Gość: DOKTOR IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.04, 18:10 Najpopularniejsza woda w Polsce, przez wielu kojarzona z górami i czystą naturą rozlewana jest pod Piłą w Mirosławcu. To lekkie nabijanie ludzi w butelke. NAMAWIAM WSZYSTKICH DO BOJKOTU TEJ MARKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! IP: *.97-201-80.adsl.skynet.be 19.04.04, 18:13 I co z tego? Sakramencko dobre piwo spod samiuskich Tater jest warzone w Elblagu... Zamiast Specjala, ktory jest najlepszym piwem swiata. Sic transit gloria mundi... Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 19.04.04, 19:52 a wiesz, że specjala już nie będą produkować? I tak od daawna był do kupienia tylko na północ od Mazur, więc koledzy z Gdańska nam przywozili do centrum. Rotę na cześć specjala mogę wpisać, ale bez melodii to bez sensu. Jak by nie było - powolutku sobie znika. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! IP: *.97-201-80.adsl.skynet.be 19.04.04, 20:01 > a wiesz, że specjala już nie będą produkować? Wiem. :((( To jeszcze jeden dowod, ze nie zawsze na rynku zwycieza najlepszy produkt. Inny przyklad to Apple McIntosh vs. IBM PC, a potem MS Windows... > I tak od dawna był do kupienia tylko na północ od Mazur I za granica. W naszych "polskich delikatesach Rarytas" specjal jest. :))) > Jak by nie było - powolutku sobie znika. Jako zywo: sic transit... __ A good doctor can kill more men than a good general. (G. Leibniz) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 19.04.04, 19:43 Gość portalu: DOKTOR napisał(a): > Najpopularniejsza woda w Polsce, przez wielu kojarzona z górami i czystą > naturą rozlewana jest pod Piłą w Mirosławcu. To lekkie nabijanie ludzi w > butelke. NAMAWIAM WSZYSTKICH DO BOJKOTU TEJ MARKI!!!!! Nie histeryzuj i nie siej paniki. Woda jest rozlewana do butelek w Mirosławcu, ale przywożą ją najpierw w wielkich baniakach z Żywca dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/04.17/Magazyn/a08/a08.html Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 19.04.04, 20:38 Tak czy inaczej ta woda jest wstrętna i nigdy jej nie kupuję.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPI Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! IP: 157.25.88.* 20.04.04, 11:56 Czemu wstętna?!!! De gustibus non .... Inne też dla kogoś moga być wstretne, np. któraś Twoja ulubiona Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: ŻYWIEC ZDRÓJ Z MIROSŁAWCA?!!!! 20.04.04, 12:06 Ja nie sugeruję zadnej innej, ta mi poprostu nie leży.To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Ciemnogrod - Ty nie wiesz, gdzie jest Pila??? IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:35 Ludzie, Gdzie nam do Unii...Ten caly Miroslawiec nie jest pod zadna Pila. Na lekcjach geografii chyba paliles papierosy albo brzydko sie bawiles z dziewczynkami - stad ksywa DOKTOR! Wyluzuj, ktos Cie napuscil>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cooler Zywczyk jest ok! Placa Ci za to??? IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:38 Doktor, daj sobie spokoj i przestan siac panike na wiosne! Zywiec to niezla woda, z procentami tez w porzo!! A tak w ogole, to za namawianie do bojkotu idzie sie w tym kraju za kratki. Chcesz doktorowac w "pensjonacie"? Napij sie wody, to Ci ulzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Cos Ci sie Doktor popier...z tym Miroslawcem IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:41 Urodzilem sie w Pile. Zadnego Miroslawca w promieniu 50 km nie ma, cos Ci sie ten tego...Cos tak z tym bojkotem wyskoczyl? Antyglobalista jestes czy co? Sloneczko przygrzalo w glowke? Napij sie wody, przejdzie Ci. A Zywiec jest calkiem dobry. Pije go od lat moja zona, ja tam wole piwo. Ha, tez Zywiec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Ustronianka pod Prudnikiem, a Nestle na Sluzewcu IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:45 Czlowieku, Opczepilbys sie. Woda Ustronianka jest ladowana w butelki w Bialej Prudnickiej w opolskim, a slynna ostatnio woda Nestle (nie pamietam nazwy) na Sluzewcu Przemyslowym. Smacznego i bojkotuj dalej, jeslis sie z koniem na rocum pozamienial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_pro Bojkot kielbasy torunskiej!! I papieskich kremowek IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:50 O cos Ci chodzi z ta woda konkretnie czy tak sobie chciales pogadac? Glupoty piszesz. A piwo Zywiec tez bojkotujesz? A kielbase torunska? A poledwice sopocka moja ulubiona tez? No i bojkotujmy papieskie kremowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_2 so what? I co z tego? IP: 157.25.88.* 21.04.04, 13:54 Doktorku, A moze Ty naslany jestes? Napisz do Zywca, to moze Cie zatrudnia do dzialu marketingu? Od lat kupuje Zywca i nie wiem, o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś