Dodaj do ulubionych

PROMOCJA ZDROWIA

17.02.02, 20:58
PROMOCJA ZDROWIA NA; www.ajherbs.com
TO NIE JEST REKLAMA!!! Widze tutaj wiele osob ma problemy, chodzi do lekarza, i
nikt nie jest w stanie im pomoc. To jest wlasnie to, co sklonilo mnie do
napisania tego postu.
Jezeli masz problem, w ktorym medycyna wspolczesna nie jest w stanie Ci pomoc,
to jest link gdzie mozesz otrzymac taka pomoc.
Pisze to, bo naprawde Wam wspolczuje, w Waszych, czesto sytuacjach bez wyjscia.
Pozdrawiam - uve
Obserwuj wątek
    • Gość: h.serwin Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.chello.pl 18.02.02, 09:02
      Witam.Mam prośbę.Bardzo zależy mi na informacjach dot.diety ketogenicznej.Mogą
      to być adresy lub ksiązki/raczej w języku polskim/Stronę proponowaną przez
      Ciebie oczywiście sprawdzę.
      • jogger Re: PROMOCJA ZDROWIA 18.02.02, 11:30
        Są to diety niskowęglowodanowe, możesz wybierać z trzech w jęz. polskim:
        1. 'Rewolucyjna dieta dr. Atkinsa' - www.merlin.com.pl, 2. Kwaśniewski - szereg
        książek pod hasłem 'dieta optymalna' ,3. Montignac - 'Jak jeść żeby schudnąć' i
        inne. Nr. 2 i 3 są na każdym ulicznym stoisku w Wawie.
    • Gość: deINO Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 13:02
      gdzie tam, to holograficzna projekcja ze statku ufoludkow... polecam i
      smacznego.. ale najpierw niech -czepiajacy_sie_brzytwy- zajrzy sobie na
      tygodnikforum.onet.pl/1077602,3,0,1608,artykul.html ...
      ps.
      wiem, ze malo, ale da sie wyciagnac wiecej od redakcji.
    • Gość: zi Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: 141.145.176.* 05.03.02, 13:15
      uve napisał(a):

> PROMOCJA ZDROWIA NA; www.ajherbs.com
      > TO NIE JEST REKLAMA!!!

Przy kazdej okazji prowadzisz swoja wlasna promocje. Ciekawe, ile osob z tego
      forum zdecydowalo sie na kuracje p. Anatola. Jesli komus to w dodatku pomoglo, to
      niech sie prosze dopisze do swojego starego posta - czekam z zainteresowaniem.
      • Gość: uve Re: PROMOCJA ZDROWIA /DO DEINO IP: 24.84.38.* 07.03.02, 08:53
        O! dziekujemy za umieszczenie reklamy dla nas, Deino!. Tylko tytul jest mylacy,
        no bo wiadomo ze pacjent majacy raka probowal sie leczyc u 'specjalisty' ktory
        wyczytal informacje o leczeniu od ksiedza Klimuszki. I niestety ale kuracja nie
        mogla sie udac.
        Jednakze na forum mozna przeczytac kilka glosow ktore podaly przyklady mowiace
        o sukcesie w leczeniu ziolami.
        Jesli chodzi o tak zwane 'bezpiecznenstwo' leczenia ziolami, jest ono duzo
        bezpieczniejsze niz leczenie lekarstwami konwencjonalnymi. W USA rocznie umiera
        miedzy 150 tys. a 180 tys. osob tylko z powodu przedawkowania lekarstw, lub ich
        skutkow ubocznych, ale nie slychac zeby ktoras z firm farmaceutycznych (lub
        jakis lekarz) byla sadzona, no bo przeciez to jest wielki biznes.
        Z jednej strony truje sie pacjenta (amerykanska zywnosc) a z drugiej go sie
        leczy, to jest przeciez normalne - tylko glupi Amerykanie nie widza tej
        nienormalnosci.
        Deino, te twoje linki nie przyniosa uszczerbku naszemu biznesowi, bo lekarstwa
        bosa sa skuteczne niezaleznie od tego jak ty czy inni do tego podchodza,
        poprostu skutkuja.
        Lepiej sie zajmij ta bliska osoba, ktora ma problem ze zdrowiem, po co tu
        tracic energie na darmo?
        Powodzenia!
        • deino2000 Re: PROMOCJA ZDROWIA /DO DEINO 10.03.02, 07:16
          Gość portalu: uve napisał(a):

> O! dziekujemy za umieszczenie reklamy dla nas, Deino!. Tylko tytul jest mylacy,
          >
          > no bo wiadomo ze pacjent majacy raka probowal sie leczyc u 'specjalisty' ktory
          > wyczytal informacje o leczeniu od ksiedza Klimuszki. I niestety ale kuracja nie
          >
          > mogla sie udac.
          1. Ciekawe, w czym Klimuszko jest gorszy od ciebie i twojego bOsa? moze z
          mniejsyzm tupetem wciskal ludziom swoje ziolka?

> Jednakze na forum mozna przeczytac kilka glosow ktore podaly przyklady mowiace
          > o sukcesie w leczeniu ziolami.
          pokaz.. przechwalasz sie ciagle totalnie anonimowymi stwierdzeniami, to samo na
          stronie.. nie sadzisz, ze to -co najmniej- zalosne zerowanie?
          > Jesli chodzi o tak zwane 'bezpiecznenstwo' leczenia ziolami, jest ono duzo
          > bezpieczniejsze niz leczenie lekarstwami konwencjonalnymi. W USA rocznie umiera
          >
          > miedzy 150 tys. a 180 tys. osob tylko z powodu przedawkowania lekarstw, lub ich
          >
          > skutkow ubocznych, ale nie slychac zeby ktoras z firm farmaceutycznych (lub
          > jakis lekarz) byla sadzona, no bo przeciez to jest wielki biznes.
          Zrodlo.. tak to ja tez moge cytowac ( i nie podawaj - obliczenia wlasne - bo nimi
          to mozesz sie -co najwyzej- podetrzec...

> Z jednej strony truje sie pacjenta (amerykanska zywnosc)
          jestes lepszy od ligi polskich rodzin.. naprawde.. moze jeszcze Balcerowicz ich
          zabija...? Oni SAMI SIE TRUJA..

> a z drugiej go sie
          > leczy, to jest przeciez normalne - tylko glupi Amerykanie nie widza tej
          > nienormalnosci.
          tak, plus cala europa, teraz azjaci sie w to samo pchaja ( jakies 2,5 - 3 mld
          ludzi - co za rynek dla ciebie i twojego bosa), a potem pewnie przyjdzie czas na
          Afryke ..

> Deino, te twoje linki nie przyniosa uszczerbku naszemu biznesowi, bo lekarstwa
          > bosa sa skuteczne niezaleznie od tego jak ty czy inni do tego podchodza,
          > poprostu skutkuja.

ale wiesz co, ty sie boisz mnie i moich -ponoc- oszczerczych wypowiedzi... gdyby
          nie to, to bys olal juz dawno to co pisze.. wiec??

> Lepiej sie zajmij ta bliska osoba, ktora ma problem ze zdrowiem, po co tu
          > tracic energie na darmo?
          nie boj nic, w ramach odreagowywania ostrzegam ludzi, bo takiego czegos to juz
          dawno nie widzialem, jak wAsza stronka...

• uve Re: PROMOCJA ZDROWIA /DO DEINO 10.03.02, 12:03
            Deino! blizniego nie trzeba ignorowac. Czasami warto troche podyskutowac.
            A nasza stronka jest bardzo prosta, ot taka informacja na internecie to
            wszystko. A po co wiecej? Kilka slow powitania, adres i czesc, o czym mamy
            jeszcze paplac?
            • Gość: deINO Re: PROMOCJA ZDROWIA /DO DEINO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 04:42
              uve napisał(a):

> Deino! blizniego nie trzeba ignorowac. Czasami warto troche podyskutowac.

to skoncz sie bac dyskusji ze mna..

> A nasza stronka jest bardzo prosta, ot taka informacja na internecie to
              > wszystko. A po co wiecej? Kilka slow powitania, adres i czesc, o czym mamy
              > jeszcze paplac?
              masz racje. Kazdego zniecheci do kontaktu z wami.

ps.

tylko na ten watek potrafisz odpowiedziec?

• Gość: mozzi Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 02:46
      Uve, jestem nowy w sieci, ale nie w ekonomi i mam tylko jedno pytanie - czy to
      w takim razie tekst sponsorowany?? ( bravo deino za postawe)....
      • uve Re: PROMOCJA ZDROWIA 13.03.02, 04:31
        Nikt jak narazie nas nie sponsoruje Ozzi! A przydaloby sie zeby jakis
        milionerczak cos niecos zainwestowal, w propagowanie naturalnej metody
        dochodzenia do zdrowia.
        Hm, to tylko zart, jak narazie sposnorow nie potrzebujemy, bo dajemy sobie
        rade swietnie.
        Pozdrowka - uve.
        • Gość: MOZZI uve-naucz sie czytac!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 05:45
          uve napisał(a):

> Nikt jak narazie nas nie sponsoruje Ozzi!
          jezeli w taki sam sposob czytacie o chorobach i decydujecie co podac pacjenta,
          jak mojego nicka wpisales, to dziekuje..

>A przydaloby sie zeby jakis
          > milionerczak cos niecos zainwestowal, w propagowanie naturalnej metody
          > dochodzenia do zdrowia.

znaczy szukacie wariata czy schizofrenika???

> Hm, to tylko zart, jak narazie sposnorow nie potrzebujemy, bo dajemy sobie
          > rade swietnie.

juz sobie wyobrazam.. i dobra rada odpusc sobie dowcipy, nie wychodza ci..

• Gość: moZZilla Re: uve-naucz sie czytac!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 13:25
            Uve, napisz cos... nudze sie bez twoich bredni.. plizzzzzzzzzzzzzzz.. obiecuje,
            ze codziennie zajrze w poszukiwaniu czegos nowego..
    • uve Re: PROMOCJA ZDROWIA / DO MOZZI 16.03.02, 00:17
      Przepraszam Mozzi, masz jakies takie zagraniczne imie ze trudno zapamietac.
      Juz naprawiam ten blad Mozzi.
      MOZILLA! Zrozumialem ze jestes panienka, do rozrywek przydaloby Ci sie
      poszukac jakiegos towarzysza zeby Ci czasami cos ponawijal.
      Jesli chodzi o moje brednie, dla jednego to sa brednie, dla drugiego to
      drogowskaz do odzyskania zdrowia, tak juz jest na tym swiecie.
      Pozdrawiam Was!
      uve.
      • Gość: MOZILLA Re: PROMOCJA ZDROWIA / DO MOZZI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.02, 01:33

> MOZILLA! Zrozumialem ze jestes panienka, do rozrywek przydaloby Ci sie
        > poszukac jakiegos towarzysza zeby Ci czasami cos ponawijal.

ales ty madry...

> Jesli chodzi o moje brednie, dla jednego to sa brednie, dla drugiego to
        > drogowskaz do odzyskania zdrowia, tak juz jest na tym swiecie.

ten twoj drogowskaz to chyba nad przepasc prowadzi...
        > Pozdrawiam Was!

kogo???

• uve Re: PROMOCJA ZDROWIA / DO MOZZILLA 17.03.02, 02:09
          No jestem madry na swoj sposob, napewno nie na Twoj. Hm, na internecie szukasz
          rozrywki, sa strony ciekawsze niz ta.
          Co Ty mozesz wiedziec o mnie Mo? Co ty mozesz wiedziec o drogowskazach?
          Chyba nie za duzo.
          Zycze przyjemnej rozrywki na stronach GW.
    • Gość: Virge Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.02, 14:24
      Wiara czyni cuda... w niektórych przypadkach (to tak jak z podawaniem leku
      części pacjentów, a części placebo (choć oni sądzą, że dostają lek) - nawet u
      tych drugich zauważa się poprawę)...
      • Gość: deINO Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 03:13
        Gość portalu: Virge napisał(a):

> Wiara czyni cuda... w niektórych przypadkach (to tak jak z podawaniem leku
        > części pacjentów, a części placebo (choć oni sądzą, że dostają lek) - nawet u
        > tych drugich zauważa się poprawę)...

okej, ale dyskusja nie tyczy wiary;).. pozatym, poczytaj inne watki podtrzymywane
        dzielnie przez uVe'go.. i na koniec - slyszales/as o placebo kosztujacym pare
        tysiecy zl???

pzdr

• uve Re: PROMOCJA ZDROWIA 18.03.02, 08:17
          GLUPCZE!!!!!! Przecietnie kosztuja 400 - 500 CAD na szesc miesiecy! Przelicz
          na polskie zlotowki czy to wychodza tysiace zlotych.
          Przestan mnie najezdzac glupcze, widze ze tez potrzebujesz pomocy, ale u
          psychiatry. Juz czas najwyzszy wziasc sie za swoje zdrowie.
          • Gość: deINO Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 20:25
            uve napisał(a):

> GLUPCZE!!!!!! Przecietnie kosztuja 400 - 500 CAD na szesc miesiecy! Przelicz
            > na polskie zlotowki czy to wychodza tysiace zlotych.
            > Przestan mnie najezdzac glupcze, widze ze tez potrzebujesz pomocy, ale u
            > psychiatry. Juz czas najwyzszy wziasc sie za swoje zdrowie.

uve uve uve.. skad ta agresja w tobie??? nazarles sie czegos i teraz sie
            pienisz?? za duzo smieci baj dr aNatol chyba jesz, skoncz wierzyc w jego promocje
            zdrowia... przezuc sie nawet na fast food'y, moze wolowina ci tak nie
            zaszkodzi... zal mi ciebie..

• Gość: roseanne Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.sympatico.ca 18.03.02, 20:55
            uve napisał(a):

> GLUPCZE!!!!!! Przecietnie kosztuja 400 - 500 CAD na szesc miesiecy! Przelicz
            > na polskie zlotowki czy to wychodza tysiace zlotych.
            > Przestan mnie najezdzac glupcze, widze ze tez potrzebujesz pomocy, ale u
            > psychiatry. Juz czas najwyzszy wziasc sie za swoje zdrowie.

1 cad = 2,5 zlotego, przelicz
        • Gość: Virge Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.02, 12:36
          Gość portalu: deINO napisał(a):

> okej, ale dyskusja nie tyczy wiary;).. pozatym, poczytaj inne watki podtrzymywa
          > ne
          > dzielnie przez uVe'go.. i na koniec - slyszales/as o placebo kosztujacym pare
          > tysiecy zl???

Nie wpieniaj się, bo nie masz po co... Wiara czyni cuda, co nie świadczy o
          skuteczności tych środków, ale o pragnieniu wyzdrowienia przez teoretycznych ich
          użytkowników... Najpierw zrozum... Ja się odnoszę sceptycznie co do tego typu
          środkow.

• uve Re: Wiara czyni cuda. 19.03.02, 06:47
            • uve Re: Wiara czyni cuda. 19.03.02, 06:59
              Tak masz racje, dla pozytywnego przebiegu leczenia, potrzebna jest wiara
              pacjenta, a takze jego zaufanie. Jest proste, jezeli ktos nie wiezzy w
              skutecznosc leczenia ziolami, nie bedzie ich pil, a wiec jak one maja mu pomoc?
              Pozatem potrzebne jest zaufanie pacjenta, gdyz picie ziolek jest tylko jednym
              z elemnetow terapii, sa jeszcze inne, ktore pacjent musi wykonywac, jezeli nie
              ufa, nie bedzie postepowal zgodnie z dana mu instrukcja.
              • Gość: deINO Re: Wiara czyni cuda. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 03:12
                siur, jak nie uwierzy, to umrze, tak uve??? tak to anatol ujmuje??
                • Gość: hserwin Re: Wiara czyni cuda. do deINO IP: *.chello.pl 20.03.02, 13:35
                  Gość portalu: deINO napisał(a):

> siur, jak nie uwierzy, to umrze, tak uve??? tak to anatol ujmuje??

Myślę,że musisz mieć powód takiego spojrzenie na sprawy dot.pomocy proponowanej
                  przez UVE i Anatola.Może nas z nia zapoznasz.
                  To,że właściwie niewiele konkretów jest w ich wypowiedziach,to ich sprawa. Są
                  ludzie którzy uważaja,ze swoja wiedze należy jak najlepiej sprzedac.
                  • uve Re: Wiara czyni cuda. do deINO 21.03.02, 21:27
                    Hserwin, jestes bardzo spostrzegawcza!
                    • Gość: deINO Re: Wiara czyni cuda. do deINO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 04:21
                      uve napisał(a):

> Hserwin, jestes bardzo spostrzegawcza!

za to tobie brakuje co najmniej 4 klepek, skoro nagle masz taka amnezje.. zostaw
                      te ziolka naprawde w spokoju... a moze anatol cos ci przepisze???

• Gość: deINO Re: Wiara czyni cuda. do deINO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 04:23
                    Gość portalu: hserwin napisał(a):

> Myślę,że musisz mieć powód takiego spojrzenie na sprawy dot.pomocy proponowanej
                    >
                    > przez UVE i Anatola.Może nas z nia zapoznasz.
                    > To,że właściwie niewiele konkretów jest w ich wypowiedziach,to ich sprawa. Są
                    > ludzie którzy uważaja,ze swoja wiedze należy jak najlepiej sprzedac.

oczywiscie... polecam www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                    dzial=0511&forum=ZDROWIE&wid=1330389&aid=1330389&layout=2
                    oraz www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                    dzial=0511&forum=ZDROWIE&wid=1330357&aid=1330357&layout=2

po uwaznej lekturze powinno stac wszystko jasne... pozdrawiam....
                    • Gość: hserwin Re: Wiara czyni cuda. do deINO IP: *.chello.pl 25.03.02, 10:37
                      Jeszcze raz uważnie przeczytałam wszystko co dot.tej sprawy.
                      Masz prawo reagować w ten sposób bo ma to zwiazek z Twoimi bliskimi, a kiedy
                      człowiek nie potrafi pomóc i jest bezsilny wiele rzeczy wyprowadza go z
                      równowagi.
                      Co sie tyczy UVE i jego pomocy myślę,ze gdyby zmienił swój stosunek do ludzi i
                      coś więcej przekazał z zakresu proponowanego przez niego leczenia wielu by
                      skorzystało.Wiem,ze czasem potrafi pomóc.Wiem też,ze jest wiele ziól ktore nie
                      występują w Polsce,a ich działanie zna tylko rdzenna ludnośc Ameryki,Azji czy
                      Australii.
                      Na Twoim miejscu już dawno dałabym sobie spokój z UVE,szkoda nerwów.Wasza
                      wymiana zdań jest bezowocna.
                  • Gość: antyuve Re: Wiara czyni cuda. do deINO IP: 141.145.176.* 25.03.02, 11:16
                    Gość portalu: hserwin napisał(a):

> To,że właściwie niewiele konkretów jest w ich wypowiedziach,to ich sprawa. Są
                    > ludzie którzy uważaja,ze swoja wiedze należy jak najlepiej sprzedac.

Rozsadny człowiek kupujac produkt nawet za 5zl chce miec jakies gwarancje, ze nie
                    wyrzuca pieniedzy w bloto. Autoreklama prowadzona przez uve nie daje takich
                    gwarancji, a raczej jest antyreklama. Stawianie siebie w roli samozwanczego
                    autorytetu bez niezaleznych swiadectw jest nieuczciwa dzialalnoscia komercyjna.
                    Poniewaz to forum jest niekomercyjne, pp. uve i anatol zasluguja na zbanowanie.
                    Proponuje, zebyscie zalozyli sponsorowane forum, i tam oswiecali
                    zainteresowanych, jacy jestescie wszechmogacy.
                    • Gość: uve Re: Wiara czyni cuda. do deINO/ do Hserwin IP: 24.84.38.* 27.03.02, 18:03
                      Hserwin!, widze ze Ty jestes bardzo madra i bardzoooooooooo spostrzegawcza
                      dziewczyna!. To sie absolutnie zgadza, mieszkamy w Vancouver, ktory jest
                      stolica medycyny naturalnej nie tylko Kanady ale i swiata.
                      Pozatem Hserwin ty czytasz na odleglosc! Moj bos, zajmuje sie nie tylko
                      ziololecznicwem Europejskim, ale tez Polnocno/Poludniowo Amerykanskim,
                      Ayurveda a takze Tradycyjna Medycyna Chinska.
                      A do mojego any, chce tylko powiedziec tyle, ze te posty to nie jest rekalama,
                      tak czasami by sie chcialo komus pomoc, bo naprawde tak wiele ludzi cierpi.
                      I tylko dlatego tu zagladam, a pozatem lubie troche poplotkowac na monitorze.
                      PZDR
                      • Gość: hserwin Re: Wiara czyni cuda. do uve IP: *.chello.pl 29.03.02, 07:39
                        Dziekuje za komplementy.
                        Proponuję,abyś/jesli to możliwe/ zmienił trochę taktykę w wypowiedziach na tym
                        forum.
                        Prosze Cie,abyś dawał wiecej wskazówek dot.stosowanych przez Was terapi.
                        • uve Re: Wiara czyni cuda. do uve 30.03.02, 18:13
                          Witam Hserwin! To nie byly komplementy, poprostu widze ze jestes bardzo
                          rzeczowa dziewczyna, a wiec pisze to co widze.
                          Jesli chodzi o Twoje sugestie, sprawa nie jest prosta. Mamy indiwidulane
                          podejscie do kazdego pacjenta. Kazdy z nas jest osoba unikalna, a wiec
                          zachodzi potrzeba unikalnego podejscia do kazdego.
                          U nas nie ma czegos takiego jak, cudowne lekarstwo ktore jest skuteczne i
                          dobre dla wszystkich.
                          Kazda diagnoza musi byc postawiona indiwidulanie dla kazdego pacjenta, w
                          zaleznosci od wieku, rodzaju problemu, dlugosci trwania problemu, historii
                          zdrowotnej itd.
                          My nie jestesmy poradnia spoleczna, jezeli ktos ma problem, zglasza sie do
                          nas, i kazda sprawe traktujemy indiwidulanie.
                          Moim celem tutaj na forum nie jest zdobycie pacjentow, poprostu lubie czasami
                          zabrac glos w pewnych sprawach, to wszystko.
                          PZDR - uve
                          • Gość: hserwin Re: Wiara czyni cuda. do uve IP: *.chello.pl 31.03.02, 22:44
                            Fajnie się z Toba dyskutuje,choć pewnie nie wszyscy sie ze mną zgodzą.
                            Lubię to forum,bo mogę sie na nim czegoś dowiedziec i nauczyć.Niestety
                            potencjalnym pocjentem to ja raczej nie będę.Może za 20 lat?
                            Wychodzę z zalożenia,że "lepiej dać piekarzowi niż lekarzowi" i tę maksymę
                            stosuje w zyciu.
                            Prowadzę zdrową i bardzo urozmaiconą kuchnię.Nie stosuję diet /chyba,że w
                            okresie choroby/,a na wszelkie niedomagania swoje i swojej rodziny staram się
                            sama znaleść lekarstwo.Jak na razie to mi się udaje.
                            Może z małymi wyjątkami.Ostatnio dośc często odwiedzam stomatologa,niestety
                            zaczynam mieć problemy z zębami.Pani doktor mnie skarciła,gdy usłyszała,ze
                            lubie gryść marchewke,stwierdziła,ze to zajęcie dla dzieci.
                            W leczeniu stosuję stare babcine sposoby :akupresurę,bańki,lejkowanie
                            uszu,urynoterapię i wiele innych/ w tym także medycynę chińska/
                            W moich poczynaniach posiłkuje sie fachową literaturą.
                            Kiedy musze już iśc do lekarza/czego bardzo nie lubię/staram sie znać temat.

• Gość: _ Re: Wiara czyni cuda. do uve IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 20:44
                              • uve Re: Wiara czyni cuda/ do hserwin 07.04.02, 10:52
                                Co tu moge jeszcze dodac Hserwin? Masz bardzo rzeczowe podejscie do zycia.
                                Mysle ze Twoja Rodzina jest z Ciebie dumna.
                                Tak jak widzisz, wcale nie szukam tu pacjentow, i zycze kazdemu aby zachowal
                                swoje zdrowie jak najdluzej, to jest wielki dar.
                                Ktos powiedzial; 'Gdy ktos jest zdrowy, a mowi ze jest biedny, poprostu klamie'
                                To ma sens, zdrowie jest wielkim bogactwem na tym swiecie, ale trzeba miec
                                madrosc aby umiec z tego bogactwa korzystac.
                                Pozdrawiam - uve.
                                • Gość: _ Re: Wiara czyni cuda/ do hserwin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.02, 15:49
                                  a hserwin ne umrze bez ciebie???
    • Gość: Isia Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: *.cipherkey.com 20.04.02, 05:34
      Witajcie. Wprawdzie nie jestem internautka, tutaj jestem pierwszy raz. I
      jestem zaskoczona, bo oto spotkalam tutaj znajome imie. Tak sie sklada, ze
      mieszkam w Vancouver, i tak sie sklada ze znam dra Anatola osobiscie, gdyz
      jestem jego pacjentka.
      Mysle ze niektorzy z Was posadzaja go tutaj nieslusznie. Chcialam powiedziec
      kilka slow o moich problemach w ktorych nikt nie byl w stanie mi pomoc, do
      momentu gdy dostalam telefon dra Anatola od mojej znajomej, ktora jest jego
      pacjentka rowniez.
      Otoz lata temu mialam ciezki wypadek, z ktorego ledwie wyszlam. Bylo juz jako
      tako, ale dokladnie dwa lata temu dostalam wylewu. Mialam sparalizowana lewa
      strone, nic nie moglam robic, stan sie pogarszal. Probowalam roznych rzeczy,
      chodzilam do wielu specjalistow, ktorzy powiedzieli ze nie mam szans na
      polepszenie. Pozniej korzystalam tez z uslug chinskich lekarzy, bralam masaze i
      akupunkture, ale niestety z niewielkim skutkiem.
      Po tych wszystkich przejsciach nie mialam nadziei na polepszenie, bylo coraz
      gorzej, nie mialam sil nawet posprzatac mieszkania ani umyc naczyn. Wykupilam
      ubezpieczenie, gdyz myslalam ze juz dlugo tak nie pociagne, przynajmniej cos
      zostanie dla rodziny.
      Przypomnialam sobie o mojej dawnej znajomej, ktora znalam lata temu, i
      zadzwonilam do niej. Oczywiscie sprawa zeszla na moje problemy. Powiedziala ze
      ona ma tez problemy ze zdrowiem i ze leczy sie u Polaka Anatola, ktory jej duzo
      pomogl. Poprosilam o telefon, zadzwonilam, i oczywiscie skorzystalam z jego
      pomocy.
      Zaczelam pic jego lekarstwo, i ku mojemu zdziwieniu mialam czasami dobre dnie,
      podobnych nie mialam od dawna. I stal sie cud, bo oto po kilku miesiacach stan
      moj sie poprawil o tyle ze zaczelam myslec znowu o zyciu.
      Po roku czasu zniknal moj paraliz, nabylam sil, malo tego, poszlam do szkoly,
      ktora planowalam kiedys ukonczyc. Przedtem nie bylo mowy o nauce, gdyz nie
      mialam pamieci wogole.
      Skonczylam szkole pierwszego stopnia, teraz zapisalam sie na kursy
      zaawansowane, i daje sobie rady nie gorzej niz Kanadyjki.
      Chce tez dodac ze moj doktor takze wyleczyl mojego syna z astmy, kuracja trwala
      polroku. Z tego co wiem, juz wielu ludzi skorzystalo z pomocy dra Anatola.
      I dzieki Bogu ze akurat wtedy przyszlo mi na mysl zadzwonic do mojej znajomej.
      Uwazam, iz zanim cos sie powie na kogos trzeba najpierw sprawe zbadac jak to
      rzeczywiscie jest, i pozniej dopiero kogos oceniac.
      • Gość: uve Re: PROMOCJA ZDROWIA IP: 24.84.38.* 24.04.02, 01:36
        Nareszcie ktos sie ujal za nami. Moze choc troche narzucanego blota uda sie
        usunac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka