karla31
14.10.12, 11:30
juz pisalam nie raz ale nie moge znalesc mojego watku. w skrocie mowiac mam problem z bolami brzucha . od roku i 3 miesiecy! lat am 35
bole w gorze brzucha po srodku sciskalo 24 godz na 24 pozatym mialam gazy i papkowaty stolec... byl kal na bakterie posiew ..nic... usg grzucha... nic... w koncu po kilku miesiacach gastroskopia i wykazalo podraznenie dwunastnicy.. leki nie pomagaly ..test na helikobakter w porzadku..potem znow za jakis czas usg watroba ect... w porzadku..
bol nawet budzil mnie w nocy.. takie s ciskanie brzucha ciagle.. znow leki i nic.. zobojetniajace kwasy przeciwzapalne i nic.. antybiotykow nie bralam.. tylko bactrim na poczatku bo jakis tam test wykazal shagille bakterie ale to nie bylo nic pewnego.
no i tak rok i 3 mce!!!!! a teraz ostatnio bol przemiescil sie tak jakby na caly brzuch jelita...czasem mocniej mnie scisnie i musze leciec do lazienki... mam gazy i rozwolnien nie mam tylko lekko papkowate stolce ciagle.
sciska mnie tez ale caly brzuch czasem dziwnie boli. jakby jelita dol brzucha . nie jest to bol mocy ale przeszkadza czuje:(.. przez ten caly okres nie schudlam specjalnie nie mam nudnosci mam dobry apetyt.. chodze na soprt dobrze sie czuje tylko cierpie:( czasem.
poradzcie co mozna jeszcze zrobic???
bo to dlugo trwa...ktos mial podobne problemy??? martwie sie juz ze to cos bardzoooo powaznego..:( i doatkowo sie stresuje bardzo :(