Dodaj do ulubionych

Popracowac troche nad penisem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:56
Czy sa jakies domowe sposoby na wydluzenie penisa oraz na wyprostowanie
odchylenia bocznego?

Bardzo prosze o rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:59
      To nie zarty, potraktujcie to powaznie.
      • livia_m Re: Popracowac troche nad penisem 20.07.04, 17:48
        znając moją wiedzę to nigdy się z takowymi domowymi sposobami nie spotkałam.
        daj sobie na spokój.
        prawie każdy członek ma to odchylenie boczne.
        żadne novum.
        nie sądzę, abyś mógł sam go wydłużyć.
        można poddać się operacji, ale to juz tylko w ekstremalnych przypadkach,
        najczęściej gdy ma on ok 1-3 cm. a takie bywają.
        • Gość: Arek Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:54
          ale moj ma tylko 11cm (wzwod) :( i jest skrrzywiony o jakies 40 stopni w lewo. :
          (((( i co ja mam zrobic zeby byc normalnym. Przeciez klientki beda sie ze mnie
          smialy :((( poradzcie cos.
          • Gość: Js Metoda nesbita.40 stopni chyba sie kwalifikuje.n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:11
            • Gość: Arek Re: Metoda nesbita.40 stopni chyba sie kwalifikuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:14
              o czym Ty piszesz?
    • Gość: Wrog "penisa" Re: Popracowac troche nad penisem IP: 192.139.221.* 20.07.04, 22:04
      Chlopie - metody sa i polegaja na powieszeniu jakiegos ciezaru. Szczegolow nie
      znam. A jakiego dlugiego masz, moze Ci wystarczy to co juz masz? Czy sie
      spotykasz z przesmiewkami ze strony kolezanek?.
      I jeszcze jedno, dlaczego wszyscy uzywaja obcego slowa "penis" tak jakby nie
      bylo dobrych slow polskich jak: czlonek, pracie, badz bardziej ludowo: interes,
      fujara, flet, ze nie wspomne o tych wulgarnych slowach do ktorych uzywania
      wcale nie namawiam ale caly czas sa mi blizsze niz ten zapozyczony i
      obcy "penis". Nie badzmy tacy na sile swiatowi i anglojezyczni jak mamy swoje
      nazwy.
      • Gość: Arek Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:10
        Gość portalu: Wrog "penisa" napisał(a): "Czy sie spotykasz z przesmiewkami ze
        strony kolezanek?"

wlasnie nie wiem bo jeszcze zadna go nie widziala :( i nie wiem czy mam sie
        czegos obawiac. 11cm to chyba malo i do tego krzywy :(
        • Gość: Wrog "penisa" Re: Popracowac troche nad penisem IP: 192.139.221.* 20.07.04, 22:51
          Wazne jeszcze ile masz lat. Bo jezeli jestes dorosly i masz 11 cm to nie za
          wiele. I trzeba z tym cos zrobic bo wstyd sie pokazac w towarzystwie.
          • Gość: Arek Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:01
            to mnie zdolowales :( mam 19 lat. co mozna z tym zrobic? sorry ale ile Ty np
            masz? albo jaka jest norma ale nie na papierze tylko tak naprawde?
            • Gość: rea Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.ztpnet.pl 20.07.04, 23:23
              Norma tak na prawdę to 15-19 cm
              • Gość: Arek Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:26
                Czyli jestem i tak grubo ponizej normy :((((
                Czuje sie z tym okropnie.
                rea jestes dziewczyna?
                • Gość: rea Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.ztpnet.pl 20.07.04, 23:42
                  Jestem facetem,nie chciałem cię zdołować,ale taka jest prawda!Na koniec powiem
                  że nie jest to sprawa życia i śmierci sam mam tylko trochę lepiej od ciebie a
                  żyję dwa razy dłużej niż ty.Uwierz w siebie (to podstawa)a wszystko i tak
                  zależy na jaką trafisz dziewczynę,jeśli niebędzie zadowolona szukaj dalej.Na
                  pewno znajdziesz .Powodzenia
    • qoo Re: Popracowac troche nad penisem 21.07.04, 00:09
      Wydaje mi sie ze te 11 cm to tak cos kolo sredniej krajowej wiec nie ma powodow
      to zmartwien. Ponad to przeciez to nie dlugosc sie liczy !!!! ;-)
      A jezeli chodzi o skrzywienie to idz do mamy i jej za to podziekuj, to nie zart
      takie "anomalie" sa spowodowane tym jak Ci mama ptaszaka "ukladala" w spodniach
      jak jej go jeszcze pozwoliles dotykac a potem kiedy sie juz sam wszystkim
      zajmowales ulozenie bylo juz kwestia przyzwyczajenia. Jezeli nie wiesz czy to
      bedzie kobitkom przeszkadzalo ( to skrzywienie ) to trzeba wyprobowac !!! Potem
      ewentualnie mozesz sie zainteresowac odpowiednimi pozycjami jakie nalezy
      stosowac w takich przypadkach.
      • Gość: Szczepan z Kujaw Re: Popracowac troche nad penisem IP: *.dialup.eol.ca 21.07.04, 01:21
        Co ty piszesz o sredniej krajowej - jestesmy w Europie i teraz trzeba sie
        rownac do sredniej europejskiej. Wiadomo ze polskie wskazniki sa duzo nizsze od
        europejskich.
      • licealistka Re: Popracowac troche nad penisem 21.07.04, 09:19
        Właśnie hmm penis przyzwyczaił się do układu, przez co odchyla się w lewą
        stronę, a gdyby teraz próbować (nie jednorazowo) układać/trzymać po drugiej
        stornie? Jestem ciekawa czy po latach to by pomogło. A długość, są kobiety
        które taka zadowala. Skrzywienie nie powinno przeszkadzać we współżyciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka