katija1 10.03.04, 16:32 wyniki dobre, ostatnio staram sie nie przepracowywać, a pdo koniec dnia dosłownie słabne. kręci mi sie w glowie, jest mi po prostu słabo...czy to jakies przesilenie wiosenne czy co? k1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: słabo mi- co jest?? IP: *.sasknet.sk.ca 10.03.04, 16:35 Moze tylko hipoglikemia. Zjedz chocby cos malego co 3 godziny, np marchewke, unikaj curku i slodyczy jak ognia, nie zapominaj o zjedzeniu glownych posilkow takich jak sniadanie i moze wszystko zaraz wroci do normy i obejdzie sie bez lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: słabo mi- co jest?? 10.03.04, 16:42 a coz to takiego i skad sie bierze? czy mroczki, pajączki przed oczami to tez z tym związane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: słabo mi- co jest?? IP: *.sasknet.sk.ca 10.03.04, 16:47 Nieregularne odzywianie, za duzo cukru (uwazaj tez na napoje i soczki) i do tego codzienny stres. I tak, mroczki tez moga byc. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: słabo mi- co jest?? 10.03.04, 16:48 o rany...ja przewaznie jem byle co za to słodyczy całe tony... dziekuje za odpowiedz pozdrawiam k1 Odpowiedz Link Zgłoś