Dodaj do ulubionych

Laryngolog w Tychach

02.03.13, 08:33
Witam
Mam silne bóle stawów, jestem w trakcie diagnozowania, jednak nie mogę robić dalszych badań jeśli nie wyleczę zatok, a tych nie umiem doleczyć już od kilku miesięcy :-(. Gdy próbowałam się zapisać do laryngologa to w większości przychodni słyszałam: prywatnie, lub są bardzo długie terminy i lekarz przyjmuje tylko do południa, kiedy jestem w pracy (potem też przyjmuje, ale prywatnie). Nie stać mnie na prywatnych lekarzy :-(. Ale może uda mi się odłożyć na tego laryngologa, bo widzę, że na NFZ to na pewno nie ma szans. Ale proszę, napiszcie czy znacie naprawdę dobrego laryngologa w Tychach i okolicach, który pomoże mi w wyleczeniu tych zatok i potraktuje jak człowieka.
Obserwuj wątek
    • madziara1208 Re: Laryngolog w Tychach 02.03.13, 12:27
      Witaj,
      Tez jestem z Tychów i tez jestem w trakcie diagnozowania :/ ale mam znacznie wiecej dolegliwosci .... Dobrym laryngologiem ale prywatnie jest dr Ścierski , przyjmuje w tym bloku na przeciwko Tomografii komputerowej(wejscie od tyłu nie od ulicy ) podam Ci numer to dopytasz :601 462 056.Polecam jest na prawde dobrym specjalista .Koszt wizyty ok 120 zł
      Dużo zdrówka życze :) Magda :)
      • a_n123 Re: Laryngolog w Tychach 02.03.13, 16:18
        Dziękuję. Też mam więcej, ale jestem coraz bardziej przerażona. Gdziekolwiek próbuję się zapisać, to albo prywatnie, albo już w grudniu skończyły się zapisy na cały rok, albo w najlepszym wypadku na listopada. I to do południa tylko. Jak jedno zdążę w takim tempie wyleczyć to kolejna dolegliwość się okazuje. Jestem cały czas na tabletkach przeciwbólowych, jak długo organizm to wytrzyma? Po co zabierają mi tyle z wynagrodzenia na ubezpieczenie skoro itak do lekarza każdego trzeba iść prywatnie? :-(
        • madziara1208 Re: Laryngolog w Tychach 02.03.13, 23:39
          Ja tez wszędzie chodzę prywatnie ... ;( dzisiaj znowu mam problemy z zoladkiem, cokolwiek zjem to cieżko mi sie odbija ,,lekko bola plecy , zoladek.... Gdzie chodzisz do internisty w Tychach . ?? Co Ci jeszcze dolega?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka