Dodaj do ulubionych

Doki-EX-S4,jak dziala?

IP: *.241.81.adsl.skynet.be 04.02.04, 21:10
Kupilam ostatnio najnowszy preparat wspomagajacy odchudzanie o nazwie EX-
S4;niestety nie ma za duzo informacji na jego temat.Podam sklad:extract van
guarana,cafeine,citrus aurantium,synefrine,extract van groene koffie.Ponoc w
krotkim tempie mozna zgubic kg(oczywiscie zmniejszajac porcje zywieniowe i
ruszajac sie).Interesuje mnie Twoja opinia.Dziekuje i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.213-200-80.adsl.skynet.be 04.02.04, 21:26
      Citrus aurantium to po prostu pomarancza- nie rozumiem po co to uzywanie
      tajemniczej nazwy. Guarana zawiera stymulujacy alkaloid, guaranine, podobny do
      kofeiny i podobnie dzialajacy. Razem z kofeina i wyciagiem z zielonej kawy maja
      zmniejszac uczucie glodu. Synefryna to srodek podobny do efedryny, ale ponoc
      mniej trujacy, takze uzyskiwany z pomaranczy.

Anik, cudow nie ma. JEDYNA na swiecie przyczyna otylosci jest obzarstwo. Jedynym
      sposobem jest jesc mniej kalorii niz sie spala i wydala. Preparat, ktory
      kupilas, moze troche zmniejszy uczucie glodu, przede wszystkim rozluzni stolce i
      spowoduje utrate wody (a woda wazy). Nie znamy dawek, trudno wiec wyrokowac, czy
      Ci zaszkodzi- sama sie przekonasz. Mysle, ze lepiej spozytkowalabys te kase,
      wykupujac abonament na fitness. No i silna wola. :-)
      • Gość: anik Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.148-136-217.adsl.skynet.be 05.02.04, 00:41
        Dziekuje bardzo!masz racje silna wola(a gdzie ja mozna kupic?)Na razie
        wyprobuje ten specyfik,pocwicze i sprobuje mniej jesc(kazdego dnia to sobie
        powtarzam.;)Moja silna wola musi przejsc z teorii do praktyki!alez te fryturnie
        kusza...
    • kokolores Re: Doki-EX-S4,jak dziala? 05.02.04, 01:11
      Ja tez sie probuje odchudac ,ale ja w sposob "naturalny".Jak bedziesz
      zazywala tabletek,to po odstawieniu ich przytyjesz,to sie nazywa jojo.Ile
      chcesz zchudnac??
      • Gość: anik Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.47-201-80.adsl.skynet.be 05.02.04, 16:54
        Ze 4kg.Moze to i nie duzo,ale jak bede dalej sie objadala to bedzie wiecej
        sadelka.Problem w tym iz mam oooogromny apetyt,a gdy powstrzymuje sie przed
        jedzeniem miewam bole zoladka.Chodzi mi o jakis specyfik,ktory'zabroni' mi
        siegac po kolejne zbedne kalorie.Mimo ze cwicze po 20 min.dziennie na steperze
        moje cialo nabralo zbyyyt obfitych ksztaltow(nie ciaza).Czemu jedzenie jest tak
        przyjemne?Oto jest pytanie.Pozdrawiam i zycze wytrwalosci,a efekt jo-jo chyba
        nie grozi przy cwiczeniach.
        • Gość: Apia Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.107-201-80.adsl.skynet.be 05.02.04, 17:30
          Anik, jesli mozna zapytac, to skad jestes?
        • Gość: Doki Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 05.02.04, 17:39
          > Chodzi mi o jakis specyfik,ktory'zabroni' mi
          > siegac po kolejne zbedne kalorie.

I to musi byc jakas tabletka? Nie wystarczy np glos meza na tasmie: "zostaw to,
          ty grubasie!" :-)
          Polowa sukcesu w odchudzaniu, a moze i wiecej, to motywacja. Lekarstwa,
          specyfiki itp. maja tylko znaczenie pomocnicze. Poszukaj np na tym forum o Meridii.
          • Gość: Apia Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.107-201-80.adsl.skynet.be 05.02.04, 17:42
            Nie wystarczy np glos meza na tasmie: "zostaw to,
            > ty grubasie!" :-)
            Ale jestes dowcipny:)))) A moze wystarczylby glos zony: "zostaw to, ty grubasie!"
            • Gość: anik Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.93-200-80.adsl.skynet.be 06.02.04, 17:28
              Mieszkam niedaleko Mechelen.Moj maz twierdzi,ze mu odpowiadam wiec raczej nie
              nagra mi sie na tasmie:(Swiezo po slubie chyba nie zauwaza sie paru
              kilo,zobaczymy pozniej.Jeszcze raz dziekuje za odzew.
            • Gość: Doki Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.214-200-80.adsl.skynet.be 06.02.04, 17:47
              Apia, a ty masz zone? :-)
    • Gość: anik Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.136-136-217.adsl.skynet.be 08.02.04, 14:51
      Doki tym razem kolezanka zastanawia sie nad kupnem leku wysylkowego o nazwie
      Prosvelt 500(osobiscie jej odradzam,bo gwarantuja schudniecie 1kg w ciagu
      48godzin.)To wydaje mi sie duzo przesadzone.Czy i o tym specyfiku slyszales?
      poprosilam ja,by sie powstrzymala dopoki nie zasiegne porady od Ciebie(ta
      kobieta ma 42lata i ok.10kg nadwagi-choc wg mnie wyglada b.atrakcyjnie)Ja
      ograniczylam sie do picia czerwonej herbaty i cwiczen,zadnych wiecej tabletek!
      pozdrawiam
      • Gość: Apia Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.3-200-80.adsl.skynet.be 08.02.04, 15:52
        Anik, gdzie w Belgii mozna kupic czerwona herbate? W supermarketach nie ma...
        PZDR
      • Gość: Doki Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.3-200-80.adsl.skynet.be 08.02.04, 16:52
        Nie znam tego preparatu. Z tego, co znalazlem w internecie wynika, ze zawiera on
        pirogronian wapnia. Teoria pewnie jest taka, ze pirogronian ma stymulowac
        wlaczanie cukrow i tluszczy w cykl Krebsa i w ten sposob przyspieszac ich
        metabolizm. Na moj prosty umysl to bardzo watpliwa teoria.
        A co do gwarantowania takiej utraty wagi: 1 g tluszczu dostarcza 9.3 kalorii, 1
        g bialek lub cukrow ok 4 kalorie. Nawet przyjmujac, ze w tkance tluszczowej jest
        tylko 80% tluszczu, a reszta nie ma zadnej wartosci energetycznej, to 1 kg
        tkanki tluszczowej ma wartosc energetyczna ok 7000 kalorii- to poltora raza tyle
        energii, ile potrzebuje na dobe ciezko pracujacy drwal.
        Mam prostszy sposob jak stracic szybko na wadze nawet 2 kg w 48 godzin- 1
        tabletka furosemidu dziennie i waga zjezdza w dol, bo to lek moczopedny, a woda
        wazy. Tylko czy o to chodzi? Podejrzewam, ze jesli ten superspecyfik dziala tak
        szybko, to musi albo dzialac moczopednie, albo wywolywac biegunke.

Jest jeden gwarantowany sposob na utrate wagi: zryj polowe! Alternatywa tez
        jest, i ja ja wybralem: dbam o linie, tylko to jest linia nie tyle prosta, co
        okragla :-) Nie ma przymusu bycia szczuplym.
    • Gość: anik Re: Doki-EX-S4,jak dziala? IP: *.142-136-217.adsl.skynet.be 08.02.04, 17:48
      Jeszcze raz dzieki,zaraz jej wydrukuje i przesle opinie.Ale gdyby kobiety nie
      martwily sie o swoja wage to nie nazywalyby sie 'kobietami'.Taka to juz nasza
      natura... Apik-kupuje herbate czerwona(PU-ERH)w sklepach zielarskich lub ze
      zdrowa zywnoscia.Ostrzegam,ze oryginalny smak tego napoju jest ohydny wiec
      kupuje taka z dodatkiem miety i wchodzi;))
      • Gość: Maria Re: Doki-furosemid IP: *.flatrate.dk 08.02.04, 18:07
        Stosowanie furosemidu w celu odchudzania sie to chyba zart-pomylka, bo to
        specifik uzywany do obnizania cisnienia. Dzialanie jego jest silnie moczopedne.
        Zastosowany, przez dluzszy czas, na odwodnienie bez zazywania dodatkowego
        potasu i magnezu moze spowodowac przykre konsekwencje. Odradzalabym to stosowac
        szczegolnie tym, ktorzy sa "chorzy" na odchudzanie.
        Pozdr.
        Maria
        • Gość: Doki Re: Doki-furosemid IP: *.3-200-80.adsl.skynet.be 08.02.04, 21:16
          Oczywiscie, ze to zart. Jednak furosemid jest stosowany np przed bokserow i
          bodybuilderow, zeby dobrze wypasc przy wazeniu. Jesli odchudzajacemu sie chodzi
          tylko o to, co pokaze waga, a nie o rzeczywiste schudniecie, to furosemid bedzie
          "skuteczny".
    • kasiaa342 [...] 03.07.15, 22:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • margolcia_63 Re: Doki-EX-S4,jak dziala? 04.07.15, 02:07
        Mózg to już ci schudł. Gratulacje.
        • narfi Re: Doki-EX-S4,jak dziala? 04.07.15, 05:20
          Well said, well said :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka