bimota 02.04.12, 22:40 Ostatnio wychadza mi jakies bable, podobne do tych od komarow, ale przeciz komarow jeszcze nie ma... W dodatku dlugo nie schodza. Co to moze byc ? Nie wiem czy to ma zwiazek, ale czasem swedza mnie tez oczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ammazuko_powrot Re: Bąble 02.04.12, 22:48 I jedno i drugie ma związek z jakąś alergią. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Bąble 03.04.12, 09:16 Z opisu wygląda na pokrzywkę, czyli reakcję alergiczną. Swędzenie oczu też wskazuje na alergię. Zaczęła się wiosna, wszystko kwitnie, może to jest powodem. Chociaż zareagować tak możesz np. na nowe meble czy dywan. Kiedyś moja córka dostała pokrzywki, bo polizała drewniane jajko wielkanocne - zareagowała na farbę. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Bąble 03.04.12, 23:14 To co mam robic z ta "alergia" ? Czekac az przejdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ale-o-co-kaman Re: Bąble 04.04.12, 08:45 Pobierz Claritine. Bez recepty kupisz w aptece, a jak nie przejdzie, to do alergologa na testy i po mocniejsze medykamanty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewczak6 Re: Bąble 04.04.12, 22:06 Polecam jeszcze jakieś calcium na alergię ( alergo, duo alergo itp) i albo claritina albos coś tańszego tez na bazie loratadyny;) - - - - - - - - - - << - Porady farmaceutki - >> zapytaj-farmaceute.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś