Dodaj do ulubionych

martwię się :(

29.04.11, 13:39
Witam,
Mam pewien problem i liczę na pomoc forumowiczów:
Dziś po oddaniu stolca zauważyłam że na papierze jest krew jasno czerwona wyglądała na świeżą, nie miałam żadnego bólu ani zaparcia w stolcu nie było krwi bo przestraszona od razu to sprawdziłam. Przy pomocy lusterka dokładnie obejrzałam zwieracz i zauważyłam że jest czerwony a chcąć lekko "rozchylić" właśnie pojawiła się krew. Wytarłam dokładnie i później już był spokój. Ani krwi ani pieczenia czy jakiegokolwiek dyskomfortu po wypróżnieniu. Co to może być?? Jakieś naczynko pękło? Dodam jeszcze że miesiąc temu miałam usunięty woreczek żółciowy więc robiłam szereg badań i nie było nic niepokojącego..
Proszę o pomoc kogoś mądrzejszego i mniej wystraszonego ode mnie ;P czy konieczna jest wizyta u lekarza? czy mogę tego uniknąć?
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: martwię się :( 29.04.11, 13:52
      Hemoroidy
      Hemoroidy to nie nowotwór !!!!!!!!!!!
      hemoroidy nie leczone mogą krwawić boleć i to bardzo
      co robić do lekarza i to koniecznie bo może boleć i będą dalsze komplikacje
      • baasia24 Re: martwię się :( 29.04.11, 14:00
        dzięki wielkie jestem troszkę spokojniejsza :) chociaż znając mnie do lekarza i tak się wybiorę niedługo mam wizytę u ginekologa bo przez laparoskopię musiałam odstawić tabletki anty i przeszłam na plastry swoją drogą to one chyba też mogą mieć wpływ na to moje "krwawienie"..
        • rotkaeppchen1 Re: martwię się :( 29.04.11, 14:06
          Do proktologa z hemoroidami :-) Ginekolog ma bylisko ale jednak on sie skupia na innych obszarach ;-)
          • baasia24 Re: martwię się :( 29.04.11, 14:16
            hehe wiem wiem ale do ginekologa już mam umówioną wizytę dlatego od tego zacznę ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka