        • Gość: gall Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:49
          ale dlaczego wlasciwie? przeciez to prawie to samo, co ziemskie pole magnetyczne
        • Gość: Jasio He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 20:53

Gość portalu: feline napisał(a):

> A ja, jako lekarz odkladam na polke w "thesaurusie"

> Przyznaj sie wreszcie feline - Ciebie rowniez tam umieszczono, prawda?
    • Gość: Doki Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 08.01.04, 19:05
      Dla mnie to tlumaczenie o magnetyzmie to belkot.

Po pierwsze: manipulowanie stosunkami energetycznymi na poziomie komorek za
      pomoca materaca, ktory wytwarza pole magnetyczne obejmujace cale cialo, w
      dodatku pole o minimalnym natezeniu, przypomina mi naprawianie mikroporocesorow
      mlotem pneumatycznym. Ludzie, to wszystko nie jest takie proste. NIE MA
      cudownych lekarstw, dobrych dla wszystkich, wlasnie dlatego, ze to, co czlowiek
      (i kazdy inny zywy organizm) ma w srodku, jest takie skomplikowane. Postulowac,
      ze mozna taki precyzyjny mechanizm naprawic swiecac lampka albo dzialajac
      minimalnym polem magnetycznym, jest smieszne.

Po drugie: nie ma wyjasnienia jak niby mialoby to "leczenie" sie odbywac- jakie
      pole? zmienne, stale, jak szybko zmienne, czy ma znaczenie biegunowasc, jaki
      jest mechanizm dzialania... nic.

Do thesaurusa z tym!
      • Gość: apple Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 19:17
        jest wyjasnienie - neovita.pl/bemer/naukowo/bemer_fachinfo.htm - trzeba sie bylo tylko
        troche wglebic; jest tam nawet obraz sygnalu
        • Gość: feline Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.dial.proxad.net 08.01.04, 20:26
          I ten obraz sygnalu mozna sobie oprawic w ramki i w takim stanie umiescic w
          thesaurusie. A artykulas to typowy przyklad junk science.
          • Gość: apple Re: czy to pomoze nam wszystkim?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:13
            czy mozesz uzasadnic swoje zdanie?
      • Gość: Jasio Przyznaj sie Doki! IP: *.ipt.aol.com 08.01.04, 20:56
        > Dano Tobie 'Tomcio' na imie, prawda?
        • Gość: feline Re: Przyznaj sie Doki! IP: *.dial.proxad.net 08.01.04, 21:54
          jasiu! Juz ci mowilam: lekcje odrabiac, tabliczke mnozenia, regulki ortografii,
          prawo Archimedesa a nie po doroslych forumach sie petac. A jak do dzis nie
          wiesz, do czego tabliczka moze sluzyc, to palnij sie nia w lepek. Uslyszysz
          glOOOOsne BUUUUUUM. wiesz dlaczego? Bo lepek jest pusty.
          • Gość: Jasio Oj feline... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 12:25
            Gość portalu: feline napisał(a):

> jasiu! Juz ci mowilam: lekcje odrabiac, tabliczke mnozenia, regulki
            ortografii,
            >
            > prawo Archimedesa a nie po doroslych forumach sie petac. A jak do dzis nie
            > wiesz, do czego tabliczka moze sluzyc, to palnij sie nia w lepek. Uslyszysz
            > glOOOOsne BUUUUUUM. wiesz dlaczego? Bo lepek jest pusty.

> teraz rozumiem ze zgodnie z prawem Archimedesa znalazlas sie
            na...polce 'thesaurusa'! Nie mozna sie dziwic ze nie mozesz w takim ukladzie
            mnozyc sie bez tej tabliczki...
            • Gość: feline Re: Oj feline... IP: *.dial.proxad.net 09.01.04, 12:35
              Jasiu, w twoim wieku powtarzam zdziera sie spodenki na szkolnej lawie a o
              rozmnazaniu mozesz zaczac myslec, jak przestaniesz piac jak kogucik. I to
              zarowno o swoim, choc nie wiem, czy warto rozpowszechniac egzemplarze. Od
              innych ci wara, bo linijka po lapach i do katechety do spowiedzi za
              mysli "nieczyste".
              • Gość: Jasio Re: Oj feline... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 12:46
                A co ja Tobie zrobilem ze mnie chcialabys na katechete skazac? Nalezysz do
                klubu pedofilow?

> To nie ja o mnozeniu napomykam nieustannie, wiec i nie ja po lapach dostawac
                powinienem. Skad te sadysryczne ciagotki u Ciebie? Frustracja jakas glebsza?

> Dziwne sie mysli dostaje siedzac na tej oslawionej polce 'thesaurusa'!

> Czys Ty czasami dzisiaj nie sztachnelas sie nieco tym, co aplikujesz swoim
                pacjentom?
              • Gość: Jasio Re: Oj feline... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 12:47
                A co ja Tobie zrobilem ze mnie chcialabys na katechete skazac? Nalezysz do
                klubu pedofilow?

> To nie ja o mnozeniu napomykam nieustannie, wiec i nie ja po lapach dostawac
                powinienem. Skad te sadystyczne ciagotki u Ciebie? Frustracja jakas ...glebsza?

> Dziwne sie mysli dostaje siedzac na tej oslawionej polce 'thesaurusa'!

> Czys Ty czasami dzisiaj nie sztachnelas sie nieco tym, co aplikujesz swoim
                pacjentom?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka