Dodaj do ulubionych

intymne pytanie do pan-serio

05.05.04, 19:48
ostatnio zaczelam miec watpliwosci czy nie mam problemu z czuciem (nerwami w
pochwie i stad moje pytanie. Latwiej mi sie przemoc tutaj na forum na forum
niz zapytac lekarza. Jezeli bylybyscie tak mile i napisaly czy podobnie
odczuwacie wyrysk i obecnosc Jego w pochwie bylabym dzieczna. Moze oszczedzi
mi to niezrecznej rozmowy z lekarzem. Ja sama
mam 35 lat i pewne doswiadczenie seksualne ale dopiero ostatni partner
zwrocil mi uwage na to ze ja nie czuje fizycznie w pochwie jego wytrysku.
Wogole slabo go tam czuje. tzn. odczuwam fantastyczne uczucie ale nie czuje
go tam w srodku, czuje czlonek tylko przy wejsciu do pochwy. W srodku nie.
Bardzo trudno jest to jakos sensownie opisac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.sdh.sk.ca 05.05.04, 20:02
      Mysle, ze sie niepotrzebnie porownujesz i frustrujesz. Jedni sa tacy, a inni
      nie.
    • Gość: Zapałeczka Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:23
      ja też nie czuje jak facet ma we mnie wytrysk i myśle ze mało która kobieta to
      czuje ... hm... no i sie wlasnie zastanawiam czy ja czuje czlonka w srodku ...
      wiem ze przy wejsciu to tak ale przeciez w srodku tez ... zwlaszcza przy tych
      glębszych pozycjach ;-)
    • Gość: starlette Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.acn.waw.pl 05.05.04, 21:27
      uważam że to normalne, nigdy w życiu nie czułam wytrysku partnera, i nie sądzę
      żeby było ze mna cos nie tak, bo kłopotów z osiągnieciem satysfakcji też nigdy
      nie miałam.
      • klara800 Re: intymne pytanie do pan-serio 05.05.04, 21:43
        moze wiec jestesmy tak skonstruowane. Dzieki za sensowne odpowiedzi.
        • Gość: Artur Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.sdh.sk.ca 05.05.04, 22:14
          A ten twoj obecny facet cie po prostu niepotrzebnie frustruje. Kopni go w ... z
          jego krytycyzmem i niech sobie szuka kobiety, ktora wyczuje jego mizerny
          wytrysk.
          • Gość: tez ona Re: intymne pytanie -Artur IP: *.54.157.203.tisdip.tiscali.de 05.05.04, 23:19
            to bylo swietne...podzielam twoje zdanie..
            • Gość: Artur Re: intymne pytanie -Artur IP: *.sdh.sk.ca 05.05.04, 23:27
              Wiem
    • kijwmrowisko Re: intymne pytanie do pan-serio 06.05.04, 03:03
      ja mam dokladnie takie same poczucie i nigdy nie przyszlo mi do glowy,
      ze cos jest nie tak! Pochwa jest bardzo elastyczna i latwo sie rozciaga
      i dostosowuje do rozmiaru czlonka partnera. No chyba, ze jest on jakichs
      nadnaturalnych rozmiarow.
      A co do wytrysku, to przeciez czlonek to nie jest sikawka pod cisnieniem,
      zeby ten wytrysk jakos czuc! Chyba Twoj partner ma jakies dziwne pojecie
      o wlasnej mocy :-)). Moze poprzednie partnerki (o ile mial takie) cos mu
      naopowiadaly.
      • Gość: Venus Re: intymne pytanie do pan-serio IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 06.05.04, 07:25
        Moze poprzednie partnerki (o ile mial takie) cos mu
        > naopowiadaly.

jesli juz to tylko bzdur..
        Venus
    • Gość: norma Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:33
      Norma. Nie przejmuj się. A facet jakiś...hmmm.. Nie podobają mi się jego teksty.
      • vitalia Re: intymne pytanie do pan-serio 06.05.04, 10:04
        A co ten twój facet taki macho..Myśli,że jak pryśnie to musi Cię aż rozsadzać
        czy co??Cwaniaczek co on byk ,,te pare mililitrów czy ileś tam to nie
        powód,żebyś od razu czuła .daj spokój.nie przejmuj się i niech facet lepiej cie
        nie frustruje.
        • Gość: Magda Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:41
          Tak serio to czuje cos , ale to takie jakby pulsowanie w środku-nic
          ekscytującego....
          • chinskie_ziola Re: intymne pytanie do pan-serio 06.05.04, 22:09
            Gość portalu: Magda napisał(a):

> Tak serio to czuje cos , ale to takie jakby pulsowanie w środku-nic
            > ekscytującego....

no wlasnie... wytrysku nie czuje, jesli juz, to pulsowanie penisa,
            gdy "wypluwa" ;) z siebie sperme. ale jak poczuc te kilkanascie kropelek?
            nie martw sie, Twoj facet cos koloryzuje...
            • Gość: Halina Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.ip-pluggen.com 06.05.04, 22:40
              Czytalam gdzies, ze wyplywa 1 lyzka spermy. Facet ktory twierdzi ze kobieta
              musi to poczuc, pomylil chyba swoj narzad z sikawka pozarnicza!
          • Gość: Artur Re: intymne pytanie do pan-serio IP: *.sasknet.sk.ca 06.05.04, 23:40
            Gość portalu: Magda napisał(a):

> Tak serio to czuje cos , ale to takie jakby pulsowanie w środku-nic
            > ekscytującego....

Po prostu nuda!
            • chinskie_ziola Re: intymne pytanie do pan-serio 06.05.04, 23:50
              Gość portalu: Artur napisał(a):

> Po prostu nuda!

ee tam nuda! ja lubie czuc to pulsowanie :)
              moj facet nie wydaje "odglosow" podczas seksu, wiec dobrze wiedziec, ze juz mu
              dobrze :D
              ale i tak nie zawsze to czuje. tylko czasem...
              • kamaoka Re: intymne pytanie do pan-serio 07.05.04, 15:24
                ufff, bo tak na serio to i ja sie nad tym zastanwialam, moj chlopak jest dla
                mnie pierwszy i ja dla niego, i on sie mnie kiedys zapytal czy czuje 'to", ja
                wypalilam szczrez ze nie:) a on sie lekko strapil, zaczelma podejrzewac ze z
                emna cos nie tak, bo no dobra przyznam sie na forum, ale odkad sie kocham
                (1,5roku) to mialam raz, slabiuski orgazm pochwowy, z lechtaczkowym nie mam
                poroblemow:) i juz myslalam ze ze mna cos nie tak, ale przecztyalma u
                wislockiej ze mlode dziewczatka (takie jak ja-19 hihi) moga tak miec ze to
                kwestia "wprawy" i wycwiczenia sobie miesni, hehe, chlopak nakazal cwiczyc, ale
                mnie to wkurzalo (te cwiczenia:P) i zaniechalam terningow, ale musze przyznac
                ze im dalej tym lepiej, tzn. coraz wieksza przyjemnosc odczuwam w pochwie
                podczas seksu, czyli sa ajkeis postepy, a tego wyyrysku to nie czuje, tak samo
                jak czlonka, chyba ze przy glebszych pozycjach, wtedy to czuje az za bardzo
                ekhmmm:> to dobrze ze ze mna wszystko w porzadku, powiem temu mojemu lubemu, ze
                nie ejstem jakas "inna":>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka