Dodaj do ulubionych

Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu?

04.02.04, 19:17
Czy taki schab będzie koszerny? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: polishcanadian Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu? IP: 5.3.1R* / 63.68.196.* 04.02.04, 19:18
      A moze lepiej kawior ze sloniny?
      • maaac Re: Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu? 04.02.04, 19:21
        Czekamy, aż pojawi się na rynku Soylent Green? ;)
      • Gość: pl tak swinskie ryje! IP: *.client.comcast.net 05.02.04, 03:36
        Nauka idzie do przodu, i ingerowanie w "zycie" organizmow bedzie prowadzic do
        przedluzania zycia ludzkiego, teoretycznie do setek lat. Kosciol ze swoimi
        zakazami w ingerencje "boskiego" stworzenia stanie sie posmiewiskiem historii.
        • Gość: Rybka i po co takim nieuzytkom przedluzac zycie IP: 62.225.152.* 05.02.04, 13:49
          oto przyklad glosu bezmozgowca, wyhodowanego droga krzyzowek. I po cholere komu
          takie debilne egzemplarze wypasione na amerykanskich "wynalazkach", ktore
          chcialyby setki lat zyc?
          Niech Amisy lepiej wyhoduja egzemplarz chudego Amerykanina. Co? Niemozliwe? Bo
          kto mialby wpieprzac te wszystkie "zdrowe" osiagniecia modernej mysli
          techniczno-genetycznej sprzedawanej w jadkach dla ubogich, czyli Mcdonaldach i
          jemu podobnych.
    • uve Re: Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu? 04.02.04, 20:18
      Tak sie zastanawiam dlaczego ci uczni sa tacy durni??? A rzady ktore pozwalaja
      na te ich wyglupy, jeszcze bardziej durneeeeee!
      Wszystko zostalo stworzone madrze i precyzyjnie, nalezy korzystac z tych dobr
      tylko w umiejetny sposob, a tu durnie pewnie zniszcza cala ziemie ta swoja
      moderznizacja. Kiedys czytal moj dziadek, ze na ziemi beda czasy ze czlowiek
      czlowieka bedzie szukal sladu i nie znajdzie, pewnie ci uczeni w cudzymslowiu i
      te rzady daza do tego. Wyglada na to ze ktos im sklonowal to co maja pod
      czaszka, albo moze tam juz nic nie ma.
      • Gość: janek Re: Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 20:40
        probowalem pomaga b. na potencje.i jeszcze jedno mimo ze mam 50 lat czuje sie
        jak mlody ogier.
    • Gość: hala.Barda Re: brukowe sensacyjki Załogi Gazety IP: *.crowley.pl 04.02.04, 22:33
      - może pora dpkonąc modyfikacji genów załogi (dziennikarskiej )Gazety ?
      - poziom brukowca, gonienie za sensacjami
      - albo wysłac ich Omegą - 3 w rejs dookoła świata
      • Gość: jou Re: brukowe sensacyjki Załogi Gazety IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 23:41
        A moze pierogi z trupa nogi,dwa paczki i cos cieplego do raczki.
    • Gość: zwid jestem uczulona na kwasy omega - 3 i rybę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 05:08
      dlaczego chcecie mnie pozbawić mozliwości jedzenia wieprzowiny. Kto chce rybę
      niech je rybę, a wieprzowiny i wszelkiego jedzenia naturalnego prosze mi nie
      modyfikować!!!! Już teraz zdarza mi się mieć duży problem po zjedzeniu mięsa ze
      zwierzecia kaRmionego maczką rybną lub kiełbasy nafaszerowanej krylem zamiast
      wieprzowiną!!!! Ludzie alergicy Was też to czeka. Brońmy naszych praw. To
      paranoja. Może niedługo zamiast jedzenia zaserwuja nam papkę zdrowa na
      wszystko! Mieszanka - niezbędnik i będziemy ja jedli codziennie, żebyśmy byli
      zdrowi rzekomo!
      • Gość: ksin Re: jestem uczulona na kwasy omega - 3 i rybę IP: 80.50.5.* 05.02.04, 08:05
        w pelni sie zgadzam

jak ktos chce sie truc jego sprawa
        jedni lubia ryby, drudzy wieprzowine albo warzywka
        a ja chce miec mozliwosc wyboru
    • Gość: homo Re: Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu? IP: 80.51.103.* 05.02.04, 06:55
      My też już zostaliśmy genetycznie zmodyfikowani i politycznie
      • Gość: Jacek Re: Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu? IP: *.awf.wroc.pl 05.02.04, 12:02
        Odwrotnie!!! Z treści artykułu wynika, że jest to (a raczej ma być)rybi tłuszcz
        ze schabu wieprzowego. Pani Załogo. Tytuł skopany. Stwierdzenie, że nasycone
        kwasy tluszczowe są przyczyną miażdżycy, a nienasycone omega 3 chronią - co
        najmniej dyskusyjne. Gdyby tak było wystarczyłoby łykać tran. To zbyt złożone
        zagadnienie, żeby je zbywać w ten sposób.
    • Gość: paul Re: Schab wieprzowy z rybiego tłuszczu? IP: .3.* / 213.232.79.* 05.02.04, 15:11
      To jest chore! A wystarczy po prostu przestac jesc mieso i zainteresowac sie
      zdrowym odzywianiem. Ale wielkie firmy zajmujace sie watpliwa moralnie
      manipulacja genetyczna chca zarobic - i to duzo.
    • Gość: DZDIA JESTEM TŁUSTAWY I JEST MI Z TYM ZAJEBJIŚCIE IP: *.acn.waw.pl 05.02.04, 18:52
      NIE BĘDĘ SIĘ ZAGŁADZAŁ ŻEBY BYĆ "PRZYSTOJNY" MAM TO W C*H*U*J*U
    • Gość: Joanna Niech żyje soja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 15:32
      Gruszki na wierzbie!
      Niedługo nie będzie się o p ł a c a ć hodowania trzody. ,,Wyhodowanie"
      kotleta to ogromne nakłady finansowe w porównaniu do kosztu pysznych wytworów
      z soi. Nie mówiąc o aspekcie moralnym...
      • Gość: Kwiat Re: Niech żyje soja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 17:23
        A co z koneserami wieprzowiny ?
        Czy soja moze być lepsza od dobrze zrobionej golonki ? Ja nie wierze w takie cuda.
        Niedlugo wychodowanie kotleta bedzie jeszcze tansze. Skoro stac nas na niego
        teraz to czemu mamy go nie jesc w przyszlosci. Soja to nic smacznego dla
        czlowieka.
    • Gość: ZALOGA TO CIPA A CO Z PAPIEROSAMI DOBRYMI NA PAMIEC? IP: *.162.88.213.host.tele1europe.se 07.02.04, 20:14
      Autorka zaslynela taka wlasnie falszywka oplacona przez Philip Morris, i do dzisiaj usuwa posty ujawniajace oszustwo. Czy zauwazyliscie te powodz artykulow o rybach po publikacji raportu o zatruciu lososi w Science? Widac golym okiem robote przemyslu Public Relations. Brawo Gosia. Prostytucz sie dalej. Kazdy juz wie kim jestes:
      tajnedokumenty.com/zagorski/zaloga_leki.html
      www.albany.edu/ihe/salmonstudy/salmon_study.pdf PDF
      www.mindfully.org/Water/2004/Salmon-Farmed-Organochlorine9jan04.htm html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka