Dodaj do ulubionych

DZIWNY ŚLUZ

25.06.11, 14:42
Witam okres dostałam 9 czerwca i trwał 6 dni. Od 21 mam śluz zabarwiony krwią, teraz zrobił się brązowy oprócz tego mam na przemienne bóle z obu stron podbrzusza. Poza ty nie ma innych pamień, sluz widoczny tylko w toalecie czym mogą być spowodowane takie dlegliwości?
Obserwuj wątek
    • suchy_deszcz Re: DZIWNY ŚLUZ 25.06.11, 22:56
      Być może rzeżączka lub chlamydia trachomatis. Poszukaj w sieci szczegółów. Może coś jeszcze innego - dlaczego nie pójdziesz do lekarza? My tu możemy wymyślić cokolwiek.
      • moniiiia Re: DZIWNY ŚLUZ 28.06.11, 19:09
        radzę podejsc do lekarza, nie sądze żeby ktoś postawil tutaj trafna diagnozę, mogę polecić tylko (bo sama stosuję) provag, paleczki kwasu mlekowego dla uregulowania flory bakteryjnej do czasu wizyty, na przyszlość lepiej zapobiegać niż leczyć
    • mandaryna.1 Re: DZIWNY ŚLUZ 28.06.11, 19:14
      To może być endometrioza,poczytaj o tym dokładnie.Lub endometritis. Jeśli,to szybko do ginekologa.
      • just-a25 Re: DZIWNY ŚLUZ 29.06.11, 10:31
        za swoją głupote trzeba płacić, raz byłm w zyciu u gina miaam chyba z 19 lat z bóem piersi, nie badała mnie bo stwierdziła, ze skoro nie rozpoczełam wspóżycia to nie ma sensu i tak mineło kilka lat. Do dzisaj nie rozpczełam wspóżycia, cholernie sie boje przyznać, że w swoim życiu nie współzyje i nie byłam badna.
        I paniczne boje sie jakiejs diahnozy typu rak i tp.
        • suchy_deszcz Re: DZIWNY ŚLUZ 29.06.11, 13:04
          Nie znam się na kobiecych chorobach, ale wspomnianymi przeze mnie chorobami można się też zarazić w toalecie, na basenie czy w wannie/jacuzzi. Na pewno trzeba isc do lekarza, to prawdopodobnie infekcja. Nieleczone infekcje drog moczowych/rodnych moga prowadzic do bezplodnosci, Wiec powinnAs bac sie niepojscia do lekarza, nie pójscia. Dzis lub jutro umów sie na wizyte, LICZY SIE CZAS W TAKICH INFEKCJACH!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka