Dodaj do ulubionych

polecam inhalator z nikotyna

20.11.10, 22:08
Mam do sprzedania inhalatory nicorette. Towar jest nowy oryginalnie zapakowany. przywieziony z irlandi. Ustnik plus 42 kardrize z nikotyna smak mentol 10mg nikotyny.dobra cena :):) tel.691709566 editbiel@interia.pl pelny opis produktu jest ogolnie dostepny w internecie
Obserwuj wątek
    • vanilia_cz Re: polecam inhalator z nikotyna 21.11.10, 11:37
      JEST TU JAKIS MODERATOR? CHYBA NIE:/ ja usunelabym watek z reklamą czegos z czym chcą skonczyc osoby na tym forum:/ i wogole co za glupota umieszczac reklame nikotyny na forum :rzuc palenie" :D
      • dugi7b7 Re: polecam inhalator z nikotyna 22.11.10, 11:14
        Inhalator to srodek pomagający rzucic palenie jesli to glupota na forum "rzuc palenie" to po co to forum?? znam takich co im to pomoglo ale skoro pani uwaza ze to glupota no coz.....
        • elfkabezhaltera Odzwyczaje się od landrynek jedząc czysty cukier 23.11.10, 08:21
          dugi7b7 napisał:

> Inhalator to srodek pomagający rzucic palenie jesli to glupota na forum "rzuc p
          > alenie" to po co to forum?? znam takich co im to pomoglo ale skoro pani uwaza
          > ze to glupota no coz.....
          Jestem świadom, że na początku leczenia narkomanów podaje im się narkotyki, bo by zdechli od objawów odstawienia.
          Ale przy nikotyniźmie?
          Sztachanie się nikotyną jako coś, co pomaga rzucić?
          Moja pierwsza, nieładna, myśl była taka, że kogoś ciężko posrało ... w ramach pracy nad sobą zmusiłem się do zmiany myślenia na "może to innym pomaga" ... "może to komuś pomaga" ... "może ... "
          • dugi7b7 Re: Odzwyczaje się od landrynek jedząc czysty cuk 24.11.10, 11:41
            Moja zona paliła 15 lat, zaczela palic e-papierosa zmniejszala dawke nikotyny stopniowo, od roku nie pali mnie to niestety nic nie dalo teraz próbuje z nicorette. A apropo "nikotynizmu" nikotyna jest nieszkodliwa dla organizmu cale zlo lezy w tysiacach innych substancji ktore sa w papierosach!!! dlatego ktos wymyslil e-pierosa z czysta nikotyna. Dlaczego mozna go " palic "wszedzie ? Bo jest nieszkodliwy dla otoczenia.Warto czasem poczytac cos na dany temat i miec jakas wiedze zanim sie napisze jakies glupoty.Jak chcesz sie odzwyczaic od landrynek to wsadzaj je jak czopki do d.... :):):):) Zartowałem :):):)
          • monikczka77 Re: Odzwyczaje się od landrynek jedząc czysty cuk 19.12.11, 06:20
            w zasadzie problem leży w naszej głowie a nie w żołądku czy ślinie , sa ludzie którrzy mają silną wole i rzucają bez tabletek ,
            ja do nich nie należe , i teraz słucham codziennie na wieczór lub rano , i to nagranie blokuje mi chęć do zapalenia ( troche to takie pranie muzgu w NLP ) ale działa , nie da się po tym już palić

www.esobrain.pl/bsmoke-free-rzuc-palenie-dzisiaj-p-9.html
            czekam na komentarze tych co tego spróbowali
    • bambboo Re: polecam inhalator z nikotyna 30.11.12, 15:33
      Ja niepalę od trzech dni. Znalazłem znakomitą stronkę z programem jak skutecznie rzucić palenie. Link poniżej. Polecam :)

cotyrobisz.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka