Dodaj do ulubionych

WIML czy Banacha?????? Warszawa

05.10.11, 16:41
Nie wiem gdzie zdecydować sie na operację laparoskopię w obrębie jamy brzusznej.
Jeżeli ktos korzystał proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • mika85853 Re: WIML czy Banacha?????? Warszawa 07.11.11, 18:47
      Ja swoją operację miałam WIML i nie mogę się nachwalić. Znalazłam ich w internecie, zapisałam się telefonicznie i po jakiś 3 tygodniach byłam na wizycie u chirurga. Genialni ludzi.

Termin operacji po tej wizycie miałam już ustalony na grudzień (dwa miesiące później). Podejście chirurgów do człowieka jest fantastczne. Traktują Cię jak człowieka, wszystko starają się załatwić jak najlepiej się da :) i przy tym otaczają Cię mega wielką dawką poczucia chumoru.

Co do samej opieki w szpitalu również nie mogę powiedzieć złego słowa. Lekarze odwiedzają Cię kilka razy dziennie :) pięlegniarki skaczą koło Ciebie jak byś conajmniej była w jakiejś prywatnej klinice. Jest to mały szpital, nie ma ostrego dyżuru, więc na prawdę mają czas by poświęcić pacjętowi tyle uwagi ile potrzebuje. Do każdego podchodzą indywidualnie. Ja operację miałam w styczniu u dr. Pietruszki. Wspaniały lekarz. Polecam naprawdę, nie słyszałam złych opini :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka