Dodaj do ulubionych

coś jest nie tak ?

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.09.11, 21:58

Witam, Jakiś czas temu (ok. dwa lata wstecz) fryzjerka "spaliła" mi skórę głowy przy farbowaniu, zaraz po tym miałam całą czerwoną głowę i ranki na skórze - zrobiły się się strupy na całej głowie. Zauważyłam, że od tamtego czasu - pomimo, że zagoiło się to i strupki odpadły - częściej wypadają mi włosy. Czy jest jakiś związek między tym i jak temu zaradzić ?

Wypadanie włosów nasila sie oczywiście zimą, a popularne skrzypy nie pomagają. Proszę o poradę, bo nie chce wyłysieć przed 30 stką !
Obserwuj wątek
    • tomaszek21_6 Re: coś jest nie tak ? 03.10.11, 22:31
      Witam,
      Koniecznie musisz skorzystać z jakichś maści, ostatnio blogerzy wiele wypowiadają się na ten temat: porostwlosow.net.pl/2011/09/09/dlaczego-spectral-dnc-a-nie-piloxidil-czy-loxon/ nigdy nie wracaj do tego fryzjera.
      Nie oszukujmy się, ale mało fryzjerów? Zawsze zdarza się jakiś wypadek, ale powinien w takim razie zapewnić Tobie kurację odnawiającą
    • Gość: Ekspert Gelacet Re: coś jest nie tak ? IP: 83.142.195.* 04.10.11, 10:18
      Witaj,
      ze swojej strony polecam Ci wypróbowanie suplementu diety o nazwie Gelacet. Jest on polecany przez lekarzy dermatologów osobom z problemami nadmiernego wypadania włosów i łysienia, a w Polsce pojawił się stosunkowo niedawno.
      Jego wyróżnikiem jest unikalna duo formuła, czyli połączenie odpowiednio dobranej dawki dwóch składników. Pierwszym z nich jest biotyna, czyli witamina B7, która ma pozytywny wpływ na stan włosów, paznokci oraz skóry. Drugi składnik Gelacetu to żelatyna, czyli substancja białkowa. Uważa się, że wspomaga ona odbudowę komórek włosów, paznokci i skóry.
      Jak już wspomniałam Gelacet jest suplementem diety, dlatego można go nabyć w aptekach bez recepty. W zależności od tego, która z form jest dla Ciebie wygodniejsza, możesz zdecydować się na kapsułki lub saszetki z proszkiem do rozpuszczania w wodzie.
      Aby Gelacet przyniósł oczekiwany efekt, konieczne się jego regularne zażywanie przez okres co najmniej 3 miesięcy. Poprawa powinna jednak następować stopniowo już wcześniej, w miarę coraz dłuższego stosowania suplementu. W przeciwnym razie zalecałabym konsultację Twojego problemu z lekarzem.
      Mam nadzieję, że Ci pomogłam. Jeśli będziesz chciała uzyskać dodatkowe informacje na temat działania Gelacetu, jego składu lub właściwości, napisz do mnie.
      ---------------------------------
      Ekspert Gelacet, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące kondycji włosów i paznokci. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.
      • Gość: nika Re: coś jest nie tak ? IP: *.238.64.22.ip.abpl.pl 07.02.12, 23:19
        Mam pytanie odnośnie stosowania Gelacetu....
        Czy można go zażywać codziennie np przez 3 miesiące? Czy należy robić jakieś przerwy?
        Słyszałam że po wypiciu 21 saszetek trzeba zrobić 3 tyg.przerwy i nie wiem czy to prawda, bardzo proszę o odpowiedź
        • Gość: gość Re: coś jest nie tak ? IP: 194.181.131.* 29.07.12, 17:21
          'Stosować przez 3 tygodnie codziennie. Następnie 7 dni przerwy.
          Kurację najlepiej powtórzyć co najmniej trzykrotnie.'
    • Gość: gość gelacet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 15:09
      mnie włosy wypadały garściami i to przez długi czas , byłam załamana ale dermatolog przepisał mi gelacet i po jego stosowaniu włosy przestały wypadać . Jest co prawda drogi ale naprawdę działa z tym że kiedy go odstawiłam to przez jakis czas był spokój ale poźniej znów włosy mi wypadały ale troche a nie tak jak kiedyś kiedy płakałam z przerażenia że wyłysieje. Ogólnie polecam gelacet na początek żeby zachamowac wypadanie włosów a potem można przerzucic się na cos tańszego np. biotebal . Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka