Gość: Ifi IP: 212.244.43.* 28.05.04, 13:54 Polećcie coś skutecznego na twarde pięty oraz na miejsce podnizej dużego palca. Dużo chodzę więc odppadają preparaty przy stosowaniu ktorych trzeba ograniczyc chodzenie- chyba ze uzywac na noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Co na twarde piety 28.05.04, 14:44 Był sobie, bo nie wiem, czy wciąż jest, taki krem herbapolu dernilan na bazie żywicy. Mnie pomógł na mocno pękające pięty i skórę twardą jak kamień. Ale to z 8 lat temu było 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
boma1 Re: Co na twarde piety 28.05.04, 17:10 Rewlacyjna na takie kłopoty: pęknięta skóra lub odparzona jest czysta wazelina kosmetyczna. Mam taką kupioną na targach medycyny niekonwencjalnej firmy NU SKIN. wazelina jest na bazie ropy naftowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ifi Re: Co na twarde piety IP: 212.244.43.* 29.05.04, 22:53 Chętnie przeczytam jeszcze jakies rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Co na twarde piety IP: *.ip-pluggen.com 30.05.04, 01:54 Pani, ktora wyrabia ortopedyczne buty dala mi dobra rade: kilka razy w tygodniu LEKKO scierac zgrubienia na stopie lopatka z papierem sciernym (nie wiem jak sie ona nazywa). Potem posmarowac kremem, nalozyc skarpetke. Scierac bez moczenia nog w wodzie, bo przy rozmiekczonej skorze latwo jest zetrzec za gleboko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Co na twarde piety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 08:47 w aptece do kupienia Dernilan maść na pękające pięty -4zł Hasceral na twarde -10zł i na obie dolegliwości Epikrem też ok 5-10zł zależy jaka pojemność Odpowiedz Link Zgłoś