umaa 08.02.04, 10:57 ostanio gdzies o nich przecytalam, mam pytanie czy jest w stolicy ortodona ktory zaklada wlsnie takie aparaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniorek1 Re: aparaty wewnetrzne 09.02.04, 18:13 Jak masz komputer to zacznij szukac na sieci od tego sa przegladarki.Inna nazwa tego aparatu to aparat zajezykowy. Jeszcze jedno, zanim zaczniesz szukac to odpowiedz sobie na pytanie czy stac cie na ten aparat, bo on moze byc trzykrotnie drozszy niz zwykly aparat staly. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: aparaty wewnetrzne 10.02.04, 22:26 dziekuje za bardzo uprzejma i wyczerpujaca odpowiedz. p.s. stac mnie na to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: aparaty wewnetrzne 11.02.04, 02:52 Nie musisz byc sarkastyczna. Wielu ludzi szuka ortodontow,ktorzy zakladaliby takie aparaty, ale jak na razie nie znalezli,wiec jedynym rozwiazaniem bedzie jak sama zaczniesz szukac, tym bardziej ,ze wiele ludzi nawet nie wie o czym piszesz. Ciesze sie,ze stac cie na ten aparat,ja chcialam cie tylko ostrzec, bo nie wiedzialam czy wiesz ,ze jest on o wiele drozszy niz ten zwykly. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: aparaty wewnetrzne 11.02.04, 09:16 szukalam szukalam i nie znalazlam, dlatego zapytalam sie na forum czy nikt nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: aparaty wewnetrzne IP: *.pam.szczecin.pl 11.02.04, 11:26 jak w googlu wpiszes "aparat językowy" to z pewnością kogoś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: aparaty wewnetrzne 11.02.04, 12:54 znalazlam w stolicy, ale niestety w tej zimowej (zakopane) nie zniechecam sie i szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: aparaty wewnetrzne 12.02.04, 00:50 Jak znajdziesz cos jeszcze to daj znac gdzie, co i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: aparaty wewnetrzne IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 12.02.04, 08:31 Klika lat temu czytalam na temat tego typu aparatu na jakiejs anglojezycznej stronie. Jest on duzo drozszy niz tradycyjny a czas leczenia i efekty sa podobno gorsze. Nawet na Zachodzie niezbyt go polecaja, jak wywnioskowalam z tego artykulu i niewielu jest lekarzy-specjalistow w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś